Editörler : cihan27E.Kayı Han

esenö
Memur
28 Mayıs 2023 00:01

20 yıldır memur rahat nefes almadı, artık hıc alamaz çünkü ekonomi batmıs. İns maaslarımızı alırız artık

biyokerem
Memur
28 Mayıs 2023 00:12

%53
esenö, 4 ay önce

20 yıldır memur rahat nefes almadı, artık hıc alamaz çünkü ekonomi batmıs. İns maaslarımızı alırız artık

28 Mayıs 2023 05:45

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

50 yıldır memur uzayda geziyordu son 20 yılda nefessiz kaldı değil mi? Sizin gibi nankörler açlıktan sürünsün. Acaba bu ay maaş alabilecek miyiz günleri 20 yıl geri de kaldı

esenö, 4 ay önce

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı
28 Mayıs 2023 06:06

Kim alırsa alsın seçimi. Yüce Türk Milleti'nin hakkında en hayırlısı olsun.

Allah'tan isterken bile dikkat etmek gerekir. İnsan duasıyla belayı da çağırır, hayrı da.

O halde; kim neyi hak ediyorsa öyle yönetilsin.

Devir Kötü
Şube Müdürü
28 Mayıs 2023 15:22

Seçimden sonra ekonomi rahatlayacak dolar 15'e düşer bence. Enflasyon da eksi sonuçları görebiliriz.

Devir Kötü
Şube Müdürü
28 Mayıs 2023 15:58

TÜİK verilerinede mi güvenmiyorsun?

28 Mayıs 2023 16:14

Reisim yüzde 55 ile balkon konuşması yapmaya hazırlanıyor.

28 Mayıs 2023 20:52

Ulan sizi böyle kahrolmus olarak görünce içime nasıl bir ferahlık geliyor anlatamam. Kininizde boğulun

28 Mayıs 2023 20:58

Ayni küfürleri yazacak imkana sahibim ama aynı karaktersiz kimliğe sahip değilim. Sadece diyorum ki kininde gebeeeeeeeeeeeeerrrrrrr

28 Mayıs 2023 21:35

Pompa fiyatları arttı ama Yüzde 52 ile 21 yıldır pompa sana yetmemis..

Makinatocu
Şube Müdürü
29 Mayıs 2023 08:35

Benim ailemin durumu iyi maşallah fakat ona rağmen sosyal adaleti savunduk,zamları eleştirdim,enflasyon bitirdi bizi dedim ama manava gidip alabiliyordum,et fiyatları arttı dedim ama et kıyma antrikot yiyebiliyordum bütün bunları toplumun çoğunluğunu düşünürek eleştirdim hata yapmışız kendimize bakacakmışız.Bundan sonra benzin mazot 50 tl olmazsa ayıp eder,herkesin altında araba herkes yollarda maşallah.Bütün her şeye istediği kadar zam gelebilir dostlar inanın benim gibi aradan sıyrılan çok olacaktır.Kalanlara bu survivorda başarılar dilerim.

merve00000
Daire Başkanı
29 Mayıs 2023 08:59

diğeri kazansa hemen uçacak mıydık sanki. erdoğan bu bozulan ekonomiyi ancak ben düzeltirim bir seçim daha sanç verin diyordu halkta verdi dua edelim de düzeltsin insanlara bela okumanın bir faydası yok

Makinatocu
Şube Müdürü
29 Mayıs 2023 09:01

ben kimseye bela okumadım .okuduğunuzu anlayın lütfen.(eğer beni kasttetiyseniz)

zaten şu cevabı verdiğinize göre sizin için ekonomik durumlar pek önemli değil.bir şans daha falan güldürmeyin Allah aşkına .Neyse herkes kendi bacağından asılır.

merve00000, 4 ay önce

diğeri kazansa hemen uçacak mıydık sanki. erdoğan bu bozulan ekonomiyi ancak ben düzeltirim bir seçim daha sanç verin diyordu halkta verdi dua edelim de düzeltsin insanlara bela okumanın bir faydası yok

merve00000
Daire Başkanı
29 Mayıs 2023 09:13

önemli tabi ki de ama ben ilahi plana inanıyorum Allah bir kavmi helak da etmek isteyebilir ödüllendirmek te isteyebilir bizim elimizde olmayan bir şey bu. yaşayacağız ve göreceğiz. Allah ne demiş hayır gördüğünüzde şer şer gördüğünüz de hayır vardır. ben bu ayete inanıyorum.

Makinatocu, 4 ay önce

ben kimseye bela okumadım .okuduğunuzu anlayın lütfen.(eğer beni kasttetiyseniz)

zaten şu cevabı verdiğinize göre sizin için ekonomik durumlar pek önemli değil.bir şans daha falan güldürmeyin Allah aşkına .Neyse herkes kendi bacağından asılır.

Türk Filozof
Aday Memur
29 Mayıs 2023 09:19

20 yılda düzeltememiş şimdi mi düzeltecek. Boş beleş yorum yapma burada hadi Kuran kursuna burada işin yok

merve00000, 4 ay önce

Makinatocu
Şube Müdürü
29 Mayıs 2023 09:24

Yahu bir kere de Allah kitap demeden pozitif bilim ilim mi desek acaba ya valla yordunuz bizi.Yani ortada ekonomi doğruları var ama tersini yapan bir ülke ve lider varsa Allahın kader planı falan böyle geçiştiremezsin olayı bunlar sizlerin işine geliyor doğrulardan kaçıyorsunuz.Fakat yakında göreceksiniz o doğruları zam ve enflasyon olarak merak etme.

merve00000, 4 ay önce

önemli tabi ki de ama ben ilahi plana inanıyorum Allah bir kavmi helak da etmek isteyebilir ödüllendirmek te isteyebilir bizim elimizde olmayan bir şey bu. yaşayacağız ve göreceğiz. Allah ne demiş hayır gördüğünüzde şer şer gördüğünüz de hayır vardır. ben bu ayete inanıyorum.

merve00000
Daire Başkanı
29 Mayıs 2023 09:28

çünkü elimde olan imkan bu başka imkanı olan emin ol kullanıyor ben de kendimi böyle avutuyorum ama dün tıp öğrencilerin twirrda yazışmalarına denk geldim yurt dışı için hazırlıklar başlasın diyorlardı yani emin ol imkanı olanda gidiyor benim de olsa giderdim.

Makinatocu, 4 ay önce

Yahu bir kere de Allah kitap demeden pozitif bilim ilim mi desek acaba ya valla yordunuz bizi.Yani ortada ekonomi doğruları var ama tersini yapan bir ülke ve lider varsa Allahın kader planı falan böyle geçiştiremezsin olayı bunlar sizlerin işine geliyor doğrulardan kaçıyorsunuz.Fakat yakında göreceksiniz o doğruları zam ve enflasyon olarak merak etme.

Toplam 57 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi