Editörler : **sude**
22 Mayıs 2023 21:36

Afet bakanlığı kurulursa

Afet bakanlığı kurulursa atamalara etkisi ne olur

nasilolacakbuisler
Genel Müdür
22 Mayıs 2023 22:36

hiçbir etkisi olmaz.

22 Mayıs 2023 22:45

Genel müdür, müdür, yönetici, şef, godoman vb. adı altında binlerce cahil, haramzade, torpilli adamı dolduracakları yeni bir bakanlık kurulmuş olur. Başkada bir b.ka yaramaz.

mkarey10
Memur
23 Mayıs 2023 01:39

birçok teknik sınıf için istihdam demektir. Bakmayın her konuyu siyasi laf çarpıtmaya çalışan beyin yoksunu tiplere. İnşaat Mühendisinden, mimarına, jeoloji mühendisine kadar çokça alım yapılacak demektir. Umarım bu sene içerisinde böyle bir bakanlık kurulur.

anti4001ci
Aday Memur
23 Mayıs 2023 10:39

sadece Ankara'ya personel alınacak olarak düşünmeyin. bakanlık kurulursa 81 ile il müdürlüğü açılmak zorunda. buda bayağı bir yeni personel demektir. hepsi yeni atama personel olmaz başka yerlerden tecrübeli kişilerden kaydırmalar tabi ki olur ama çoğunluk yeni personel olur.

sngr661
Aday Memur
23 Mayıs 2023 19:57

İdari kodrolar hariç 81 il için çokça personel alımı olur.

Dmn35
Aday Memur
23 Mayıs 2023 19:59

Personel alımı olursa ne kadar olur tahmini

ragnar53
Aday Memur
23 Mayıs 2023 21:40

Hangi bölümler okunmalı en çok hangi bölümlerden alım olur acaba?

nasilolacakbuisler
Genel Müdür
23 Mayıs 2023 23:43

Bak dostum.senin afet bakanlığı dediğin şey mevcut afad kurumunun başkanlık vasfından bakanlık vasfına dönüştürülmesi demektir.yani ortaya yeni bir şey konmuyor.var olan,halihazırda işleyen bir kurumun dönüştürülmesi oluyor.
mkarey10, 2 hafta önce

birçok teknik sınıf için istihdam demektir. Bakmayın her konuyu siyasi laf çarpıtmaya çalışan beyin yoksunu tiplere. İnşaat Mühendisinden, mimarına, jeoloji mühendisine kadar çokça alım yapılacak demektir. Umarım bu sene içerisinde böyle bir bakanlık kurulur.

deniz ylmaz
Aday Memur
24 Mayıs 2023 01:27

Bence afet bakanlığı ile afad ve tüm il ve ilçelerdeki İtfaiye ekipleri bir çatı altında toplanmalı

ahmetyilmazzzzzz
Aday Memur
24 Mayıs 2023 05:00

afad çalışanları bağlanmış olacak. atama beklemeyin.

afadtekniker
Memur
24 Mayıs 2023 11:54

Acil durum ve afet yönetimi ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümleri

ragnar53, 2 hafta önce

Hangi bölümler okunmalı en çok hangi bölümlerden alım olur acaba?

prosctrade3
Aday Memur
25 Mayıs 2023 13:05

Ben Afet Bakanlığı gibi bir kuruma ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Tabi ki doğru bir alım süreci işletilmeli ve gerçekten kuruma, ülkeye faydalı olacak personeller istihdam edilmeli. Şu anda yetkiler biraz Afad'da, biraz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği B.'da yani biraz düzensizlik söz konusu. Yeni ve derli toplu bir Bakanlık iyi olacaktır. Personel olarak ise, bir kısım mutlaka saydığım kurumlardan geçiş olur fakat tabi ki yeni alımlar da olur. Hem teknik personelin hem hukukçu personelin liyakatlı bir şekilde seçilmesi gerekiyor.

wendulas
Aday Memur
27 Mayıs 2023 00:22

bir afad çalışanı olarak çok da birsey değişmez. halihazirda var olan başkanlik ve tasra teşkilatını bakanlik yapacaklar m bie ihtimal iklim değişikliği ve göç idaresini de ayni çatı altına alabilirler. öyle çok personel alımı olacağını düşünmüyorum. ayrica şahsi görüşüm afadin bakanlik değil başkanlık olarak kalarak cumhurbaşkanlığına bağlanması yönünde. o zaman daha etkili olabilir.

Barış22122
Aday Memur
27 Mayıs 2023 02:35

cumhurbaşkanlığına bağlanarak nasıl daha etkili olacağını düşünüyorsunuz biraz açıklar mısınız meraktan soruyorum sitem değil veya siyasi içerikli sormuyorum.

wendulas, 1 hafta önce
bir afad çalışanı olarak çok da birsey değişmez. halihazirda var olan başkanlik ve tasra teşkilatını bakanlik yapacaklar m bie ihtimal iklim değişikliği ve göç idaresini de ayni çatı altına alabilirler. öyle çok personel alımı olacağını düşünmüyorum. ayrica şahsi görüşüm afadin bakanlik değil başkanlık olarak kalarak cumhurbaşkanlığına bağlanması yönünde. o zaman daha etkili olabilir.

wendulas
Aday Memur
27 Mayıs 2023 08:43

afet ve acil durumlarda önemli olan etkin ve hızlı karar alabilmekte. alinan kararlarin yaptiriminin ve baglayiciliginin olmasi gerekir. bu baglamda cumhurbaşkanlığı himayesinde olmak bakanlik olmaktan iyidir diye düşünüyorum.
Barış22122, 1 hafta önce

cumhurbaşkanlığına bağlanarak nasıl daha etkili olacağını düşünüyorsunuz biraz açıklar mısınız meraktan soruyorum sitem değil veya siyasi içerikli sormuyorum.

Darbeyehayır
Aday Memur
28 Mayıs 2023 08:20

İç işlerine bağlı hali hazırda personeli olan bir kurum zaten Afad, iç işlerinden alınıp kendi bakanlığı olacak, istidama etkisi sınırlı olur.

MüzminJeofizikçi
Aday Memur
28 Mayıs 2023 08:40

Jeofizik Mühendisi alımı bu bakanlığa şarttır

Drjacob
Aday Memur
28 Mayıs 2023 10:43

bakanlık ya da müdürlük amaç hizmet etmek değilse bi işe yaramaz

Sultanlar Diyarı
Aday Memur
29 Mayıs 2023 18:57

Ne büyük veballer alıyorsunuz.
Vurdum mu Devürürüm, 2 hafta önce

Genel müdür, müdür, yönetici, şef, godoman vb. adı altında binlerce cahil, haramzade, torpilli adamı dolduracakları yeni bir bakanlık kurulmuş olur. Başkada bir b.ka yaramaz.

Yusuffurmus
Aday Memur
29 Mayıs 2023 23:03

Biz itfaiyecileri alacaklar mı peki ??
Toplam 21 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi