Editörler : gubaz"eskiyara"
24 Mayıs 2023 11:47

Temmuz 22 bin maaş ilgili

Yardımcı Himetler sınıfında çalışanlar temmuz ayında 22 bin tl alacaklar mı acaba yoksa 1 2 bin aşağıda mı alacaklar ?

Gnyl42
Memur
24 Mayıs 2023 12:33

Sen okumuş etmiş memur olmuş bi adam olarak TEMMUZ 'da en düşük memur maaşı net 22 bin olacak lafından ne anliyosun arkadaşım??? En düşügu 22 bin işte aşağısında maaş alan olmayacak olay bu

Velocıraptor
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 12:36

negatif dil kullanmayalım. yapıcı olalım mübarek günde.

eFootball
Aday Memur
24 Mayıs 2023 13:08

destek personeli olarak atandım ama daha işe başlamadım. üniversite hastanesine atandım. Oradakiler 11.500 lira alıyorlarmış. Temmuzda %30 zam alıcağımızı söylemişler. takriben 15 bin civarı yapıyor. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım arkadaş.

black0
Aday Memur
24 Mayıs 2023 15:15

En düşük 22 evet ama aile yardımı çocuk yardımı dahildir. 19.500-20.000 verirler yani

umudumu yitirmedim
Aday Memur
24 Mayıs 2023 15:20

ayrıca 1 in 4 ü olmanız lazım :D

black0, 4 ay önce

En düşük 22 evet ama aile yardımı çocuk yardımı dahildir. 19.500-20.000 verirler yani

black0
Aday Memur
24 Mayıs 2023 15:25

tabi onu unuttum :D

umudumu yitirmedim, 4 ay önce

ayrıca 1 in 4 ü olmanız lazım :D

ByCenk
Memur
24 Mayıs 2023 15:57

Bir üniversitede büro personeli olarak çalışıyorum. 11300 maaşım var. Bildiğim kadarıyla taban maaşı 15000 liraya çekip üzerine refah payı+enflasyon farkıyla birlikte en düşük 22 bin liraya tamamlayacaklar. Ama tabi sonuçta hâla hükümetler. Şimdi yapmadılarsa ki işçiler ocaktan itibaren 22 bin lira almış olacaklar(maaş farkları yatacak), çok da umudum yok. İnşallah başa kim gelirse gelsin sözlerini tutarlar. Ellerinde imkân varken yapmayıp temmuza bırakmaları beni düşündürüyor.

eFootball, 4 ay önce

destek personeli olarak atandım ama daha işe başlamadım. üniversite hastanesine atandım. Oradakiler 11.500 lira alıyorlarmış. Temmuzda %30 zam alıcağımızı söylemişler. takriben 15 bin civarı yapıyor. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım arkadaş.

24 Mayıs 2023 16:44

O 22 binin içinde eş ve çocuk yardımı dahil. Çünkü şuan iktidara göre en düşük memur maaşı 11800 TL. Oysaki 10400 TL alan da var.

Gnyl42, 4 ay önce

Sen okumuş etmiş memur olmuş bi adam olarak TEMMUZ 'da en düşük memur maaşı net 22 bin olacak lafından ne anliyosun arkadaşım??? En düşügu 22 bin işte aşağısında maaş alan olmayacak olay bu

Yamyamav
Memur
24 Mayıs 2023 21:20

İnşallah olur ama ben olacağını sanmıyorum. 17 18 bandında bir şey bekliyorum

Kagiş
Müsteşar
24 Mayıs 2023 21:46

Öğretmenler sayfasında ne arıyorsun o zaman! Daha işe başlamadan maaş hesabına başlamış bunlar!! Sen mesaine bir başla da ondan sonra hesabı kitabı yaparsın!))) Vayy arkadaş yaaa!

eFootball, 4 ay önce

em.gumus06
Aday Memur
25 Mayıs 2023 14:35

Kafan mı güzel la çalışıyorum zaten

Kagiş, 4 ay önce

Öğretmenler sayfasında ne arıyorsun o zaman! Daha işe başlamadan maaş hesabına başlamış bunlar!! Sen mesaine bir başla da ondan sonra hesabı kitabı yaparsın!))) Vayy arkadaş yaaa!

Kagiş
Müsteşar
25 Mayıs 2023 16:31

Yazdığın yorumdan pek bir şey anlaşılmadı bizim köyde! Sen yukarı köye geç de oradan söylemeye başla looo!?))) Vur sazın teline bakemm!!

em.gumus06, 4 ay önce

Kafan mı güzel la çalışıyorum zaten

majeste Türk
Aday Memur
26 Mayıs 2023 10:06

Öncelikle burası öğretmen sayfası değil. Milli eğitim bakanlığı sadece öğretmenden ibaret değil. Ayrıcalık istiyorsanız site yönetiminden öğretmen grubu isteyin. 22 maaş olayına gelince; hükümet yetkilileri ilan edilen maaşı yüksek göstermek için kademe derecesi yüksek, evli çocuklu üzerinden açıklama yapar. Ortalama olarak lise mezunu bekar en düşük maaş 10200 tl civarı. buorandan yola çıkarsanız mevcut durumunuza göre 22 binden size yansıyanı görürsünüz.

Kagiş, 4 ay önce

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
26 Mayıs 2023 11:07

Milli eğitim sadece öğretmenlerden mi ibaret. Azıcık kafayı çalıştırsan.
Kagiş, 4 ay önce

mücahit turhan
Kapalı
26 Mayıs 2023 11:24

Şu an ne kadar maaş alıyorsunuz

Kagiş
Müsteşar
26 Mayıs 2023 13:27

Tabii yaaa azıcık kafayı çalıştırayım o zaman!? Şimdi bu bakanlıkta 1 milyon iki yüzbin civarında öğretmen var değil mi!? Haaa o zaman %50+1 'in kat kat fazlası bizden mi oluşuyor? Evet, aynen öyle bizden oluşuyor!? O zaman siz öğretmen olmayanlar, konuşma hakkınız yoookkk!, her şeyi biz biliriz, bizim dediğimiz olur, gerekirse sizi kovarız buralardan, hatta ve hatta bölücülükle de suçlayabiliriz siz azınlıkta (%49) kalanları tamamm mı!? Ona göree haaa!))))

şaşkın tarihçi, 4 ay önce
Milli eğitim sadece öğretmenlerden mi ibaret. Azıcık kafayı çalıştırsan.

em.gumus06
Aday Memur
26 Mayıs 2023 13:44

çok teşekkür ederim açıklayıcı için bura öğretmenler sayfası sanıyorlar

majeste Türk, 4 ay önce

Öncelikle burası öğretmen sayfası değil. Milli eğitim bakanlığı sadece öğretmenden ibaret değil. Ayrıcalık istiyorsanız site yönetiminden öğretmen grubu isteyin. 22 maaş olayına gelince; hükümet yetkilileri ilan edilen maaşı yüksek göstermek için kademe derecesi yüksek, evli çocuklu üzerinden açıklama yapar. Ortalama olarak lise mezunu bekar en düşük maaş 10200 tl civarı. buorandan yola çıkarsanız mevcut durumunuza göre 22 binden size yansıyanı görürsünüz.

Kagiş
Müsteşar
26 Mayıs 2023 15:01

Bizim ayrıcalık falan istediğimiz yok kardeşim! İçinizden bazıları buraya çıkıp biz öğretmenlere abuk sabuk konuşabiliyor bazen!? Herkes işini yapsın yeter değil mi?)))

majeste Türk, 4 ay önce

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi