Editörler : ayşegül bgm
24 Mayıs 2023 04:41

Eş tayiniii

15 Mayısta eş durum dilekçemi verdim bakanlıktaymış.Dilekçesini verip sonuçlanmış olan var mı aranızda?Kaç güne belli oluyor?

Oguz Alperen
Aday Memur
24 Mayıs 2023 09:59

Encümen toplanacak diyorlar hemen belli olmaz dediler benimde bakanlıkta

adessa0101
Aday Memur
24 Mayıs 2023 10:56

Yine ucu açık bir söylem. Aylarca bekleyen insanlar varmış umarım öyle olmaz bizim tayin de. Ben de 15 Mayısta dilekçe verdim 22 Mayıs da bakanlığa ulaşmış.
Oguz Alperen, 4 ay önce
Encümen toplanacak diyorlar hemen belli olmaz dediler benimde bakanlıkta

Nurse3460
Aday Memur
24 Mayıs 2023 13:23

Benim de 22 mayısta bakanlığa ulaşmış 15 mayısta vermiştim dilekçemi bana sadece değerlendirilecek dedi bakanlıktan

adessa0101, 4 ay önce
Yine ucu açık bir söylem. Aylarca bekleyen insanlar varmış umarım öyle olmaz bizim tayin de. Ben de 15 Mayısta dilekçe verdim 22 Mayıs da bakanlığa ulaşmış.

adessa0101
Aday Memur
24 Mayıs 2023 14:26

Ben hiç kimseye ulaşamadım. Nasıl ulaştınız ?
Nurse3460, 4 ay önce

Benim de 22 mayısta bakanlığa ulaşmış 15 mayısta vermiştim dilekçemi bana sadece değerlendirilecek dedi bakanlıktan

zehraaa96
Memur
24 Mayıs 2023 14:35

Aynı şekilde şu an tüm dilekçeler bekletiliyormuş bakanlıktan yazı yayınlanana kadar askıda dediler
Nurse3460, 4 ay önce

İsacPromise
Memur
24 Mayıs 2023 14:36

Hala ne yazısı bekleniyor acaba az da olsa tayini çkys ye düşenler var bu arada
zehraaa96, 4 ay önce
Aynı şekilde şu an tüm dilekçeler bekletiliyormuş bakanlıktan yazı yayınlanana kadar askıda dediler

zehraaa96
Memur
24 Mayıs 2023 14:45

Toplu kadroyla dilekçe verenler için bekleniyor yazı yanlış yayımlandı düzeltilip tekrar yayınlanacak dedi genel müdür bekleyin demiş
İsacPromise, 4 ay önce
Hala ne yazısı bekleniyor acaba az da olsa tayini çkys ye düşenler var bu arada

İsacPromise
Memur
24 Mayıs 2023 14:48

Kaç aydır belli bu olay ne iş yaptılar acaba bu süre zarfında anlamak mümkün değil
zehraaa96, 4 ay önce
Toplu kadroyla dilekçe verenler için bekleniyor yazı yanlış yayımlandı düzeltilip tekrar yayınlanacak dedi genel müdür bekleyin demiş

Oguz Alperen
Aday Memur
24 Mayıs 2023 14:49

Nasıl yayınlanacakmış yayınlandı bir kere
zehraaa96, 4 ay önce

Şeymatprk
Aday Memur
24 Mayıs 2023 14:56

Arkadaşlar toplu sözleşmeyle geçen arkadaşlardan eş durumu onaylananlar var telegram grubunda görüntüsünü paylaştılar 16 sında vermişler dilekçesini ben hiçbir şey anlamadım bu işten

zehraaa96, 4 ay önce

Kocahüseyin
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 15:46

Yanlış yayınlandı derken ne yanlış ona açıklama varmı eğer öyle bir şey varsa yhgm duyurusunda neden açıklamıyorlar

Kocahüseyin
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 15:58

Sizmi görüştünüz bu bilgiyi kim verdi

İsacPromise
Memur
24 Mayıs 2023 16:15

Bizzat tanıdığım arkadaşım var çkysye düştü hem de 2 gün oldu
Şeymatprk, 4 ay önce

Arkadaşlar toplu sözleşmeyle geçen arkadaşlardan eş durumu onaylananlar var telegram grubunda görüntüsünü paylaştılar 16 sında vermişler dilekçesini ben hiçbir şey anlamadım bu işten

livaneliderler
Aday Memur
24 Mayıs 2023 16:35

Genel gözlemim şu ana kadar 3 yılını doldurmayan hiç kimsenin dilekçesine dönüş olmadı. 3 yıl ve üstü hizmeti olanlara ise yavaş yavaş cevap gelmeye başladı.
İsacPromise, 4 ay önce
Bizzat tanıdığım arkadaşım var çkysye düştü hem de 2 gün oldu

İsacPromise
Memur
24 Mayıs 2023 16:38

Baya yavaş ama
livaneliderler, 4 ay önce
Genel gözlemim şu ana kadar 3 yılını doldurmayan hiç kimsenin dilekçesine dönüş olmadı. 3 yıl ve üstü hizmeti olanlara ise yavaş yavaş cevap gelmeye başladı.

livaneliderler
Aday Memur
24 Mayıs 2023 16:41

Sağlık Bakanlığı bünyesinde bir çok farklı branş barındırması sebebiyle bürokrasinin ağır işlediği bir bakanlıktır ki hatırlarsanız en son Sağlık Bakanlığı personeli kadroya geçti. Dilekçeler ile ilgili anlıyorum ki muazzam bir yoğunluk oluştu kadro sonrasında. Ortada adı başı belli bir duyuru da olmayınca normal süreçte 2 hafta da sonuçlanan eş durumu neredeyse haftaları, ayları bulmaya başladı.
İsacPromise, 4 ay önce
Baya yavaş ama

İsacPromise
Memur
24 Mayıs 2023 16:49

Hocam sıkıntı bazıları için haftaları bulurken bazılarının bir haftada nihayete ermesi
livaneliderler, 4 ay önce
Sağlık Bakanlığı bünyesinde bir çok farklı branş barındırması sebebiyle bürokrasinin ağır işlediği bir bakanlıktır ki hatırlarsanız en son Sağlık Bakanlığı personeli kadroya geçti. Dilekçeler ile ilgili anlıyorum ki muazzam bir yoğunluk oluştu kadro sonrasında. Ortada adı başı belli bir duyuru da olmayınca normal süreçte 2 hafta da sonuçlanan eş durumu neredeyse haftaları, ayları bulmaya başladı.

Kelam1923
Aday Memur
24 Mayıs 2023 17:10

nasıl ulaşabildiniz biz ulaşamadık

zehraaa96, 4 ay önce

Nurse3460
Aday Memur
24 Mayıs 2023 17:33

Hemşire atama birimi genel sekreterliğe ulaştım ben1650 dahiliden

adessa0101, 4 ay önce
Ben hiç kimseye ulaşamadım. Nasıl ulaştınız ?

Kocahüseyin
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 18:10

Yoksa şu geçen haftadan beri tartıştığımız aile birliği tayini bir yıl olanlarlamı ilgili onumu düzelteceklermiş yhgm hiç duyuru Bile yayımlamıyor

Toplam 54 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi