Editörler : crops35

dmys
Aday Memur
31 Mayıs 2023 10:34

Sen torpilli işçi olmadan önce memurmuydun ki memurluğu kendine hak görüyorsun. Becayiş falan ;)

Hemen sana bir formül bulalım. Hemen onurlu ol istifa et. Eminim yerine hemen biri gelecektir. Zaten hakkın olmayan yerden becayişle değil istifayla gidilir. Onurlu davranış böyle olur.

Ayrıca senin yaptığın tarzda ağır işler memurların kızdığı nokta değil. Büroda çalışıp işçi gibi maaş alan taşerondan torpillilere kızıyoruz. Arazide iş makinesi kullanan adam, madende çalışan adam zaten çok almalı. ha layığıyla işe girmeli torpille değil bura zaten ayrı konu. Ben senin çok aldığını düşünmüyorum. Senden çok alan evrak kayıtçı işçi var ona seninde kızıyor olman lazım. Ama zaten torpillisin kızma hakkın da yok. :D

yenycery, 4 ay önce

1152.50 tl yevmiyem var, senede asagi yukari 16 maas aliyorum ikramiyelerle, sosyal denge bayram harcligi tazminat vs yan kalemlerle 35 bini biraz gecen maasim var, meslegim yer alti iscisi. Eger memur arkadaslarimdan becayis yapmak isteyen olursa dusunurum. Hangi kulun hakkini yiyorsam gelsin soma,ya orada hesaplasalim. Yerin 560 metre altindayim. Gelecek şahıs bir an evvel gelsin kazmaya devam ediyorum çünkü yerimi koruyamiyorum.

dmys
Aday Memur
31 Mayıs 2023 10:40

Sen hükümet mi diyon. Senin için doğru tabir bu değil.

Kul hakkı yemeyi içine sindirdiğine göre başkasının kulusun. ;)

xanaxx36, 4 ay önce

Hükümeti değiştirmeye çalışan memur kısmı ne oldu acaba sesiniz gelmiyor

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi