Editörler : crops35

çamur.adam
Aday Memur
15 Haziran 2023 13:56

özelleşmeden sonra uzman olarak gidemezsin senin uzmanlığının 657 de karşılığı yok. 657 deki uzmanlık a kadrodur sen b kadrosun çünkü senin uzmanlığın şefliğin altında bir ünvan. 657 de şefliğin üstüdür. bi kere hangi ünvanda oduğunu bilmiyorsun. özelleşen bi santrale git 657ye geçince memur mu oluyorsun uzman mı anlarsın. bana inanmıyorsanda bi sendikalara sor. diğer mücadelle konusuna gelince başarılar. mahkemeden dönmez kurum cüngüşte kurdum ve orada ihtiyacım vardı ve tayin verdim der geçer sende bişe yapamazsın

ya cesaret ya esaret, 3 ay önce

Uzmanlar ozelleameden sonra memur olarak verme gibi bir durum yok uzman kadrosu olan kurumlara dağıtıyorlar Diyarbakır Çüngüş işine gelince öyle bir şey yapabilirler doğru ancak cungus gibi kırsal bir yerde araştırma planlama birimi kurulması diğer yerlerde kurulmamasi mahkemelerden dönecektir gider cunguste uzman olarak kendi yerimde çalışırım hakkımı almış ourum sonuçta bu bir mücadele işidir beni cunguste surecekler diye memurluk yapayım demek haksızlığa boyun eğmek tır varsın sursunler

15 Haziran 2023 14:18

Kariyer Uzmanı ndan bahsetmiyorum zaten hem 657 de karşılığı var demedim uzman kadrosu olan kurumlara atanıyor dedim örneklerinde var EÜAŞ a gelince evet merkez teşkilatta şefin altında görünüyor ama mevzuatı incelediğimizde de burda da bir boşluk var gibi duruyor taşra teşkilatında ise uzman şefin altında bir unvan değil bakarsan görebilirsin. Kurum cunguste kurdum der geçer demişsin evet diyebilir dedim ancak neden cunguste kurduğunu burada kurmak ile kamu yararı olup olmadığını açıklaması lazım. Birde hangi unvanda olduğunu bilmiyorsun demişsin merak etme senden çok daha fazlasını biliyorum

çamur.adam, 3 ay önce

özelleşmeden sonra uzman olarak gidemezsin senin uzmanlığının 657 de karşılığı yok. 657 deki uzmanlık a kadrodur sen b kadrosun çünkü senin uzmanlığın şefliğin altında bir ünvan. 657 de şefliğin üstüdür. bi kere hangi ünvanda oduğunu bilmiyorsun. özelleşen bi santrale git 657ye geçince memur mu oluyorsun uzman mı anlarsın. bana inanmıyorsanda bi sendikalara sor. diğer mücadelle konusuna gelince başarılar. mahkemeden dönmez kurum cüngüşte kurdum ve orada ihtiyacım vardı ve tayin verdim der geçer sende bişe yapamazsın

çamur.adam
Aday Memur
15 Haziran 2023 14:23

nereye peki uzman kadrosu olan ve atanabileceğiniz kuruum

ya cesaret ya esaret, 3 ay önce

Kariyer Uzmanı ndan bahsetmiyorum zaten hem 657 de karşılığı var demedim uzman kadrosu olan kurumlara atanıyor dedim örneklerinde var EÜAŞ a gelince evet merkez teşkilatta şefin altında görünüyor ama mevzuatı incelediğimizde de burda da bir boşluk var gibi duruyor taşra teşkilatında ise uzman şefin altında bir unvan değil bakarsan görebilirsin. Kurum cunguste kurdum der geçer demişsin evet diyebilir dedim ancak neden cunguste kurduğunu burada kurmak ile kamu yararı olup olmadığını açıklaması lazım. Birde hangi unvanda olduğunu bilmiyorsun demişsin merak etme senden çok daha fazlasını biliyorum

15 Haziran 2023 14:29

Bilim ve sanayi bakanligi

çamur.adam, 3 ay önce

15 Haziran 2023 14:30

Universiteler

çamur.adam, 3 ay önce

fakir.adam
Şube Müdürü
15 Haziran 2023 15:44

adam kendini illa kariyer uzmanlığına atandıracak ahuhahuhauh

15 Haziran 2023 15:54

Bize hakkımız olanı vermiyorlar hakkını isteyince seni sürerize getiriyorlar madem uzmanlık yaptirmacaksanjz neden bu kadroda. Sınav açıyorsunuz anlamak çok zor. Ama bu konuda haklıyız haklı olanın sesi çıkar Çüngüş değil kuzey ırak'ada gönderseler yine de mücadeleye devam edeceğim tehdit ile bu iş olmaz bu iş hak ve adalet ile çözülür

fakir.adam, 3 ay önce

adam kendini illa kariyer uzmanlığına atandıracak ahuhahuhauh

fakir.adam
Şube Müdürü
15 Haziran 2023 19:58

arkadaşım uzmanlık alanın nedir? neyin uzmanısın? bt uzmanı mı? finans uzmanı mı? bilişim uzmanı mı? uzmanlık yaptırmıyorlar diyorsun. hangi alanın uzmanısında o alanda çalıştırmadılar seni? abi valla yapmasınlar kimseyi uzman falan ya. dümdüz uzman diye unvan mı olur. böyle kendilerini nimetten sayıyorlar vallahi. cimere yazacam bu konuyu yetti artık kaldırsınlar bu tarz boş beleş unvanları, kadroları.

15 Haziran 2023 21:40

Ben mevzuatta olanı söylüyorum ben uzmanım hizmet grubum araştırma planlama sicil amirlerim yönetmelikle belirlenmiş. Uzmanın ne iş yapacağıni bana sorma hit EÜAŞ a sor kaldırılan devlet personel başkanlığına sor tabi muhatap bulabilirsen . Bu konu seni neden bu kadar rahatsız etti yazdıklarımı beğenmiyorsan okuma cevaplama birde kendini nimetten sayma cimere yazicam kaldirsinlar falan haddini bil saygini bozma.

fakir.adam, 3 ay önce

arkadaşım uzmanlık alanın nedir? neyin uzmanısın? bt uzmanı mı? finans uzmanı mı? bilişim uzmanı mı? uzmanlık yaptırmıyorlar diyorsun. hangi alanın uzmanısında o alanda çalıştırmadılar seni? abi valla yapmasınlar kimseyi uzman falan ya. dümdüz uzman diye unvan mı olur. böyle kendilerini nimetten sayıyorlar vallahi. cimere yazacam bu konuyu yetti artık kaldırsınlar bu tarz boş beleş unvanları, kadroları.

mmr-26
Aday Memur
15 Haziran 2023 21:40

Kitlerde uzman kadrosu şefin alt değil üst kadrosudur. Görevde yukselmede uzman olmanın şartlarından biride şef olarak çalışmaktır.

15 Haziran 2023 21:47

Hangi kurum bir mahsuru yoksa tabi

mmr-26, 3 ay önce

Kitlerde uzman kadrosu şefin alt değil üst kadrosudur. Görevde yukselmede uzman olmanın şartlarından biride şef olarak çalışmaktır.

mmr-26
Aday Memur
15 Haziran 2023 21:53

Eti maden

15 Haziran 2023 22:13

Tşk.ederim

mmr-26, 3 ay önce

Eti maden

kitkanun
Şef
16 Haziran 2023 05:19

Yönetmeliği yazdım sana ne uydurması.

fakir.adam, 3 ay önce

yoo basbaya gih. kariyer uzmanlar bile gih sınıfında. kafamızdan sınıf uydurmayalım lütfen.

kitkanun
Şef
16 Haziran 2023 05:23

Uzman olduğu yere tercih yaparak atanıyor. Başka yere gönderdiler mi mahkeme sonrssi tıpış tıpış geri eski yerine döner. Ambarlı da gönderdikleri herkes davayla geri geldi :))

çamur.adam, 3 ay önce

euaştaki uzmanlığın özelleşmeden sonra 657 ye geçince yine memur olarak geçiyorsunuz yani 657 de karşılığı yok.

ayrıca sizin dediğiniz gibi daha önce ben uzman oldum memur işi yapmam diyen arkadaşa dyarbakır cüngüş karakayada bi araştırma planlama ekibi kuralım sizide oraya gönderelim denmiş arkadaşta malum memur işi yapmaya devam etmiş.

ayrıca sınava girerkende biliniyordu uzmanda olsan aynı işi yapmaya devam edeceğin onun için bence aynı işi yapmaya devam.

16 Haziran 2023 12:27

EÜAŞ in içi iyice boşalmış mevzuattan anlayan çok az onlarında sesi çıkmıyor koltuğa oturan kendini koltuğun sahibi zannediyor bilmiyor ki o koltuk milletin koltuğu sen sadece belirli süre emanet ediyorsun. Birde Hukuk devleti olduğumuz unutulmuş ben yaptım oldu şöyle yaprsan bak bizde seni şuraya gondeririz diye ucuz mobbing numaraları yapıyorlar bilmiyorlar ki adalet herkese lazım bugün bana yarın size adaletin olmadigi yerde ne huzur olur ne de barış onun için herkes için önce adalet diyorum hakkımız olanı alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi