Editörler : crops35
10 Mayıs 2023 23:04

Vicdanı olan taşerondan kadroyu geçişi haklı bulmaz

Memur ,kamunun asli personelidir ve anayasanın 193.maddesinde beyan edilmiştir.Emeğiyle yani kpss ile giren işçi kardeşlerimize bir lafım yok.Torpille taşeron olup kadroya geçenler hala uyanmadan,sıkılmadan emeğinizle girmişsiniz gibi konuşuyorsunuz dışarıda asgari ücretli çalışamayacak adamlar ,hükümetin memur düşmanlığı yüzünden ne haklar aldı.Paranızda gözümüz yok ama sen yıllarını vermiş en başta emeğiyle atanmış(aranızda bazılarınız ben de üniversite,yüksek lisans mezunuyum diyeceksiniz ama emeğinle kamuya girmedin).Hükümetin son hamlesi seçimi bitirdi.Kamu işçilerinden oy isteyin torpilliler oy verir size. Memurun hakkı ödenmez dediler ödemediler.Eğer zalim ısrarla zulme devam ediyorsa bil ki sonu yakındır...

*

Eğer mazlum da ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakındır...

*

Hz. Ali

Hipnodex
Memur
11 Mayıs 2023 07:56

Ne emeği ben biliyorum bunları onun çocuğu bunun yigeni rapor alanın yerine bile gelenler kadro aldı geçiniz efendim bu kadar basit torpilsiz olamazlar yoksa biliyorlar kpss diye sınav var girin kazanın atanın bu haramdan kurtulun hak değil çünkü beleşten hakka girmek o kadar sınava girip senin çaldığın kadroyu bekleyen insanın hakkını nasıl vereceksiniz çok merak ediyorum.

dmys
Aday Memur
11 Mayıs 2023 16:42

Kpss ile girenler hariç taşerondan torpillilerin iş akdine son verilmesi gerekmektedir. Sonuçta torpille geldiler torpille gitmeliler.

KanyBoy
Aday Memur
12 Mayıs 2023 16:02

Taşerondan geçtiğim felan yok ama hakikaten beyninizde gram nöron kalmamış ki böyle 5 yaş konuşması yapıyorsunuz.Taşeronda bir okulda 15 hademe var iken devlet bu işin yapılması için(Sonuçta Büyük Süper zeka öğretmenlerimiz tuvalet temizleyecek değiller ya)200.000 lira bütçe ayırıp bu işçilerin çalıştırılması için aracı bir şahısa veriyordu aracı şşahısta bu işçilerin maaşını yarım yamalak zamanında ödemeyerek mağdur ediyordu.200.000 liranın 150.000 nini heybiyeden kazanan bir kişi varken şimdi 200.000 lirayı 15 işçi alın teriyle kazanıyor.Anlamadığım nokta bu sizin neden zorunuza gidiyor yoksa sizlerde heybiyeden para kazanan tiplerdenmisiniz yoksa aşırı kıskanç(Kıskançlık bilimsel olarak gerizekalılıktan gelir,Bir memur kıskanç olması KPSS puanı almış bir memurun beklenemez demi)bilemiyorum artık..Kendi Teşhisinizi kendiniz koyun..Veya Vicdan nedir öğrenin

KanyBoy
Aday Memur
12 Mayıs 2023 16:05

Ayrıca İşe alımlarda KPSS nitelik belirler devlet çalıştırır,Temizlik işinde Nitelik mi Arayacak devlet te KPSS ile alacak?.MİT KPSS ile mi işçi Alıyor sanıyorsun sen bir MİTçiden dahamı üstünsün ve ya zekisin?Nedir Bu salakça egonuz

rednick2016
Genel Müdür
12 Mayıs 2023 16:42

Ne güzel yazmışsin senya ;) evet tamda yazdıgın gibi.

+ 5 yıl önce alınan kadro konusunu hortlatmanın amacı ne?

Kime yarayacak?

Zam icin diyorsan memurda zam alacak zaten..

...

KanyBoy, 5 ay önce

Taşerondan geçtiğim felan yok ama hakikaten beyninizde gram nöron kalmamış ki böyle 5 yaş konuşması yapıyorsunuz.Taşeronda bir okulda 15 hademe var iken devlet bu işin yapılması için(Sonuçta Büyük Süper zeka öğretmenlerimiz tuvalet temizleyecek değiller ya)200.000 lira bütçe ayırıp bu işçilerin çalıştırılması için aracı bir şahısa veriyordu aracı şşahısta bu işçilerin maaşını yarım yamalak zamanında ödemeyerek mağdur ediyordu.200.000 liranın 150.000 nini heybiyeden kazanan bir kişi varken şimdi 200.000 lirayı 15 işçi alın teriyle kazanıyor.Anlamadığım nokta bu sizin neden zorunuza gidiyor yoksa sizlerde heybiyeden para kazanan tiplerdenmisiniz yoksa aşırı kıskanç(Kıskançlık bilimsel olarak gerizekalılıktan gelir,Bir memur kıskanç olması KPSS puanı almış bir memurun beklenemez demi)bilemiyorum artık..Kendi Teşhisinizi kendiniz koyun..Veya Vicdan nedir öğrenin

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi