Editörler : E.Kayı Han
08 Mayıs 2023 14:41

Devlet memurluğundan çıkarılma
İdari soruşturmam vardı sonucu belli olmus ama telefonda söylemediler teblig edilir denildı. Ben bunu baska nerden ogrenebılırım elim ayagım titriyor yardim edin

Astsubayy78
Aday Memur
08 Mayıs 2023 14:55

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Kurum neydi ve çıkarıldığınızı nereden öğrendiniz

Karakas67
Aday Memur
08 Mayıs 2023 14:59

Cıkarıldıgımı ogrenmedım sonucu bilmiyorum ben teblig edilir size denildı sonucu nasıl ogrencem baska yolu var mı diye sordum kurum egm
Astsubayy78, 5 ay önce
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Kurum neydi ve çıkarıldığınızı nereden öğrendiniz

Astsubayy78
Aday Memur
08 Mayıs 2023 15:02

Çalıştığınız iş yerindeki Personelciye sordunuz mu. Ona yazısı gelmiştir büyük ihtimal
Karakas67, 5 ay önce
Cıkarıldıgımı ogrenmedım sonucu bilmiyorum ben teblig edilir size denildı sonucu nasıl ogrencem baska yolu var mı diye sordum kurum egm
09 Mayıs 2023 06:37

Pbsden cezalarım kısmına bakın ben orda görmüştüm tebliğ edilmeden.

Karakas67, 5 ay önce

Karakas67
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:47

Aktıf gorevde degılım
şanslı-s2, 5 ay önce

Pbsden cezalarım kısmına bakın ben orda görmüştüm tebliğ edilmeden.

rdemir126.rd
Daire Başkanı
10 Mayıs 2023 00:06

Son savunma yazısında isnad edilen suçlama ne idi? Oradan anlayabilirsin.

Aktif görevde değilsen bile git emniyet e pbs den bak.

Hradg
Memur
11 Mayıs 2023 19:18

Sgk hizmet dökümüne bak, çıkış tarihi kısmında bir tarih varsa o zaman ihraç etmişler demektir sgk direk düşer

rdemir126.rd
Daire Başkanı
05 Haziran 2023 15:04

Uyap vatandaş a tebliğ den çok önce düşüyor. Avukatıjnız var ise o da uyap a düştüğünde görür

Bymrba
Kapalı
22 Ağustos 2023 03:11

meslekten ihraç edilen memur un ne gibi bir durumu uyap vatandaşa çok önce düşüyor hocam bu konuda biraz bilgi verebilirmisiniz
rdemir126.rd, 4 ay önce

Uyap vatandaş a tebliğ den çok önce düşüyor. Avukatıjnız var ise o da uyap a düştüğünde görür

Bymrba
Kapalı
22 Ağustos 2023 03:13

hocam ben halen açıktayım 2022 Şubat ayında sgk hizmet dökümünde çıkış tarihi var ve açık durumum devam etmekte . geçtiğimiz ay ydk na sözlü savunma yaptım halen kararı bekliyorum siz hangi bilgiye göre bunu söylediniz yada mantığa göre ?
Hradg, 5 ay önce

Sgk hizmet dökümüne bak, çıkış tarihi kısmında bir tarih varsa o zaman ihraç etmişler demektir sgk direk düşer

r.diyojen
Daire Başkanı
22 Ağustos 2023 11:00

İdari soruşturmalar Uyap vatandaşa düşmez, uyap vatandaşta idari davalar dava açıldıktan sonra davanın her aşaması görülür.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi