Editörler : ayşegül bgm

Kocahüseyin
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 19:40

Seçim vede kabineyle alakası yokki sen nasıl rutin işini yapıyorsan o kurumda yasalaşmış olan kanunun uygulanmasına başlayacak bürokratlar yazıyı yazdırmış memurda artık elinin altındaki işine bakacak olay bu hadi meclis desek o seçimi bekleyecek burası bakanlığa bağlı kurum yasalaşmış olan bir kanun var ortada yeterki herkes görevini yapsın

112 paramedik ozk
Aday Memur
26 Mayıs 2023 20:57

Ben kadrolu memurum eşimin geçici görevlendirme ile gitti ben o şekilde eş tayini istedim bilen var mı bu durumda benim eş tayinim çıkar mı yardımcı olur musunuz lütfen

filizsarı
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:59

Müdürlükteki arkadaşımın söylediğine göre 3+1 eştayinleri için bekleyin dıye karar gelmiş.yanlış eksik bilgidir bilmem ama söylediği o.(Kayseri)

Kocahüseyin
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 23:30

Filizsarı kardeşim ne için beklenecek seçimi kazanırsak vermeyelim eş tayinlerimi demek oluyor yasa çıkmış kanunlaşmış kurumlara yazı gitmiş nasıl kurumlar işini yapıyorsa yhgm de bu işi yapıp bitirecek doktor şunumu desin hastasına seçimi bir atlatalım öyle bakayım sana yada tapudaki memur evinizin tapusunu seçimden sonra vereyim yani nasıl bir anlayış o zaman ben şunu anlıyorum bir düşünceleri var onu uygulamak için bekliyorlar anlamı çıkar senin önüne yasalaşmış bir kanun gelmiş sende ona uyar yürürlüğe sokarsın bu kadar

İsacPromise
Memur
26 Mayıs 2023 23:34

Tabiki yıl şartı olmadan hepsi olsun kimse eşinden ayrı kalmasın ama 3 yılını doldurmuş bir kişiyi bekletmenin mantığı ne hadi yılı dolmamışlar yazı vs bekleniyor diyelim. Benim aklıma tek bir şey geliyor seçimde aksi bir durumda vakon nasıl bürokrasi tıkandı hiçbir iş yürümüyor demek için mi böyle bir yol izleniyor acaba

livaneliderler
Aday Memur
27 Mayıs 2023 01:05

Sabaha kadar bekleyin desin. Ne yapacak dilekçe mi almayacak?
filizsarı, 1 hafta önce
Müdürlükteki arkadaşımın söylediğine göre 3+1 eştayinleri için bekleyin dıye karar gelmiş.yanlış eksik bilgidir bilmem ama söylediği o.(Kayseri)

altntsoflz
Aday Memur
27 Mayıs 2023 01:16

Gerçekten bekletmek çok saçma yavaş yavaş başlasalar en azından yetiştiremiyorlar deriz ama hiç dokunmuyorlar büyük ihtimal, 15inden beri bekliyoruz

Kocahüseyin
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 09:27

Ne diyorsunuz arkadaşlar ne yapmak istiyor olabilirler fikrinizi alalım

altntsoflz
Aday Memur
27 Mayıs 2023 10:26

Belki de sonuçlandırıp yer değişikliği olsun da istememiş olabilirler seçim öncesi oy kullanabilelim diye en masumcası bu

livaneliderler
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:21

Dilekçelerin şu an 3 yılı dolduran ve doldurmayan olarak ayrıştırıldığını, 3 yılı dolmayanlar için genelge beklendiğini, 3 yılı dolanların peyder pey cevaplandığını düşünüyorum. Gözlemim bu yönde
altntsoflz, 1 hafta önce
Belki de sonuçlandırıp yer değişikliği olsun da istememiş olabilirler seçim öncesi oy kullanabilelim diye en masumcası bu

altntsoflz
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:24

İnşallah ayrıştırılmıştır dediğiniz gibi mantıklı olan bu zaten
livaneliderler, 1 hafta önce
Dilekçelerin şu an 3 yılı dolduran ve doldurmayan olarak ayrıştırıldığını, 3 yılı dolmayanlar için genelge beklendiğini, 3 yılı dolanların peyder pey cevaplandığını düşünüyorum. Gözlemim bu yönde

Kocahüseyin
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:24

Genelge derken içeriği nedir yönetmelik ve usul esaslar kurumlara gönderildi

adessa0101
Aday Memur
29 Mayıs 2023 10:25

Güncel

Kocahüseyin
Şube Müdürü
29 Mayıs 2023 16:51

Gene neler oluyor Ali Aras İnstagram da eş durumu üç yıl diye paylaşmış bakanlıkta görüşmelerimiz neticesinde diye şimdi onu kaldırmış yarın bakanlıkta görüşmeler yapacaklarmş eş durumu ve tayinle ilgili yılan hikayesine döndü diye yazmış demekki bir şeyler dönüyor bakanlıkta bizde öyle bekliyoruz

Toplam 54 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi