Editörler : "eskiyara"Pangaea
21 Mayıs 2023 08:39

İl İçi-İl Dışı -Özür Grubu Takvimi neden acıklanmıyor

Okulun kapanmasına bir aydan az bir süre kaldı ama hala takvim acıklanmıyor, öğretmenler il değiştirecek ev değiştirecek neden sıkışık bir süreye sokuyorlar, emekli olacaklar bekleniyorsa dilekçelerini şimdiden talep edin, okul kapanmadan öğretmen kafasından belirsizliği kaldırsa daha isabetli olmaz mı bakanlık oldu bittiye mi getirmek istiyor.

travelltrue
Memur
21 Mayıs 2023 13:23

gerçekten anlaşılması mümükün değil, alt tarafı her yıl yapılan tayinler ,bunun nesi zor anlamıyoruz

travelltrue
Memur
21 Mayıs 2023 13:24

bu formda meb de çalışan kimse yok mu, neden bu kadar uzatıldı, ses seda çıkmıyor

Feriduni
Şube Müdürü
21 Mayıs 2023 13:38

Tayinlerin yeniden hazirana çekilmesi gerekiyor.

ebuducane
Daire Başkanı
21 Mayıs 2023 13:52

Sanırım il içi 1-5 Ağustos il dışı 7-15 Ağustos 23-30 Ağustos da eş durumu olacak

ilkmat2727
Aday Memur
21 Mayıs 2023 14:12

Bir an önce il içi ve il dışı atamaların yapılması lazım

travelltrue
Memur
21 Mayıs 2023 15:15

ne olur kötü bir şaka yaptım deyin :)

ebuducane, 7 ay önce
Sanırım il içi 1-5 Ağustos il dışı 7-15 Ağustos 23-30 Ağustos da eş durumu olacak

travelltrue
Memur
21 Mayıs 2023 15:17

78 gün mü var şimdi

travelltrue, 7 ay önce

ne olur kötü bir şaka yaptım deyin :)

popcorn007
Kapalı
21 Mayıs 2023 18:47

KONTENJAN ŞART

Talepte bulunmamız gerekiyor İL DIŞI KONTENJANLARI ARTIRILIP Özür grubu tayinlerinde dolmayan normlar zorunlu hizmet ve isteğe bağlı tayinlere açılmalıdır. İl dışı açıldıktan sonra pişman olmamak için TALEPTE BULUNMAMIZ ŞART!!!!

popcorn007
Kapalı
21 Mayıs 2023 18:48

Hocam o kadar da değil! En geç temmuz ortası olur il dışı. Ağustosta taşınma işleriniz olur en fazla. Ortamı germenin anlamı yok

travelltrue, 7 ay önce

78 gün mü var şimdi

Serkan0380
Aday Memur
21 Mayıs 2023 20:20

Bu gidişle ağustos a kadar sarkacak neden bizi duymuyorlar, tatilde kafamız neden rahat olmasın

Mateist
Aday Memur
21 Mayıs 2023 20:23

2021'de il dışı 4 Ağustosta belli olmuştu. Bu sene de o civarda olur. Eş durumu da Ağustos'un sonlarına doğru.

popcorn007, 7 ay önce

Hocam o kadar da değil! En geç temmuz ortası olur il dışı. Ağustosta taşınma işleriniz olur en fazla. Ortamı germenin anlamı yok

travelltrue
Memur
21 Mayıs 2023 20:23

Hocam okullar kapandıktan sonra ister temmuz ister ağustos olsun çok da farketmez, keşke okuldayken olsaydı eskisi gibi yani normal olması gereken zaman diliminde.Maalesef artık hayal kurmayı ve burada müjdeli haber beklemeyi bırakıyorum.Memurlar net haber yapmadıktan sonra veya sendikalar yardım etmedikçe pandemi uygulama tarifesi devam edecek öyle gözüküyor.

popcorn007, 7 ay önce

popcorn007
Kapalı
21 Mayıs 2023 21:00

doğru diyorsunuz hocam inşallah haftaya artık şu takvim açıklanır

travelltrue, 7 ay önce

Hocam okullar kapandıktan sonra ister temmuz ister ağustos olsun çok da farketmez, keşke okuldayken olsaydı eskisi gibi yani normal olması gereken zaman diliminde.Maalesef artık hayal kurmayı ve burada müjdeli haber beklemeyi bırakıyorum.Memurlar net haber yapmadıktan sonra veya sendikalar yardım etmedikçe pandemi uygulama tarifesi devam edecek öyle gözüküyor.

popcorn007
Kapalı
22 Mayıs 2023 08:59

Bu hafta içinde açıklanacağını umuyorum.

popcorn007
Kapalı
23 Mayıs 2023 15:40

KONTENJAN ŞART

Talepte bulunmamız gerekiyor İL DIŞI KONTENJANLARI ARTIRILIP Özür grubu tayinlerinde dolmayan normlar zorunlu hizmet ve isteğe bağlı tayinlere açılmalıdır. İl dışı açıldıktan sonra pişman olmamak için TALEPTE BULUNMAMIZ ŞART!!!!

ÖZÜR GRUBUNA AÇILAN YERLERİN İVEDİKLE İL DIŞI NOMRLARINA YANSITILMASI GEREKİYOR!

popcorn007
Kapalı
27 Mayıs 2023 16:30

O kadar bölümlerde boş norm var ve ne hikmetse bu boş normlar özür gruplarına saklanıyor ve bu durum yıllardır hep aynı devam ediyor. Bu tayin sistemini baştan değişmesi gerekiyor artık. Yıllardır aynı görev yerinde yüksek puanlarla çalışanlar, çakılı görev olarak görev yapıyor. Ama 10-20 puanı ola birisi eş tayini adı altında istediği yere nokta atışıyla gidebiliyor. Bu durumu kabullenmek bana mantıksız geliyor. En başta insan haklarına aykırı bir durum. Ben demiyorum eş tayini yapılmasın, elbette yapılsın, aile birliği her zaman sağlanmalı ama eşit ve adil bir şekilde yapılmalı. Zorunlu hizmete ve isteğe bağlı tayinlerde de görev yapanlar ailesinin olduğu yere veya istediği yere tayin isteyebilmelidir.

Bunun çok basit bir çözümü var o da ilk önce özür grubu tayinlerinin gerçekleşmesi ve daha sonra il içi ve il dışı tayinlerinin gerçekleşmesi gerekmekte. Böylelikle özür grubunda dolmayan yerler sistemde açılarak öğretmenlerin tercihlerine sunulması gerekiyor. Kısacası her sene il mem'lerin norm açıklamaları güncellenerek bu il dışı tayinlere de yansıtılması elzem bir durumdur.

KONTENJAN ŞART

ÖZÜR GRUBUNA AÇILAN YERLERİN İVEDİKLE İL DIŞI NOMRLARINA YANSITILMASI GEREKİYOR!

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi