Editörler : crops35
10 Mayıs 2023 16:53

Buralar hep torpilli taşerondan kadrolu.

Zamlı kul hakkınız afiyet olsun.

rednick2016
Genel Müdür
10 Mayıs 2023 17:54

Bi git kinini başka yere kus...

5 senedir kadrolu adamlar. Taşeron bitti. Taşerondan girenlerin %30-40 i emekli oldu.

Cogu işkurdan girenler artık.

Bu ara ben artık işçi degilim ama bu yaptigin hic etik ve güzel bir sey defil.

Başkalarının kötülügünu istemek seni düzeltmez.

Git sende kendine iste...

Servet Sayar
Aday Memur
11 Mayıs 2023 06:50

Kendine bak araştırma yapılsa memur olmak için kimlerin neresini yaladın acaba.yada çalınan sorular diye bir şey varmış duydu mu sen

Hipnodex
Memur
11 Mayıs 2023 07:51

Kpss diye bı sınav var giriyorsun hak edersen kazanıyorsun memur oluyorsun bu kadar basittir aslında sizde deneyin. Böylece işinize sahip olursunuz yerli ve milli olursunuz bunu hissedersiniz emeğiniz olur kimsenin hakkına girmezsiniz ama illa kul hakkı yerim torpilim var Allah Kur'an derim ama hakta yerim diyorsan d kadro var kardeşim torpili olan girer sende gir... Afiyet olsun

Servet Sayar, 5 ay önce

Kendine bak araştırma yapılsa memur olmak için kimlerin neresini yaladın acaba.yada çalınan sorular diye bir şey varmış duydu mu sen

dmys
Aday Memur
11 Mayıs 2023 08:57

Kpssye girdim. Aldım puanımı atandım. Normalde böyle oluyodu.

Servet Sayar, 5 ay önce

torpillsiz
Aday Memur
11 Mayıs 2023 15:46

Taşerondan kadroya geçirilenler hala hak yemediklerini düşünüyorlar yazık çok yazık her biri torpille yerleşenler bizzat en yakınlarımdan malesef biliyorum ve lisans mezunu 2010 kpssden 90 nete 78 puan almış (soruların çalınıp standart sapmanın yükselmesi nedeniyle) ve 0.02 ile atanmayı kaçırmış birisi olarak yazıyorum,o kadrolara torpilli taşeronlar yerleştirilmeseydi kadrolar boş olacak kpssye girip yeterli puan alanlar yerleşecekti malesef bunun farkında bile değiller yada olmak istemiyorlar...İşte burda hak yediniz yoksa şuanda o verilen zamlar da ülke şartlarına göre zaten her kesime memuruna da yetersiz maddi konulara girmeyeceğim.O yüzden kamu işçisi arkadaşları biraz kendilerini bilip daha üstruplu davranmaya davet ediyorum.

dmys
Aday Memur
11 Mayıs 2023 16:16

Kesinlikle hatta hükümet gidince de gitmeliler. Siyasetle gelen siyasetle gitmeli.

rednick2016
Genel Müdür
11 Mayıs 2023 17:55

işçi arkadaşlar Abananın - (Eksi) butonuna 16 eksi de yazı gözükmüyor..

+Orda şikayet et butonu var. Basın ona da...

BOL EKSİ ATIN...

dediğim gibi 16 eksi alınca gözükmüyor yazılar.

Servet Sayar
Aday Memur
11 Mayıs 2023 22:43

Sana işçinin birisi dokunmuş galiba. Adımı araştır sonra eyvah deme

dmys
Aday Memur
12 Mayıs 2023 08:50

Bütün ülke gençlerine dokundu. Sana da kul hakkı girdi bol bol. Çıkarırsın öteki tarafta.

Servet Sayar, 5 ay önce

Hipnodex
Memur
13 Mayıs 2023 17:22

Bro; memur sana yazan, senin amirin biri dokunacaksa o dokunur. Refaransina pardon torpilin kimse ona ağlarsın bana ellediler diye.

Servet Sayar, 5 ay önce

Abbas.KILKUYRUK5
Yasaklı
13 Mayıs 2023 23:07

Taşeronlar ne haber. En düşük memur maaşı 22 bin oldu. Zorunuza gitmesin.

celil4343
Şube Müdürü
14 Mayıs 2023 00:31

Kamu işçisi maaşı zaten 20 bin bandını geçti, Temmuzda ilave %15 ve üstünü aşan kadar enflasyon farkı geliyor. Büyük yazıyorum gözlük takma diye İKRAMİYE ve TEDİYE hariç.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi