Editörler : ayşegül bgm
24 Mayıs 2023 19:00

22 mayısta başkanlığa ulaştığını nasıl öğrendiniz Yardımcı olur musunuz

24 Mayıs 2023 19:02

Doğrusu neymiş ki yazının 1 senesini dolduranlar eş durumu tayini isteyemecek mi

livaneliderler
Aday Memur
24 Mayıs 2023 20:20

Hocam şahsi kanaatim eşi polis, asker vb. olanların kurumlararası protokol olduğundan hızlı sonuçlanıyor.
İsacPromise, 4 ay önce
Hocam sıkıntı bazıları için haftaları bulurken bazılarının bir haftada nihayete ermesi

zehraaa96
Memur
24 Mayıs 2023 20:37

Yanlış kısmını bilemeyeceğim bir tanıdığım yoluyla atama birimine ulaştım sadece beklemedeyiz dediler yazı tekrar yayınlanacakmış bende 16 mayısta verdim dilekçemi bende bekliyorum

Nurse3460
Aday Memur
24 Mayıs 2023 21:00

Öyle bi hızlanma söz konusu değil inanın ki ben de asker eşiyim 15 mayısta dilekçemi verdim hala bekliyorum bugün yine tesadüf bakanlığa ulaştım her konuştuğum kişi dilekçeniz bende değil diyor bugün deöyle dediler bekleyin diyorlar sadece tek söyledikleribu sanki beklemeye tahammülümüz varmış gibi :(

livaneliderler, 4 ay önce
Hocam şahsi kanaatim eşi polis, asker vb. olanların kurumlararası protokol olduğundan hızlı sonuçlanıyor.

livaneliderler
Aday Memur
24 Mayıs 2023 21:26

8-9 gün olmuş daha çok erken. Normal zamanda bile 2 hafta derken sonuçlanıyordu. Beklemede kalın yakındır
Nurse3460, 4 ay önce

Öyle bi hızlanma söz konusu değil inanın ki ben de asker eşiyim 15 mayısta dilekçemi verdim hala bekliyorum bugün yine tesadüf bakanlığa ulaştım her konuştuğum kişi dilekçeniz bende değil diyor bugün deöyle dediler bekleyin diyorlar sadece tek söyledikleribu sanki beklemeye tahammülümüz varmış gibi :(

adessa0101
Aday Memur
25 Mayıs 2023 12:23

Ulaşabilen var mı arkadaşlar?

Kocahüseyin
Şube Müdürü
25 Mayıs 2023 20:14

Eş tayinleriyle ilgili haberler varmı arkadaşlar.

cansuşmşk
Kapalı
25 Mayıs 2023 20:43

Hergün evladımdan ayrı olduğum için ağlıyorum, günde 20 kez sayfaya girip bakıyorum, arayan olur haber gelir diye telefonumu yanımdan ayırmıyorum artık akıl sağlığımı koruyabilmem için bişiler açıkşansın yeter önce kadro bekledik aylarca şimdi dilekçe sonucu bekliyoruz .

Hamzaa1
Memur
25 Mayıs 2023 20:55

14 aydır bende ayrıyım arkamda getiremedim bile bakacak kimsem yok kreş artı ev tutmak istanbul için malüm :( oda olmuyordu okadar kötüyümki bu ara yok dilekçenin tarihinden red gelir yok size yeni kura belirlenir yok kontenjan acılmaz üç yıl kalırsınızlardan artık gercekten bıktım cocuguma acıklama yapamıyorum cok vicdan azabı cekiyorum anne olarak

cansuşmşk, 4 ay önce
Hergün evladımdan ayrı olduğum için ağlıyorum, günde 20 kez sayfaya girip bakıyorum, arayan olur haber gelir diye telefonumu yanımdan ayırmıyorum artık akıl sağlığımı koruyabilmem için bişiler açıkşansın yeter önce kadro bekledik aylarca şimdi dilekçe sonucu bekliyoruz .

Kocahüseyin
Şube Müdürü
25 Mayıs 2023 21:17

Şu Perşembeyi Cuma?ya bağlayan gece hürmetine rabbim sonuca hayırla ulaştırsın Allah herşeyin hayırlısını versin buradan bir sağlıkçı kardeşimizi anmadan geçmeyeceğim tayini çıkan sağlıkçı aile trafik kazasında hayatlarını kaybettiler Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailelerine yüce rabbim sabrı Cemil İhsan etsin.

adessa0101
Aday Memur
26 Mayıs 2023 13:50

Bakanlığa ulaşabilen var mı?

zehraaa96
Memur
26 Mayıs 2023 13:54

Bi haber yok maalesef şu lanet yazı ne zaman yayımlanacak elimizi kolumuzu o bağlıyor
adessa0101, 4 ay önce
Bakanlığa ulaşabilen var mı?

Kocahüseyin
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 14:29

Bu yazı nedir içeriğini bilen varmı usul ve esaslar hakkındamı kurumlara o yazı gitmiş zaten açıklarsanız

zehraaa96
Memur
26 Mayıs 2023 14:32

15 mayısta özlüklere giden yazı. Yanlışlık var dediler düzeltilip tekrar yayımlanacak dedi bakanlıkta görüştüğüm kişi
Kocahüseyin, 4 ay önce

Bu yazı nedir içeriğini bilen varmı usul ve esaslar hakkındamı kurumlara o yazı gitmiş zaten açıklarsanız

Kocahüseyin
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 14:42

Aile birliği eş aynı kurumda olan bir yıla tabidir olan kısmınımı yoksa özel sektör eş durumunumu acaba mağdur olmayalımda hukuken kazanmış olduğumu hakkımızı hayırlısı olsun inşallah

zehraaa96
Memur
26 Mayıs 2023 14:52

Umarım herkes ailesinin yanına gider ne gibi bir yanlışlık olduğunu söylemediler
Kocahüseyin, 4 ay önce

Aile birliği eş aynı kurumda olan bir yıla tabidir olan kısmınımı yoksa özel sektör eş durumunumu acaba mağdur olmayalımda hukuken kazanmış olduğumu hakkımızı hayırlısı olsun inşallah

Kocahüseyin
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 14:57

Kurumlara gönderdikleri yazıda eş durumu mevcut ama en alt sayfada 20 madde diyor kimse ne içeriğini nede detayını bilemiyor hep beklemede kalın deniyor kimide yoğunluk çok fazla cevap veremiyorlar diyende var yoksa seçimimi bekliyorlar

Kocahüseyin
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 18:00

Haber falan alan varmı arkadaşlar nedir bu sessizlikyhgm ye ulaşılmıyor en az yirmi sefer aradım atamabirimini bakan yok sizlerden bilen duyan varsa yazsın dua alsın

İsacPromise
Memur
26 Mayıs 2023 19:27

Seçimden sonraya kaldık yine orda da kabine falan kurulsun diye bekleriz artık
Toplam 54 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi