Editörler : cihan27E.Kayı Han

stas
Daire Başkanı
23 Mayıs 2023 18:40

Yani hangisi daha Fetöcü hangisi daha kötü bunun mu karşılaştırmasını yapıyoruz. Anlamadım ben.

bilenbiri, 4 ay önce

Tamam o da fetullahçı olsun.

Lakin bu turhan bozkurt'un, yurtdışında kanun kaçağı olarak yaşayan bir ajan provokatör olduğu gerçeğini değiştirmiyor.


bilenbiri
Kapalı
23 Mayıs 2023 18:55

Peki bundan bana ne.

Git beslenme şeklini değiştir, belki bir faydası olur.

stas, 4 ay önce

Yani hangisi daha Fetöcü hangisi daha kötü bunun mu karşılaştırmasını yapıyoruz. Anlamadım ben.

23 Mayıs 2023 19:14

Insallah

23 Mayıs 2023 19:15

Dolarlar bankada artsin yandan yandan


seref
Aday Memur
23 Mayıs 2023 19:31

Hani hazinede para yoktu..
Aslantugg, 4 ay önce
Doları 1 senedir hazinedeki parayla baskiladilar...haram zehir zıkkım olsun bunlara

mehçob
Genel Müdür
23 Mayıs 2023 20:14

Eline sağlık iyi dedin. Trollerin işi bu. Algı...
bilenbiri, 4 ay önce

Bu Turhan Bozkurt denilen herif, yurtdışında kanun kaçağı olarak yaşayan bir Fetullahçı Terör Örgütü mensubu bir kişi.

Para işlerinde araştırma yapmadan her önünüze geleni takip ederseniz, sonra çok üzülürsünüz.

Önümüzdeki günler ekonomi konusunda alışık olmadığınız şeylere gebe, atlamayın her duyduğunu uyduruk habere.


bilenbiri
Kapalı
23 Mayıs 2023 20:29

Benim asıl şaşırdığım konu bu adamın fetö üyesi olduğunu belirtmeme rağmen hala buna destek veren tipler.

Hala memuriyette kripto fetöcülerin olduğunun göstergesi niteliğinde.

Keşke mormenekşe26 gibi rumuzlarla personaların arkasına saklanmadan yazsalar da devlet gereğini yerine getirebilse.


türküdostları
Genel Müdür
23 Mayıs 2023 20:53

Burda ikinci tur için kemal kılıçtaroğlunun yalanları üzerine gelmiş başlık açıyorsun. Dolar bir yıldan beri yükselmiyor diye Kuduruyorsunuz. Dolar 30 tl olur mu bilemem fakat kılıçtaroğlu gelirse belirsizlik ve kavgalardan dolayı 50 tl kesin olur. Kılıçtaroğluna oy devşirme çabası son çırpınışlarınız. zengin olan kesim hep mualif neden? paranın kaymağını yiyen hep solcular.

Sokrat54
Yasaklı
23 Mayıs 2023 21:59

Asıl tesko sen ve senin gibi troller birader

bilenbiri, 4 ay önce

Sizler burada teşkilat mısınız.

Başlığı açanı asiste ediyorsun, üstüne bir de onun yerine cevap veriyorsun.

Farklı hesaplar açıp operasyon mu çekiyorsunuz burada.


yellow2578
Memur
23 Mayıs 2023 22:54

Doğru demiş hatta fırtına geliyor yani bu forumda 22 23 muhabbetleri dönüyor yaa bu rakamlar bile komik gelecek bize
23 Mayıs 2023 23:08

Güncel

vdtmlr
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 09:20

Milletin geçim sıkıntısını, haklı endişelerini terörist diye yaftalayan tetikçiler size o Türkçe bile fazla, âlicenaplık etmişim, o klozete oturan kaba yerimin kılı..

bilenbiri, 4 ay önce

Hiçliğinin içinde kaybolmuş bir lüzumsuz klozetin kapağını aralayıp durun durun ben de varım dedi.

"görmüşün" ney lan "görmüşün" ne. :))))

Ezberi kuvvetli taşralı köylü, ezber tekrar ediyor, hafız olacak. Klişe laflar hafızı. :))))))))


felmet
Şef
24 Mayıs 2023 11:50

Fetö ve CHP'nin her yerde yaydığı bir algı. Yok dolar şöyle olacak. Zavallılarin seçmeni yönlendirme çabaları. Bunların yapmayacağı iğrençlik yok


izzetpasa
Aday Memur
24 Mayıs 2023 12:25

kronos fetocuların yayın organı buna itibar etmemek lazım. admin bu konuyu silsin bi zahmet


bilenbiri
Kapalı
24 Mayıs 2023 13:07

Konuyu mecrasından saptırmaya çalışıyorsun.

Bu başlık altında fetö propagandası yapılıyor ve sen de buna destek veriyorsun.

Fetullahçısın yada değilsin ben bilemem lakin, bunun fetö propagandası olduğunu belirtmeme ve bu hususu açık kaynak istihbarat üzerinden teyit edebilecek konumda olmana rağmen desteğini sürdürüyorsun.

Bunun adı muhaliflik değil.

vdtmlr, 4 ay önce

Milletin geçim sıkıntısını, haklı endişelerini terörist diye yaftalayan tetikçiler size o Türkçe bile fazla, âlicenaplık etmişim, o klozete oturan kaba yerimin kılı..


vdtmlr
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 14:55

1) Konu ne, mecrası ne?

Konu, seçim sonuçları sonrası oluşacak ekonomik tablonun Temmuz zam vaatleri üzerindeki etkisi. Bizim konuştuğumuz da bu, ortada bir sapma yok!

2) Seçim sonrası oluşacak ekonomik tablo muhalefet partilerinin yetkin isimleri tarafından ifade edildi, aklı başında iktisatçılar tafından da bu durum açık biçimde ortaya kondu. Hâl böyleyken kur şu olacak, bu olacak demek fetönün niye propagandası olsun!? Senin mantığınla ben de dahil olmak üxere ekonomi eğitimi almış herkes fetöye destek veriyor, nasıl bir aymazlık, nasıl bir akıl tutulması bu... Biz hakikat neyse onu konuşuruz, onun dışında o onu demiş, bu bunu demiş bizi, ilgilendirmez. Bizi etrafındaki duruma göre, zemine göre, konjonktüre en önemlisi güce göre konuşan hatta konuşmakla da kalmayıp gücün formunu alan fırıldaklarla karıştırma!

3) Propaganda nedir, biz burda kimi güzelledik, konuşulan konu ekonomi ve ekonomik tablo ortada ve herkesin malumu, Nebati bunu dese ne demese ne, kurun nolacağını Nebati demese kimse bilmiyor mu, git köyünün kahvesinde sor sana anlatsınlar pardon prpropagandaya destek olsunlar o kadar bilmiyorsan...

Ekonomi ve hukuk eğitimi almış bir insan olarak bunları konuşamayacak mıyız! Bana bir örgütün propagasını yaptırabilecek bir güç ben bilmiyorum, bu nasıl bir akıldır, bu nasıl bir adiliktir!

Sana burdan şunu da ifade edeyim bak ki tanımadığın insanlarla alakalı böyle saçma sapan ahkam kesmeyesin; bu topraklarda son yarım yüzyıldır hiç bir kenarından, kıyısından köşesinden bu alçaklara bulaşmamış nadir insanlardan biri olmakla iftihar eden biri var karşında, siz hoca efendi deyip salya sümük ağlarken de ben bunları böyle gören bir insandım ve bu yüzden de bedel ödemiş bir insan var senin karşında, o kadar kolay değil o işler yani... Hülasa, ben dışında alayınızdan fetöcü çıkar da senin ağabaların gelse benden fetöcü çıkaramaz, mazimiz açık, ortada! O yüzden insanları böyle abuk subuk etiketlemeyi, terbiyesizlik yapmayı bırakın artık!


driverart
Memur
24 Mayıs 2023 16:42

3 sene sonra olabilir enflasyon oranında artıyor. Kafası tutuldu doların

Ahmet343533
Memur
24 Mayıs 2023 20:40

tiryakilerin gözü aydın sigaraya 4 tl gibi zam geliyor.aslında sigara firmaları 10 tl zam yapacaklarmış ama halkın tepkisinden korktukları için zammı taksitli yapıyolarmış.1-2 aya zammı diğer taksidi gelir.

görünen oku aktrollerin dediği gibi ekonomi şahlanıyor


Kuper
Memur
24 Mayıs 2023 20:49

Vatandaş doları bıraksa iyi olacak ama o aldığı için sorun oluyor. Merkez Bankası bile geçen sene rezervinin 45 milyar doların altına çevirdi.
seref, 4 ay önce
Hani hazinede para yoktu..

jeklarit
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 20:49

30 olmasa da hemen, ilk basamak 24 tahmindir.

Toplam 62 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi