Editörler : crops35

teachersssssss
Aday Memur
12 Ağustos 2023 10:26

Sözleşmeli değil kadrolu

ubeydullahacat
Aday Memur
12 Ağustos 2023 10:30

iyicene sorup soruşturUn malesef bazen Kurum çalışanlarıda Tam olarak bilgi sahibi değiller
teachersssssss, 4 ay önce
Sözleşmeli değil kadrolu

teachersssssss
Aday Memur
13 Ağustos 2023 11:34

Görev yeriniz belli oldu mu hocam
ubeydullahacat, 4 ay önce
iyicene sorup soruşturUn malesef bazen Kurum çalışanlarıda Tam olarak bilgi sahibi değiller

ubeydullahacat
Aday Memur
13 Ağustos 2023 12:07

Hayır hocam Cuma günü aradım ulaşamadım
teachersssssss, 4 ay önce
Görev yeriniz belli oldu mu hocam

BiyoFen4232
Aday Memur
13 Ağustos 2023 16:06

Ben aradım, ulaştım... Bizi aramayın Web sayfasından duyuruları takip edin, dediler.

teachersssssss
Aday Memur
13 Ağustos 2023 16:22

Ne kadar güzel okulun açılmasına kaç gün kalmış daha gidip ev bulacağız ev taşıyacağız okul

BiyoFen4232
Aday Memur
14 Ağustos 2023 16:59

Gün bitti yine Bi ses yok

[email protected]
Aday Memur
16 Ağustos 2023 14:21

İstanbul , İzmir ve Ankara ilçe tercihlerini tamamladı. Malatya gibi bazı şehirlerde bugün ilçe tercihi yaptırdı. Görünen o ki çok zaman kalmadı ptesi salı engelli öğretmenlerinde ilçesi ve okulu belli olmuş olur.

kaanözkan416
Aday Memur
16 Ağustos 2023 16:34

Arkadaşlar merhaba atandığım okul bilgisi ist meb den sms geldi şimdi okulu aramak faydalı olur mu ?

slymn341
Aday Memur
16 Ağustos 2023 17:23

Bana da İst MEB den atandığım okul bilgisi geldi. Şimdi ne yapacağız.

BiyoFen4232
Aday Memur
16 Ağustos 2023 19:09

Ben İzmir deyim, mesaj gelmedi.
[email protected], 4 ay önce

İstanbul , İzmir ve Ankara ilçe tercihlerini tamamladı. Malatya gibi bazı şehirlerde bugün ilçe tercihi yaptırdı. Görünen o ki çok zaman kalmadı ptesi salı engelli öğretmenlerinde ilçesi ve okulu belli olmuş olur.

kaanözkan416
Aday Memur
16 Ağustos 2023 22:52

İzmir 21 ağustos ta evrak teslim duyurusu paylaşmış hocam o zaman kadar gelir

BiyoFen4232, 4 ay önce
Ben İzmir deyim, mesaj gelmedi.

kaanözkan416
Aday Memur
16 Ağustos 2023 22:54

Atandığınız ilçe meb e evrak teslim diye klavuzda yazıyor ama yarın okulu yada ilçe meb arayın atama şube bilği verir hocam hayırlı olsun

slymn341, 4 ay önce

Bana da İst MEB den atandığım okul bilgisi geldi. Şimdi ne yapacağız.

ubeydullahacat
Aday Memur
16 Ağustos 2023 22:54

okulları belli olan arkadaşlar okulları şehir merkezinde mi yoksa şehir merkezi dışındaki yerlerde de okullar çıkıyor mu

slymn341
Aday Memur
17 Ağustos 2023 00:39

Sağolasın hocam. Benim atandığım okul evime çok yakın çıktın. 200 mt mesafe. Tahminim evinize yakın bir okul uygunsa öncelikle oraya atama yapıyorlar.

kaanözkan416, 4 ay önce

Atandığınız ilçe meb e evrak teslim diye klavuzda yazıyor ama yarın okulu yada ilçe meb arayın atama şube bilği verir hocam hayırlı olsun

BiyoFen4232
Aday Memur
17 Ağustos 2023 02:07

İnsAllah Hocam
kaanözkan416, 4 ay önce

İzmir 21 ağustos ta evrak teslim duyurusu paylaşmış hocam o zaman kadar gelir

cbchll
Aday Memur
17 Ağustos 2023 11:48

Antalya'ya atandım.manavgat ilçesinde oturuyorum.15inde aradım il milli eğitim i.kararnameler geldi denildi.evrak tamamlayın diye söylendi.buyuk ihtimalle oturduğum ilçe olurmuş.sorusturmasi devam edenler varmis.ama kararnameler geldi.evrak teslimi için sizi arayacağız dediler

BiyoFen4232, 4 ay önce
İnsAllah Hocam

BiyoFen4232
Aday Memur
17 Ağustos 2023 12:53

Beklemek yoruyor.

zmera
Aday Memur
17 Ağustos 2023 13:55

kamuda çalışıp da atanan arkadaşlar; kurumlarınıza muvaffakatnameler yazıldı mı? Haber alabilen var mı ?

Kamuda çalışanlara bir soru daha sormak istiyorum: Öğretmen olarak atandıktan sonra atandığım ilde çalışmaya başlamak için yine MEB Taşra Teşkilatı Kadrolarında Bazı Unvanlarda Görev Yapan Personelin 2023 Yılı İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme başvurusu ile aynı ile atandım. Amacım öğretmenliğe geçmeden önce orada ev tutmak ve başlamaktı ama kararnamem bir türlü gelmiyor, personel genel müdürlüğüne de ulaşamıyorum. Bu durum sizce normal mi? 2 hafta kaldı ama ne kadar çabuk gidip yerleşirsem benim için iyi olur düşüncesindeyim. Aynı durumu yaşayıp çözüm bulabilen var mı?

ubeydullahacat
Aday Memur
17 Ağustos 2023 15:57

benim kuruma muvafakatname için yazı gönderil di kurumum da onlara iade cevap verildi Şimdi görev yaptım ilçeye yazının gelmesini bekliyorum
zmera, 4 ay önce

kamuda çalışıp da atanan arkadaşlar; kurumlarınıza muvaffakatnameler yazıldı mı? Haber alabilen var mı ?

Kamuda çalışanlara bir soru daha sormak istiyorum: Öğretmen olarak atandıktan sonra atandığım ilde çalışmaya başlamak için yine MEB Taşra Teşkilatı Kadrolarında Bazı Unvanlarda Görev Yapan Personelin 2023 Yılı İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme başvurusu ile aynı ile atandım. Amacım öğretmenliğe geçmeden önce orada ev tutmak ve başlamaktı ama kararnamem bir türlü gelmiyor, personel genel müdürlüğüne de ulaşamıyorum. Bu durum sizce normal mi? 2 hafta kaldı ama ne kadar çabuk gidip yerleşirsem benim için iyi olur düşüncesindeyim. Aynı durumu yaşayıp çözüm bulabilen var mı?

Toplam 169 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi