Editörler : Kubil ay

Persnelci
Şef
26 Mayıs 2023 17:12

Bulunduğun il ilçe bile fark eder bildiğim bazı illerin yazı beklediği bazı illerin hesapladığı bazı illerin ise ödediği. İllaki ödenecek lakin ödeme birimlerinide anlamak lazım herkesin paraya ihtiyacı var lakin sorumlularda milyonların altına imza atıyor. milli eğitimde ödemeler başladı şuan ödediklerinde geri istiyorlar doğum iznini kesmemişler raporu kesmemişler öyle ödemişler..şimdi uğraşıyorlar geri alabilmek için. CB kararında açıkça şu kesilecek diye bir ibare yok tereddüt yaşıyor kurumlar. böyle bir ödemeyle karşılaşan daha önce bir erzincan bir van var kimse merak etmesin eğer eksik bir ödeme dahi olsa sonra tamamlanır lakin binlerce kişiye fazla ödersen nasıl tekrar alacaksın?
barıs43, 2 hafta önce

Abi ne zaman yatacak para bilgin var mı? Hala gelmedi

barıs43
Aday Memur
26 Mayıs 2023 17:27

Haklısın abi lakin bizim kurum biraz gecikiyor sanırım. Geçen stratejiye sordum ödemeyi afad yapıyor diyor. Sitede afadda çalışan arkadaş var o da valilik özel bütçeden yatıyor diyor bizle alakası yok diyor kime neye inanacagimizi şaşırdık .15 mayisfs bizden isim listeleri kime ne yatacak istendi ve toplandı liste. Üstünden 15 gün geçti hala ses yok

Persnelci, 2 hafta önce
Bulunduğun il ilçe bile fark eder bildiğim bazı illerin yazı beklediği bazı illerin hesapladığı bazı illerin ise ödediği. İllaki ödenecek lakin ödeme birimlerinide anlamak lazım herkesin paraya ihtiyacı var lakin sorumlularda milyonların altına imza atıyor. milli eğitimde ödemeler başladı şuan ödediklerinde geri istiyorlar doğum iznini kesmemişler raporu kesmemişler öyle ödemişler..şimdi uğraşıyorlar geri alabilmek için. CB kararında açıkça şu kesilecek diye bir ibare yok tereddüt yaşıyor kurumlar. böyle bir ödemeyle karşılaşan daha önce bir erzincan bir van var kimse merak etmesin eğer eksik bir ödeme dahi olsa sonra tamamlanır lakin binlerce kişiye fazla ödersen nasıl tekrar alacaksın?

Persnelci
Şef
26 Mayıs 2023 18:36

Seçim var sürekli görevler var yapılan evrakın detaylı kontrol edilmesi var hatalı evrakların birimlere gönderilmesi düzeltilmesi ve geri gönderilmesi var birsürü sebep var yani görevler yüzünden sarkan günlü işler var. Emniyeti sadece kendi arasında kıyaslamak gerekir. Para er geç yatar.. a iline yattığı b iline hemen yatacağı anlamına gelmiyor.
barıs43, 2 hafta önce

Haklısın abi lakin bizim kurum biraz gecikiyor sanırım. Geçen stratejiye sordum ödemeyi afad yapıyor diyor. Sitede afadda çalışan arkadaş var o da valilik özel bütçeden yatıyor diyor bizle alakası yok diyor kime neye inanacagimizi şaşırdık .15 mayisfs bizden isim listeleri kime ne yatacak istendi ve toplandı liste. Üstünden 15 gün geçti hala ses yok

Minnakpolis
Aday Memur
26 Mayıs 2023 19:35

Haftaya bir iki ile daha kesin yatacağını düşünüyorum

Selimakarsu
Aday Memur
26 Mayıs 2023 21:18

Gaziantep yattı tazminat

Selimakarsu
Aday Memur
26 Mayıs 2023 21:20

2044 Mart ve Nisan

1567 Şubat ayı için yattı toplam da 5567 yatti yani

Aylık 970 fazla çakışma ücretini ise AFAD yatıracakmiş

O da muhtemelen gelecek hafta yatacakmis

Nick2791
Aday Memur
26 Mayıs 2023 21:24

Mayısı da ay sonunda mı yatıracaklar şurada ne kalmış hepsi bir yatsaydı
Selimakarsu, 2 hafta önce

2044 Mart ve Nisan

kaptan34m
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 21:51

Selim kardeşim orada bizim gibi deprem bölgesinde geçici görevli var mı bildiğin yani onlara da yattı mı çıkan yönetmelik de var ve bizim de isimler gitmiş geçic görevliyim

Gaziantep yattı tazminat

Selimakarsu
Aday Memur
26 Mayıs 2023 21:56

Mayıs ayı da ay sonu yani bu ay bitince yatacakmis

Ek görev için gelenler ile alakalı bı bilgim yok arkadaşlar

kaptan34m
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 22:04

Selim kardeşim benim ki de ek görev değil geçici görev liyim şimdilik o bölgenin kadrosuyum ama listeler verildi dediler ama bizim burada

Mayıs ayı da ay sonu yani bu ay bitince yatacakmis

Ek görev için gelenler ile alakalı bı bilgim yok arkadaşlar

Selimakarsu
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:08

Listeler verildi ise o zaman size da yatırırlar ama ne zaman yatırırlar bilmiyorum kardeşim

kaptan34m
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 22:22

Evet kardeşim zaten cb kararnamesinde de var o bölge de geçici görev ile gelenlere de ödenir maddesi koyuldu

Listeler verildi ise o zaman size da yatırırlar ama ne zaman yatırırlar bilmiyorum kardeşim

Minnakpolis
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:36

Ayrıyeten afad kesin yatıracak mı

gencpolis25
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:55

şubat-mart-nisan ayrı ayrı kaç gün kaldınız? eşiniz çalışıyor mu? ben şubatta 4 gün martta 17 gün nisanda 30 gün mayıs ayında da 12 gün çalıştım ay olarak parça parça mı yatırılıyor?

2044 Mart ve Nisan

Selimakarsu
Aday Memur
26 Mayıs 2023 23:14

Şubat 1567

Mart 2044

Nisan 2044 şeklinde açıklamalı olarak aynı anda hesaba

Yatırıldı ayrı ayrı yattı yani AFAD ise gelecek hafta içi hesaba Atacak diye duyum aldık yani fazla çalışma ücreti de

970 TL ödenecek toplamda 3000 küsür ödenecek yani her ay ,

Senelik izin , rapor gibi durumlarda eksik yatacak

27 Mayıs 2023 01:33

20 gün geçici göreve gidenlere yatacak mi acaba bilgisi olan varmi

Mtttb
Aday Memur
27 Mayıs 2023 07:06

Bizim 25 mayıs yattı 8000 Tl

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
27 Mayıs 2023 07:52

Yatan iller belirtirse iyi olur