Editörler : E.Kayı Han

Anuşirvann
Genel Müdür
13 Mayıs 2023 18:55

Merak etme arkadaş ben senin gibi insanları aptal yerine koymam. İçin rahat olsun. Senin gibi siyaset yapacam diye şekilden şekile de girmem. Çok şükür beni tanıyan herkes iyi insan olduğumu da bilir. Özlük ve maaş kısmında siyasi başlık açacak kadar salak da değilim. Hatta onu da geçtim burda hiçkimse siyasi bir yorumda bulunduğumu da göremez. Ben sana yolumu net söyledim zaten. Benim için önce vatan ve millet gelir. Partiler benim için teferruat.

Memuristan89, 4 ay önce

Bu başlıkta yazıyorsun ve başlıkta fetö yazan benim. Herkesi kendin gibi salak zannetmiyorsun galiba? Kaldı ki kimden bahsettiğini bilmiyorum ama olayı bir aptallık yapıp beni kastediyorsan dedim ki ben onlardan değilim. Bir de böyle pişmiş kelle gibi her kelimenin sonuna sırıtma biraz ciddi ol ve biraz da adam ol hatta azcikta insan ol. Böyle bir başlık altında yazdığın ilk yorumla niyetinin ne olduğunu anlayabiliyoruz aynada gördüğün saf gerzek yok karşında!

13 Mayıs 2023 18:56

Gel buraya gezizekali evladım. Göster bakalım nerede demişim ülkenin yüzde 54 ü haindir diye? Hayırdır yüzde 54 kim ola ki? Ben en son yüzde 52 görmüştüm daha fazlasını görmedim ha bir kere de yüzde 58 referandum oldu. Yüzde 54 hangi kitle?

BESSEL, 4 ay önce

Ülkenin %54'üne hain deme cesaretini kimden alıyorsun ?

Anuşirvann
Genel Müdür
13 Mayıs 2023 19:02

Ha bir de eksik soru sormuşsun memuristan89 kardeşim. Mesele hangi aday kazanırsa ülkeye doluşan 10 milyon afgan suriyeli pakistanlı afrikalı mülteci sevinir diye eklemeliydin. Birgün yolun ülkenin güney kesimlerine düşerse orda 10 yıl sonra türklerin azınlık olacağını görürsün. Senin milliyetçi biri olduğunu düşünerek sana hatırlatmak istedim.

engineer323
Aday Memur
13 Mayıs 2023 19:02

Yarın Cumhur ittifakının alacağını düşünüyorum.

kerouac79
Şube Müdürü
13 Mayıs 2023 19:05

kılıçdaroğlu'nun vaadi olmasa erdoğan memuru ve öğretmeni açlık sınırına çoktan mahkum etmişti. bizim anamız ağlarken vedat bey temmuzda buçuk refah payı diye geveliyordu. Aynı vedat bey memur kendini işçiyle kıyaslamaya kalkmasın demişti... unutmadık, unutmayız, unutturmayacağız

Anuşirvann
Genel Müdür
13 Mayıs 2023 19:08

Kardeş kim alırsa alır. Meselemiz o değil. Ama böyle insanları bilerek germesinler. Yoksa kim kazanırsa kazansın hayat hepimiz için devam ediyor.

engineer323, 4 ay önce

Yarın Cumhur ittifakının alacağını düşünüyorum.

13 Mayıs 2023 19:08

Ben ne Türk milliyetçisiyim ne de Kürt milliyetçisiyim. Deprem ikinci günü Hatay'da en zor görevlerde bulundum oraları da çok iyi bilirim. Hergun başlarına bomba yağan Suriyelilerin yaşadığı Idlib'i de çok iyi bilirim. Afrin'i de iyi bilirim. Hayatında bir kere Suriye tarafına geçmemiş oradaki yıkımı enkazı savaşı acıyı gözyaşını görmemiş kimseler, bıraksanız 1 hafta orada yaşayamayacak kişiler gelmiş burada bize ders vermeye kalkıyor. Benim gördüklerimi ve bildiklerimi bilmiyorsun kardeş. Biz boşuna bu kadar dil dökmüyoruz. Hikaye uzun anlatmaya şarj da yetmez vakitte yetmez bosver kardeş siz cebinizin derdinde olmaya devam edin

Anuşirvann, 4 ay önce

Ha bir de eksik soru sormuşsun memuristan89 kardeşim. Mesele hangi aday kazanırsa ülkeye doluşan 10 milyon afgan suriyeli pakistanlı afrikalı mülteci sevinir diye eklemeliydin. Birgün yolun ülkenin güney kesimlerine düşerse orda 10 yıl sonra türklerin azınlık olacağını görürsün. Senin milliyetçi biri olduğunu düşünerek sana hatırlatmak istedim.

Abbas.KILKUYRUK5
Yasaklı
13 Mayıs 2023 19:24

Reisim balkon konuşması yapmak için hazırlık yapıyor. Nerede terör artıkları varsa Allah belasını versin kökünün. O ellerini ovuusturan bir kısim it sürüsü yarın akşam yok olacaklardır

akncy
Yasaklı
13 Mayıs 2023 19:33

Dikkat et balkon cokmesin yobazlar

BESSEL
Yasaklı
13 Mayıs 2023 19:46

Alooooo editör bu başlığın sahibi bu başlık altında gelene gidene hakaret ediyor. Uyuyor musun yoksa görmezden mi geliyorsun ?

13 Mayıs 2023 19:54

İftira ve hakaret etmeyen kişilere edebimizle cevap vermeyi biliriz. Yeter ki yorum yazanlar adam! gibi yazsin

BESSEL, 4 ay önce

Alooooo editör bu başlığın sahibi bu başlık altında gelene gidene hakaret ediyor. Uyuyor musun yoksa görmezden mi geliyorsun ?

31 Mayıs 2023 08:56

Lannnnn. Hiç zerre kadar utandin mi bu yorumundan?

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi