Editörler : crops35
11 Mayıs 2023 16:13

Hükümet değişince işçilerin iş akdine son verilmesi.

Kpss ile girenler hariç taşerondan torpillilerin iş akdine son verilmesi gerekmektedir. Sonuçta torpille geldiler torpille gitmeliler.

torpillsiz
Aday Memur
11 Mayıs 2023 17:42

kesinlikle...

rednick2016
Genel Müdür
11 Mayıs 2023 17:52

işiniz mi yok mu sizin. Hayır bu forumun yöneticisi yokmu adamlar işçi değil mesaj atıp duruyor. Neden uyarı felan vermiyor...

kimse girmesin o zaman buraya.

Emre.677
Aday Memur
11 Mayıs 2023 20:33

Öyle bişey olmayacak. Yeni hükümette gelse adamlar işlerine devam edecek. Aktrollere inanmayın

Servet Sayar
Aday Memur
11 Mayıs 2023 22:39

Fetö soruşturmaları derinleştirilip . Memurların içindeki fetö ve bölücü örgüt artıklarınında kökünün kazınması gerekir. Anlayan anladı

Servet Sayar
Aday Memur
11 Mayıs 2023 22:40

Devlet uyumaz .

dmys
Aday Memur
12 Mayıs 2023 08:51

Kesinlikle katılıyorum.

Servet Sayar, 5 ay önce

Fetö soruşturmaları derinleştirilip . Memurların içindeki fetö ve bölücü örgüt artıklarınında kökünün kazınması gerekir. Anlayan anladı

dmys
Aday Memur
12 Mayıs 2023 09:01

Sen misin devlet. :)

Servet Sayar, 5 ay önce

Devlet uyumaz .

380kV
Memur
12 Mayıs 2023 09:47

Bu biraz saçma ve temelsiz bir düşünce. 10 yıl kadar önce bu insanlar şirketlerde ise girerken devlette çalışacaklarına dair bir beklenti ya da Umut beslemiyordu. İşçi arkadaşların bu 696 KHK da bir suçu yok şansları var hepsi bu. Burada işçi kadrosunda çalışan insanları otekilestirmenin kimseye bir faydası da yok. Keşke memur arkadaşlar sendikalaşma adına çok daha yapıcı çok daha örgütlü hareket etselerdi de bu tür sorunları yasamasalardi. Memur arkadaşların hassasiyetini anlıyorum fakat işçi düşmanlığı farklı birşey. Benim buradan memur arkadaşlara söylemek istediğim ; lütfen organize olun ve temel özlükleri arttırmak için çaba sarf edin . İşçiler sizlerin düşmanı değil bilakis mesai arkadaşınızdir.

12 Mayıs 2023 11:22

Şu bloğu açan ve o artı oy verenler inşallah ekmeğe muhtaç olursunuz

dmys
Aday Memur
12 Mayıs 2023 11:47

Varlığıyla başkalarının ekmeğine engel olan biri duasıyla da engel olmaya çalışır ne beklenir ki. İnşallah tüm hayatın torpillilerin senin haklarını almasıyla geçer. Yaşamayan bilmez.

xanaxx36, 5 ay önce

Şu bloğu açan ve o artı oy verenler inşallah ekmeğe muhtaç olursunuz

KanyBoy
Aday Memur
12 Mayıs 2023 15:55

Yaw sen kimsin de Milletten kendini üstün görüyorsun Elin ekmek tutsa gidersin özel iş yaparsın baban bile sana güvenip dükkan açmamış hala yok işlerine son verilsin yok bilmem ne .TAbi devlet bu işçileri kadroya alınca senin gibiler bu işçilerin üzerinden para kazanamadığı için kuduruyorsan o ayrı

erhanbozbay
Kapalı
13 Mayıs 2023 00:33

Gerçekten bu dmys şirket sahibi olabilir bak güzel tespit var çünkü bi kuyruk acısı belli. Taşeron şirket sahibisin işçinin sırtından kazandığın musluğun kapanınca kudurdun demi dmys..
KanyBoy, 5 ay önce

Yaw sen kimsin de Milletten kendini üstün görüyorsun Elin ekmek tutsa gidersin özel iş yaparsın baban bile sana güvenip dükkan açmamış hala yok işlerine son verilsin yok bilmem ne .TAbi devlet bu işçileri kadroya alınca senin gibiler bu işçilerin üzerinden para kazanamadığı için kuduruyorsan o ayrı

dmys
Aday Memur
15 Mayıs 2023 14:24

Torpilliler millet mi oluyo. :) Bu ne lan herkes devlet millet sanıyo kendini torpillisin bu gerçekle yaşamaya mecbursun amk. :) Kul hakkı yiyosun bunu sende biliyorsun. :)

Afiyet olsun.

KanyBoy, 5 ay önce

blueline46
Memur
15 Mayıs 2023 16:07

Haram yiyen sizsiniz eliniz götünüzde gezer iş yap deyince ben bunu bilmem yan gel yat nasıl olsa devlet memurluğu garantiledim yediğin bir lokma varsa oda senin gibi iş yapmayanlara haram sizin çalışmamalarınız yüzünüzden devlet taşeron sistemini getirdi defol gidin lan burdan ucubeler kokuşmuşlar açsınız olum siz aç... başkalarının lokmasını sayacak kadar acizsiniz asıl torpil yaptıran sizsiniz zamanında kimin nasıl buralara geldigini gördük insanları birbirine düşürmeyin senin gibilerini görünce direk artık midem bulanıyor insan oldugunuzdan bile şüpheliyim sana çok güzel kelimeler geliyor içimden ama siz açsınız onuda yersiniz...Dürüst,işinin hakkını veren ahlaklı memurları tenzih eder yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için onlardan özür dilerim

dmys, 5 ay önce

Torpilliler millet mi oluyo. :) Bu ne lan herkes devlet millet sanıyo kendini torpillisin bu gerçekle yaşamaya mecbursun amk. :) Kul hakkı yiyosun bunu sende biliyorsun. :)

Afiyet olsun.

mailmenq
Genel Müdür
15 Mayıs 2023 17:45

Ne oldu fare doğuran millet ittifakı iktidara geldiniz mi?

Daha durun seneye büyükşehirleri de kaybedince eski kuzu kuzu günlerinize geri döneceksiniz.

Mecliste de milletvekili sayınız azaldı. Şimdi gidip ötede oynayın.

dmys
Aday Memur
16 Mayıs 2023 10:52

özrünü kabul ediyorum. haram yediğiniz gerçeği hala duruyor.

blueline46, 5 ay önce

Haram yiyen sizsiniz eliniz götünüzde gezer iş yap deyince ben bunu bilmem yan gel yat nasıl olsa devlet memurluğu garantiledim yediğin bir lokma varsa oda senin gibi iş yapmayanlara haram sizin çalışmamalarınız yüzünüzden devlet taşeron sistemini getirdi defol gidin lan burdan ucubeler kokuşmuşlar açsınız olum siz aç... başkalarının lokmasını sayacak kadar acizsiniz asıl torpil yaptıran sizsiniz zamanında kimin nasıl buralara geldigini gördük insanları birbirine düşürmeyin senin gibilerini görünce direk artık midem bulanıyor insan oldugunuzdan bile şüpheliyim sana çok güzel kelimeler geliyor içimden ama siz açsınız onuda yersiniz...Dürüst,işinin hakkını veren ahlaklı memurları tenzih eder yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için onlardan özür dilerim

asillord
Genel Müdür
17 Mayıs 2023 01:40

Tik tok izlemekten kamu kurumlarında yeterli temizlik yapılmıyor. Bir an önce yöneticiler görevlerini düzgün yapıp, temizlik personeline iş yaptırmaları gerekiyor, hangi kuruma gitsem temizlik yeterli değil. Güya kadro gelince iyi olacaktı ama eskiden daha iyiydi. Çalışmıyor kimse.

blueline46
Memur
18 Mayıs 2023 12:38

Burda haram yiyen biri varsa oda sizsiniz aynaya iyi bak fazla haram yediginizden karnınız doymuyor çünkü helal yok içinde

dmys, 5 ay önce

sakura71
Aday Memur
18 Mayıs 2023 15:51

ne oldu paşınyaaan, kininizde, zehrinizde boğulun.

cartt
Aday Memur
19 Mayıs 2023 16:10

temizlik personeli Hemşirenin işini yapıyor örnek vereyim :

yoğun bakımda hasta bakımına yardım ediyor.

eczaneden ilaç alımı yapıyor

hastanın mr tomo işlerini getir götür yapıyor.

kan idrar numuneleri labaratuvara götürüyor.

İŞÇİNİN HAKKI NE OLACAK hemşire nasıl helalleşecek ?

hangi memur kurumunda işçi işi yapıyor ? ama işçi memur işi yapıyor yaptırılıyor..

dmys, 5 ay önce

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi