Editörler : Kubil ay
21 Mayıs 2023 21:38

Pomem Nöroloji-Psikiyatri

Arkadaşlar 2 ay önce nörolojiye gittim.E nabızdaki tanılar şöyle:ön tanı anskitiye bozukluğu,son tanı gerilim baş ağrısı.Ayrıca doktor beyaz reçeteli antidepresan vermiş.Eczaneden aldım ilacı ama antidepresan olduğunu bilmiyordum.Pomem genel sağlıkta elenir miyim?Bu arada psikiyatriye gitmedim nörolojiye gittim.

Baypar
Şef
22 Mayıs 2023 11:55

Ön tanı kesin tanı değildir yani sıkıntı olmaz.Her ilaç kullanımıda engel değil ayrıca il sağlık müdürlüğüne dilekçe yaz silidir.Hemen silerler sıkıntı yaşamazsın.

biochemical
Kapalı
29 Mayıs 2023 23:57

Doktorunda sehven koyulmuş tanı olduguna dair yazı alıcaksın o yazıyla dilekçe yazıp sağlık müdürlügüne ileticeksin. Doktorun kabul eder mi bilmiyorum(öğrencilikte bir sorun olursa doktorunun başı ağrıma ihtimali).

Kaley Çokaç
Aday Memur
03 Haziran 2023 18:27

Yani bu tanı ve ilaç sorun oluşturur mu? Nörolojinin vermesinden dolayı bir sorun olmaz diyorlar.

biochemical, 4 ay önce
Doktorunda sehven koyulmuş tanı olduguna dair yazı alıcaksın o yazıyla dilekçe yazıp sağlık müdürlügüne ileticeksin. Doktorun kabul eder mi bilmiyorum(öğrencilikte bir sorun olursa doktorunun başı ağrıma ihtimali).

levelup06
Memur
03 Haziran 2023 19:59

Tanilar ve ilaçlar sorun oluşturuyor diye biliyorum hemşire bir abla öyle söylemişti. Özelikle kullanılan ilaçlar. Yine de bu durumu bir bilene sormalısın
Kaley Çokaç, 4 ay önce

Yani bu tanı ve ilaç sorun oluşturur mu? Nörolojinin vermesinden dolayı bir sorun olmaz diyorlar.

Baypar
Şef
03 Haziran 2023 20:23

Yönetmelik uygulanır.Sıkıntı yaratmayın

levelup06, 4 ay önce
Tanilar ve ilaçlar sorun oluşturuyor diye biliyorum hemşire bir abla öyle söylemişti. Özelikle kullanılan ilaçlar. Yine de bu durumu bir bilene sormalısın
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi