Editörler : crops35
09 Mayıs 2023 12:28

Kamu işçisinin zam oranı yüzde 45!

Geçmiş olsun okuma yazma bilmeyen adam memurlardan 4k fazla para alacak. bunun hesabı sandıkta sorulur.

kinght
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:29

Yazik oldu. Yeterli bulmuyorum.

bcea
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:34

beleş kadro alanlarda bugün..

tediye

yol yardımı

yemek yardımı

giyim yardımı

gece alış 2 gün yat çift mesai al

onu al bunu al

kpss girme hak etme üni okuma

ama devletin memurundan fazla fazla para al

bir de üstüne doyma hiç memnun olma

ne güzel dünya ya

kinght, 5 ay önce
Yazik oldu. Yeterli bulmuyorum.

kinght
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:36

Bi yürü git ya. Boş boş konuşuyorsun. Kendi platformuna git.
bcea, 5 ay önce

tediye

yol yardımı

yemek yardımı

giyim yardımı

onu al bunu al

ne güzel dünya ya

Hyamalyy
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:41

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Memurların içlerinin ne kadar pis olduğunu her gün daha net anlıyoruz.

İddaa ediyorum ki

Asgari ücret 5k olsa göbek atarlar

Işçi 6k olsa amuda kalkarlar.

Kendileri 11k bile olsa, artmasa bile bu hâl onlara mutluluk olarak yeter.

Bu ülkenin, memur denen kalburdan kurtulmasi gerekir

kinght
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:49

Memurlara, emekliye,asgari ucretlilere zamdan bahsedilmedi diye üzülürken adamin yazdigina bak ya. Bir insan bu kadar karınsız olamaz. Benim babam emekli, kardeşim memur.. herkes bir baskasinin bogazindan gecen lokmaya bakiyor. Vallahi yazik. Adamlar zamda tur bindirdi,bizim zam daha yeni aciklanirken verdigi tepkiye bak.
Hyamalyy, 5 ay önce

Memurların içlerinin ne kadar pis olduğunu her gün daha net anlıyoruz.

İddaa ediyorum ki

Asgari ücret 5k olsa göbek atarlar

Işçi 6k olsa amuda kalkarlar.

Kendileri 11k bile olsa, artmasa bile bu hâl onlara mutluluk olarak yeter.

Bu ülkenin, memur denen kalburdan kurtulmasi gerekir

rednick2016
Genel Müdür
09 Mayıs 2023 12:51

Valla bende yeni memur oldum, şu yaptıgınizdan utanıyorum, kendi platformunda kendine iste bisiler birileri ile kiyaslama ,

Evet okuma özendirilmeli gelecek nesil icin ama baskalarina mok atarak bisi ispatlayamassin.

Istiyorsan sense söyle " memur olarak bizde %100 zam istiyoruz diye bunu söylemende sakinca yok, iste...

bcea, 5 ay önce

tediye

yol yardımı

yemek yardımı

giyim yardımı

onu al bunu al

ne güzel dünya ya

bcea
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:53

kes sesini düzgün konuş. sensin KARINSIZ. tur bindirdi dediği memur 11k alıyor tura bak çok güzel bindirmişiz size ya. Bir de utanmadan sıkılmadan bunu söylüyor. Sorsan ilk okul mezunudur ama kadroya geçti diye kendisini bir şey sanıyor. banane sana yapılan zamdan istersen 30k al ama işçi aynı yerde çalışıp aynı işi yapıp oraya hakkıyla sınavla çalışarak didinerek giren memurdan 5k düşük maaş alıyorsa kusura bakma o zaman da sen karınsız oluyorsun utanmadan bunu savunuyorsun bir de. Ben 2 sene gece gündüz kpss çalıştım odama kapanıp sen bunu nerden bileceksin ki böyle atıp tutuyorsun. Hastaneye hademe olarak giren ilkokul mezunu adam 15k maaş alacak gece gündüz çalışıp kpss kazanan üni okuyan memur 11k maaş alacaksa kim bunda sorumluysa o maaşı alanda o maaşı verende hakkım helal değildir. Tuzu kuru olanlar boş yapmaya devam

kinght, 5 ay önce
Memurlara, emekliye,asgari ucretlilere zamdan bahsedilmedi diye üzülürken adamin yazdigina bak ya. Bir insan bu kadar karınsız olamaz. Benim babam emekli, kardeşim memur.. herkes bir baskasinin bogazindan gecen lokmaya bakiyor. Vallahi yazik. Adamlar zamda tur bindirdi,bizim zam daha yeni aciklanirken verdigi tepkiye bak.

kinght
Aday Memur
09 Mayıs 2023 12:55

Kes sesini. Yorumuna bakmiyorum bile. Kendi çöplüğüne git.vaktimi senin gibilerle harcayamam.
bcea, 5 ay önce

kes sesini düzgün konuş. sensin KARINSIZ. tur bindirdi dediği memur 11k alıyor tura bak çok güzel bindirmişiz size ya. Bir de utanmadan sıkılmadan bunu söylüyor. Sorsan ilk okul mezunudur ama kadroya geçti diye kendisini bir şey sanıyor. banane sana yapılan zamdan istersen 30k al ama işçi aynı yerde çalışıp aynı işi yapıp oraya hakkıyla sınavla çalışarak didinerek giren memurdan 5k düşük maaş alıyorsa kusura bakma o zaman da sen karınsız oluyorsun utanmadan bunu savunuyorsun bir de. Ben 2 sene gece gündüz kpss çalıştım odama kapanıp sen bunu nerden bileceksin ki böyle atıp tutuyorsun. Hastaneye hademe olarak giren ilkokul mezunu adam 15k maaş alacak gece gündüz çalışıp kpss kazanan üni okuyan memur 11k maaş alacaksa kim bunda sorumluysa o maaşı alanda o maaşı verende hakkım helal değildir. Tuzu kuru olanlar boş yapmaya devam

bcea
Aday Memur
09 Mayıs 2023 13:00

ondan mı sabahtan beri cevap vermeye çalışıyorsun ama veremiyorsun çünkü tek bir argümanın bile yok bu konuya dahil. Nedeni de belli... neyse hadi yürü bak işine beleşten 15k maaş almaya devam

kinght, 5 ay önce
Kes sesini. Yorumuna bakmiyorum bile. Kendi çöplüğüne git.vaktimi senin gibilerle harcayamam.

KanyBoy
Aday Memur
09 Mayıs 2023 13:16

Okuma yazma bilemyen ne demek ayıp kardeşim ayıp..KPSS den 90 aldım yetmedi onlarca mülakata girdim yetmedi elektrik alanında dünya kadar belge aldım alanımda uzmanlaştım yeri geldi -20 derece soğukta cehennem deresinde 50 metre yükseklikteki direkte tek tel üzerinde yürürüdüm daha ne yapim

genegel
Genel Müdür
09 Mayıs 2023 14:29

Beden işçişi olan, ağır işler yapan arkadaşlara verilen haklarıdır, bir memur olarak benim tepkim: Çeşitli kurumlarda taşeron işçi statüsüyle memurlarla birebir aynı işi yapan sonradan kadroya geçen kişilerle memurlar arasındaki dengenin açılmasıdır.

2si de aynı kurumda aynı ofiste çalışıyor, aynı işi yapıyorlar (üniversitelerde çok fazla mevcut) ama biri 12k alırken diğeri şimdi 21750 alacak (15k * 1.45 *1.25 * 0.8). Bu adaletsizliktir.

Bir de kurumlarda hizmetli sınıfında çalışan işçi arkadaşlarımız var, şuan genel müdür statüsündeki bir memurdan yüksek maaş alacak. Aynı kurumda bu gibi adaletsizlikler oldu, insanların sitemi buna, yoksa madende, karayollarında vs çalışan emekçiler için azdır bile.

KanyBoy, 5 ay önce

Okuma yazma bilemyen ne demek ayıp kardeşim ayıp..KPSS den 90 aldım yetmedi onlarca mülakata girdim yetmedi elektrik alanında dünya kadar belge aldım alanımda uzmanlaştım yeri geldi -20 derece soğukta cehennem deresinde 50 metre yükseklikteki direkte tek tel üzerinde yürürüdüm daha ne yapim

Servet Sayar
Aday Memur
09 Mayıs 2023 17:24

Beğenmeyen memurlar işçi olsun bu kadar basit. Ayrıca 20-30 bin memur maaşı veren kurumlar var oralarda geciş yapabilirler. Vasıfsız olmayın kendinizi geliştirin.

mutii06
Aday Memur
09 Mayıs 2023 18:45

o kadar cahilsin ki çoğu mühendis tekniker çoğu kurumda işci statüsünde çalışıyor hepsi 2 yıllık 4 yıllık üniversite mezunu ve kpss ile atanıyor bu nasıl bir hazımsızlık hayattan hiç haberin yok galiba o adamlarda emekleriyle atanıyor sadece işci olarak geçiyor yazık kafana senin merak etme aynı zam memurada yapılır

bcea, 5 ay önce

tediye

yol yardımı

yemek yardımı

giyim yardımı

onu al bunu al

ne güzel dünya ya

Kimecezaevi
Aday Memur
10 Mayıs 2023 09:28

Ben kadrolu mühendisim, eşim de elektrik teknikeri, bir türlü atanamadi ve mucize eseri kurada çıktı. Onun da nasibi o şekilde geldi. Onun gibi binlercesi var. Vasıflı işlere başvuru şartlarında zaten belli bir eğitim düzeyi istiyorlar. Ama temizlik, güvenlik gibi konumlarda bir düzenleme yapılmalı. Maaşları ona göre olmalı. Kısacası işçilerde de maaş eğitim düzeyine göre şekillenmeli ve kpss ile atanan memurlarla aralarında fark olmalı. Evet kpss de bir kıstas değil aslında, 90 alıp da atanamayan bir sürü insan da var. Bilemiyorum, sistem yanlış. Nereden tutsam elimde kalıyor.

dmys
Aday Memur
10 Mayıs 2023 11:09

isyan taşerondan kadroya geçenlerle alakalı yoksa layığıyla işe girene laf yok. helali hoş olsun az bile hatta daha fazla olsun. ama taşerondan kadroya girip bi de masa başı iş yapıp bu zamlar alınınca insan yuh diyor ister istemez

HayatSuGibi
Daire Başkanı
10 Mayıs 2023 11:58

Cezaevi gibi insanların girmeye dahi korktuğu yerde çalışıyorum, her gün üst araması , göz taraması ve telefon kullanamama gibi teknolojiden uzakta demir parmaklıklar arkasında iş yükünün çok çok fazla olduğu bir ortamda çalışıyorum. Kadrolu lisans mezunu devlet memuruyum fakat aldığım maaş 11,900 TL. (Hiç bir yan ödeme ve gelir yok)Söylenecek o kadar çok şey var ki ama söyleyemiyorum... Keşke kpss için koşturacağıma malum partinin arkasından koşturup bir yere girseydim...

tavuklupasta
Aday Memur
10 Mayıs 2023 15:49

Biz senelerce asgari ücrete çalışırken, hatta maaşlarımız düşürülürken de "yuh" diyor muydunuz?

dmys, 5 ay önce

isyan taşerondan kadroya geçenlerle alakalı yoksa layığıyla işe girene laf yok. helali hoş olsun az bile hatta daha fazla olsun. ama taşerondan kadroya girip bi de masa başı iş yapıp bu zamlar alınınca insan yuh diyor ister istemez

dmys
Aday Memur
10 Mayıs 2023 16:45

Şirkette işe girmişsin işverenle senin aranda.... olmalıydı ki. Biranda hepiniz kadroya alındınız. Sahi heryıl şirketler değişti de siz nasıl değişmediniz. Tabiki de torpil benimki de soru. :)

Atanamadığı için intihar eden memur adaylarının hakkı hala üzerinizde. Milyonlarca kulun hakkı hala üzerinizde. Bunu içten içe sende biliyorsun. Benim hakkım varsa helal etmiyorum.

tavuklupasta, 5 ay önce

Biz senelerce asgari ücrete çalışırken, hatta maaşlarımız düşürülürken de "yuh" diyor muydunuz?

erhanbozbay
Kapalı
10 Mayıs 2023 20:01

Saçma saçma konuşma Allah aşkına intihar edeninde vebalini soktunuz millete.. şirketler değişmiyor adı değişiyordu sadece o da kendi kasaları için.. devlet şuan işçiye verdiğini yine veriyordu yani devletten çıkan para aynı sadece aradan şirket çıktı direkt işçiye geliyor hepsi işçi değilde çoğunu şirket kazansa yine kşmsenin sesi çıkmaz bir Allah'ın kuluda gelip girmezdi. En yakın örnek kendimi vereyim ben beğenmedim girmedim küçümsedim. Şimdi ne hakkım var onlara laf atmaya.. ne yani bu kadar insan asgari ücreti zamanında alamadan çalışırken işi beğenmeyenler memurda olamadı diye intahar ettiyse Allah affetsin işçiye ne. Ben memura gelecek zammı bekliyorum gel sende öyle yap..
dmys, 5 ay önce

Şirkette işe girmişsin işverenle senin aranda.... olmalıydı ki. Biranda hepiniz kadroya alındınız. Sahi heryıl şirketler değişti de siz nasıl değişmediniz. Tabiki de torpil benimki de soru. :)

Atanamadığı için intihar eden memur adaylarının hakkı hala üzerinizde. Milyonlarca kulun hakkı hala üzerinizde. Bunu içten içe sende biliyorsun. Benim hakkım varsa helal etmiyorum.

Samuel17
Aday Memur
11 Mayıs 2023 02:58

O egonu hiç düşürmeden tam gaz yükselt! Herkes bir mok sen hep iki mok ol !

bcea, 5 ay önce

Toplam 41 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi