Editörler : gubaz"eskiyara"

nacartic
Aday Memur
23 Mayıs 2023 12:43

Evet ek dersi saymazsak sizin dediğiniz gibi. Çoğu öğretmen ek ders aldığı için ek dersi de dahil ederek yazdım onu.

crabnet355, 4 ay önce
Maaşlar öğretmenden düşük değil..Başöğretmenden düşük derseniz anlarım.müdürün de baş öğretmenden düşük ona bakarsanız.. vergisiz uzman maaşı 16 bin.Her öğretmen ek ders alamıyor.Şube müdürü 18 bin alıyor.Artı emeklilk maaşı 18 bin üstünden olacak baş öğretmenin tazminatsız çıplak maaş üstünden..Bakmayın şartlar kötü maaş düşük şu bi dendiğine bin en az 60-70 bin katılım bekliyorum..

mymer01
Aday Memur
23 Mayıs 2023 12:50

Arkadaşlar bazıları şube müdürlüğünde atamalarında mülakat var diyor bazıları yok diyor kimden öğğrensek

crabnet355
Müsteşar Yardımcısı
23 Mayıs 2023 13:53

Lisans mezunu için 10 yıl diyor
sipsa26, 4 ay önce

12 yıl öğretmen olma şartı var. Mülakat yok kılavuzda

Dr.Hamburabi
Aday Memur
23 Mayıs 2023 15:31

kitap almak için mi üye oluyorlar ? :)))) kitap istiyorsan ben sana alayım. yada okulunuzdaki sendika temsilcisine söyleyin size yardımcı olur .

merve00000, 4 ay önce

az önce sendika paylaşmıştı kitabı varmış resmen sube mudurlugu düz memurlar şeflik falan diye ayırmışlar bir de sadece üyelerine veriyorlarmış pes ya demek ki ondan milyon tane üyesi var millet mecburen yükselmek için üye oluyor o kitabı almaya çalışın derim kesin sınavda çıkan sorulara benzer şeyler vardır

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi