Editörler : E.Kayı Han
22 Mayıs 2023 21:47

Sıkıntı olur mu ?

merhabalar ben bir eğitim araştırma hastanesinde asistan doktor olarak görev yapmaktayım nişanlım polisti geçtiğimiz Haziran ayında khk ile ihraç edildi , daha önceden kyok aldığı bir soruşturması vardı çalışıyordu ancak sonradan ihraç ettiler , benim de aynı şekilde daha önceden fetö soruşturmam oldu soruşturma sırasında açıktaydım kyok ile sonuçlanınca geri döndüm tekrar çalışmaya başladım. Sorum şu şekilde nişanlımla evlendiğimizde onun ihraç edilmiş olması benim çalışmamda bir sıkıntı oluşturur mu özellikle benim hakkımda da kyok ile sonuçlanmış bir soruşturma var olması açısından (not olarak nişanlım açtığı idari mahkemeyi kazandı ancak emniyet geri iade etmiyor dava bölge idare mahkemesinde şu an)

rdemir126.rd
Daire Başkanı
26 Mayıs 2023 01:56

Eşiniz ihraç olması ile sizin bir alakanız olmaz. Çünkü örnek verirsek, iki polis eş. Biri ihraç diğeri halen görevde ve halen evliler

Janmurat
Aday Memur
26 Mayıs 2023 20:20

Hiç bii sıkıntı olmuyor bir sürü insan sizin gibi ihraç olup eşi öğretmen olarak atanan bile cok duydum Bende 22 mayısta iade aldım daha 30 günlük idarenin süresi bitmedi siz varmı 30 günü geçip kurum almayan iç işlerinde

eren1521
Aday Memur
26 Mayıs 2023 20:44

Merhaba hocam suç kişiseldir . Sizi bağlamaz . Konusu neydi acaba eşinizi

gizlifigan
Aday Memur
31 Mayıs 2023 13:54

aynı konu fetö.

eren1521, 4 ay önce
Merhaba hocam suç kişiseldir . Sizi bağlamaz . Konusu neydi acaba eşinizi

rdemir126.rd
Daire Başkanı
05 Haziran 2023 14:49

Eşi khk ile ihraç olup halen evli ve eşi de yine polis. Bu durumda sizin geçmişte kyok almanız ve nişanlınızın ihraç olması sizin sağlık bakanlığı tarafından ihracınız ile bağlantılı değil.

Ayrıca şu aşamada khk ile ihraç lar son buldu. Geçen sene temmuz ayında ihraç lar zamanaşımı kaynaklı idi. Şimdi ihraç olmanız için hakkınızda disiplin soruşturması açılmış olması lazım ki o dahi zamanaşımı na uğramış durumda

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi