Editörler : crops35
09 Mayıs 2023 09:10

399(kit) düz memurluk için hangi kurum ?
* dhmi puan yetmiyor :D * Yorumlarda tercih sebeblerinizi belirtirseniz sevinirim. * Sadece Düz memurluk konusudur. sizlerden ricam mühendislik vs. diğer ünvanları başka başlıklarda dile getirelim.

Bu ankete 30 günde, 34 kişi oy kullandı ve 08/06/2023 09:10 tarihinde sona erdi.

kesinçözüm
Aday Memur
10 Mayıs 2023 15:05

bence hangisi tercih edersinizden ziyade hangisini tercih etmemeliyim diye sormalısınız. başka kurumları çok fazla bilemeyiz, uzaktan farklı fikirlere sahip olabiliriz.

ancak bana kendi kurumunu tavsiye eder misin etmez misin diye sorarsanız veya ankette hangisini tavsiye etmezsiniz diye şıklar arasında kendi kurumum veya yakından bilebileceğim bir kurum varsa ona göre işaretleyebilirim.

yorum yapmıyorum şu an, neyi tavsiye ediyorum veya etmiyorum diye kesinlikle açıkça yorum yapmıyorum yanlış anlaşımlasın. sanırım bu kadar açıklama yeterlidir : D

Ziraatmuhendisi 123
Aday Memur
10 Mayıs 2023 20:18

Arkadaşlar kitte mühendis olarak çalışıyorum 3 yılım dolmadı öğretmenlige atandım işe baslatilirmiyim kanunda farklı unvan olarak atanirsan başlarsın yazıyor ama lütfen bilen kişi yazsın

anti4001ci
Memur
15 Mayıs 2023 15:43

şimdi yazdığın şeyin bu başlıkla ne alakası var. siz valla adamı çıldırtırsınız ya

özellikle başlıkta belirtmişim.

Ziraatmuhendisi 123, 5 ay önce

Arkadaşlar kitte mühendis olarak çalışıyorum 3 yılım dolmadı öğretmenlige atandım işe baslatilirmiyim kanunda farklı unvan olarak atanirsan başlarsın yazıyor ama lütfen bilen kişi yazsın

yasin232323
Aday Memur
16 Mayıs 2023 16:47

Mühendis için zaten kit ağır bir kurumdur iş yükü ve sorumluluğu fazladır fakat memur için her kitte yapılan iş aynıdır burda şuna dikkat etmek gerekir bir kite gideceksen mümkün oldukça az personelin olduğu bir yere atanmaya çalış o zaman memur iş yogunluğu da haliyle düşer. Ben ankara şeker fabrikası kampüsünde çalıştığım için buraya oy verdim nedeni ise işler standart ve ankaranın göbeğinde ferah ve yeşillik içinde görev yapıyorsun plaza ortamı gibi 4 duvar arası değilsin yorulursan çık bi tur at tek başına veya arkadaşlarınla, piknik alanı gibi her yer.

yeşilrussel
Aday Memur
17 Mayıs 2023 13:36

Seker fabrikalarinda kouyucu giyim yardimi var mi ne kadar verdiler bu sene

yasin232323, 5 ay önce

Mühendis için zaten kit ağır bir kurumdur iş yükü ve sorumluluğu fazladır fakat memur için her kitte yapılan iş aynıdır burda şuna dikkat etmek gerekir bir kite gideceksen mümkün oldukça az personelin olduğu bir yere atanmaya çalış o zaman memur iş yogunluğu da haliyle düşer. Ben ankara şeker fabrikası kampüsünde çalıştığım için buraya oy verdim nedeni ise işler standart ve ankaranın göbeğinde ferah ve yeşillik içinde görev yapıyorsun plaza ortamı gibi 4 duvar arası değilsin yorulursan çık bi tur at tek başına veya arkadaşlarınla, piknik alanı gibi her yer.

yasin232323
Aday Memur
18 Mayıs 2023 10:15

15k promosyon verdiler, giyim yardımı da şuan 20k hesaplandı fakat ihalede daha da artabilir belli değil. Şeker yazmayı düşünenler fabrikaların konumlarına bakarak yazsın her fabrika şehir içinde olmayabiliyor.

yeşilrussel, 5 ay önce

Seker fabrikalarinda kouyucu giyim yardimi var mi ne kadar verdiler bu sene

cepgoz
Aday Memur
22 Mayıs 2023 11:27

Yeni öğrendim tigem pc tekniker. maaş 27 bin tl olacak mış

anti4001ci
Memur
07 Haziran 2023 09:42

+

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular