Editörler : crops35

teachersssssss
Aday Memur
20 Ağustos 2023 09:08

Gelişme olan var mı arkadaşlar

BiyoFen4232
Aday Memur
20 Ağustos 2023 12:14

Hangi il hocam? Sanırım her ilde işler farklı yürüyor.
teachersssssss, 4 ay önce
Gelişme olan var mı arkadaşlar

teachersssssss
Aday Memur
20 Ağustos 2023 12:15

Kayseri
BiyoFen4232, 4 ay önce
Hangi il hocam? Sanırım her ilde işler farklı yürüyor.

BiyoFen4232
Aday Memur
21 Ağustos 2023 06:39

Hocam mesela İzmir de bir çok kişinin belli olmuş, il meb Web sayfası da duyuru yayınladı, bugün için gelin evraklarınızı alın, atandığı iz okula verin diye. Fakat beni arayıp sen gelme henüz senin olmadı dediler :(
teachersssssss, 4 ay önce
Kayseri

prens_cole
Aday Memur
22 Ağustos 2023 14:30

Atana kararnamesi gelmeyen ve hala ben gibi çağırılmayan var mı?

ubeydullahacat
Aday Memur
22 Ağustos 2023 14:33

muvaffakatnamenin geri gelmesini bekliyorum ve 1 Eylül'de soruşturmaları bitenler gelip başlayabilir diye duyuru yaptılar fakat okul ve ilçe hala belli olmadı Tabii telefonla ulaşılamıyor yoğun oldukları için telefonlara bakmıyorlar
prens_cole, 4 ay önce
Atana kararnamesi gelmeyen ve hala ben gibi çağırılmayan var mı?

prens_cole
Aday Memur
22 Ağustos 2023 14:37

Biz muvafakatnameyi elden verdik, bizden öyle istediler. Kararnameler gelmedi onu bekliyoruz diyorlar.
ubeydullahacat, 4 ay önce
muvaffakatnamenin geri gelmesini bekliyorum ve 1 Eylül'de soruşturmaları bitenler gelip başlayabilir diye duyuru yaptılar fakat okul ve ilçe hala belli olmadı Tabii telefonla ulaşılamıyor yoğun oldukları için telefonlara bakmıyorlar

ubeydullahacat
Aday Memur
22 Ağustos 2023 14:40

bizim onlar kurumumuzdan istediler kurumumuz onay verdi Şimdi geri gönderip ayrılmayı bekliyoruz
prens_cole, 4 ay önce
Biz muvafakatnameyi elden verdik, bizden öyle istediler. Kararnameler gelmedi onu bekliyoruz diyorlar.

prens_cole
Aday Memur
22 Ağustos 2023 14:44

Aynen bizde de öyle, İl MEB çatıştığımız kuruma yazı yazacak onu bekliyoruz. İl MEB de kararnameler gelsin yazınızı yazacağız diyor. Hayırlısı artık.
ubeydullahacat, 4 ay önce
bizim onlar kurumumuzdan istediler kurumumuz onay verdi Şimdi geri gönderip ayrılmayı bekliyoruz

ubeydullahacat
Aday Memur
23 Ağustos 2023 15:54

acaba Diyarbakır'da görev yapacak arkadaşlarımız var mı okul ve ilçe tercih sonuçlarından bilgisi olan var mı bir türlü ulaşamadık Milli Eğitim Müdürlüğüne telefonla

manisalı4500
Aday Memur
23 Ağustos 2023 16:29

Diyarbakır meb sonuç açıklama bölümünden sorgu yapabilirsiniz.

ubeydullahacat, 3 ay önce
acaba Diyarbakır'da görev yapacak arkadaşlarımız var mı okul ve ilçe tercih sonuçlarından bilgisi olan var mı bir türlü ulaşamadık Milli Eğitim Müdürlüğüne telefonla

ubeydullahacat
Aday Memur
23 Ağustos 2023 16:32

Diyarbakır MEB duyuru kısmında bir şey bulamadım hocam
manisalı4500, 3 ay önce

Diyarbakır meb sonuç açıklama bölümünden sorgu yapabilirsiniz.

BiyoFen4232
Aday Memur
24 Ağustos 2023 14:34

Allah herkese sabır versin. Kimse çıkıp net bir şey söylemiyor.

okan1988
Aday Memur
30 Ağustos 2023 19:29

Arkadaşlar il emrine atanmak durumu nedir kadro yok denildi şimdilik okulum yok. Normal memur gibi mi çalışıyoruz ara tatil vs yok mu saatleri nasıldır bilgi verir misiniz

ubeydullahacat
Aday Memur
30 Ağustos 2023 19:34

hangi il bu
okan1988, 3 ay önce

Arkadaşlar il emrine atanmak durumu nedir kadro yok denildi şimdilik okulum yok. Normal memur gibi mi çalışıyoruz ara tatil vs yok mu saatleri nasıldır bilgi verir misiniz

okan1988
Aday Memur
31 Ağustos 2023 10:36

İl bartin hocam da ilin önemi var mi

ubeydullahacat
Aday Memur
31 Ağustos 2023 11:44

bulunduğumuz ilde böyle bir problem yok galiba fakat bütün işlerinin tamamı sadece hastane raporu onayı bir türlü sisteme düşmedi onu bekliyoruz benim açımdan rapor onayını hastaneden elden aldık bakalım Kabul edecekler mi Ben de kurumdan bu konuda hep şikayet ediyordum ama demek ki bütün kurumlar böyle boş şeylerle uğraştırıp duruyor
okan1988, 3 ay önce

İl bartin hocam da ilin önemi var mi

ubeydullahacat
Aday Memur
31 Ağustos 2023 14:30

hastanelerden hala rapor onay gelmeyen arkadaşlar var mı

zmera
Aday Memur
01 Eylül 2023 12:10

adana için bildiriyorum; 1 hafta önce atamadan sorumlu müdür yardımcısı toplantı yapmıştı branşları ve il tercihlerini alarak sonrasında da önümüzdeki hafta sizi çağırıp norm olarak uygun okulları açıp size göstereceğiz, ekpss puanına göre öncelik vererek tercih yapacaksınız demişti. Şimdi arayıp sorduğunuzda; atamaların hepsi yapıldı, yerleştirildiniz diyorlar. Allah aşkına var mı böyle atama? Sen kime sordun beni kafana göre bir okula atarken? Sorsan hak hukuk yemezler ama kapalı kapılar ardında kimi nerelere atadınız da milleti çağırıp açık okulları göstermeden engellileri gariban görüp kafanıza göre atadınız? Resmen ilk atama değil, resen atama yapılmış. Peki sebep?? Biz de devletin içinden kamu ahlakı bilinci ile geliyoruz ve usül yöntem biliyoruz. Normal öğretmen atamaları nasıl olur ? en az bir kaç gün öncesinden atama isteyecek kişilere açık bulunan okulların listesi gönderilir ya da mebbis üzerinden atama yapılacak okulların listesi ilgili kişilere başvuru modülü üzerinden açılır ve öğretmen listeye bakar, okulları inceler gerekirse okulları arar, ders saatini sorar, ulaşımını sorar. Kendisine en uygun olanı seçer ve tercihini yapar. Şimdi siz bu kadar engelli öğretmene bu işi nimet gibi sunup hiç bir şekilde kendilerinin tercihlerini bile sormadan yaptığınız atamayı torpilsiz yaptığınızı söyleyebilir misiniz?

ubeydullahacat
Aday Memur
01 Eylül 2023 13:25

arkadaşlar benim gibi hastaneden rapor onay gelmeyen var mı acaba Tabii gelmediği için hem kurumdan ayrılışımı yapamıyorum hem de yeni yerde başlayamıyorum bakalım ne olacak bir üst yazı bu kadar mı uğraştırıyor
Toplam 169 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi