Editörler : "eskiyara"Pangaea
24 Mayıs 2023 20:37

Teşekkür ederiz bakanım bu seminer yükünden bizi kurtardınız

Ne kadar teşekkür etsek azdır. Kalkıp okula gidecektik boş yere. Bakanım teşekkürler.

ANTEROS
Kapalı
24 Mayıs 2023 20:42

Mahmut Özeri ben sevdim şahsen bizleri gereksiz şeylerle yormadı geldiğinden beri

majesteleri7
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 20:43

Mahmut özer iyidir.

ayhan8861
Kapalı
24 Mayıs 2023 20:50

teşekkür ederiz bakanım bundan sonra böyle inş seminer derdi bitmiştir

bulaşşıkk
Memur
24 Mayıs 2023 21:13

Yağcılarda inecek var kaptannn

Yamyamav
Şef
24 Mayıs 2023 21:17

Son zamanlarda gelen en iyi bakan bence. Öğretmenleri yormuyor saçma sapan işlerle. İlkyardım gibi seminerler de çok yerinde.

dnz.fzk
Aday Memur
24 Mayıs 2023 21:40

Hadi gidin bu haber icin oy verin kendilerine

Kagiş
Müsteşar
24 Mayıs 2023 21:40

İlkyardım yetmez! Şöyle genel cerrahi, diş, pansuman, enjeksiyon, serum.... vs gibi kurslar da açılmalı ki ek iş olarak sağlık memurluğu falan da yapalım! Eğitim bitti zaten bari bu işlere bakalım. Haa sıhhi tesisat, elektrik gibi kurslar da açılabilir!)))

Yamyamav, 1 yıl önce

Son zamanlarda gelen en iyi bakan bence. Öğretmenleri yormuyor saçma sapan işlerle. İlkyardım gibi seminerler de çok yerinde.

bhdrzn
Şef
24 Mayıs 2023 22:53

İşte öğretmenin gerizekalısı da çekilmiyor. İlk yardım aldında ek dersinden mi kesildi. Çok iyi düşünülmüş az şeyden birisi bu eğitim

Kagiş, 1 yıl önce

İlkyardım yetmez! Şöyle genel cerrahi, diş, pansuman, enjeksiyon, serum.... vs gibi kurslar da açılmalı ki ek iş olarak sağlık memurluğu falan da yapalım! Eğitim bitti zaten bari bu işlere bakalım. Haa sıhhi tesisat, elektrik gibi kurslar da açılabilir!)))

skramz
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 23:03

Bu yüzden çekilmiyorsun demek yazdığın yorumlar hep saçma

bhdrzn, 1 yıl önce

İşte öğretmenin gerizekalısı da çekilmiyor. İlk yardım aldında ek dersinden mi kesildi. Çok iyi düşünülmüş az şeyden birisi bu eğitim

muallim_34
Genel Müdür
24 Mayıs 2023 23:29

Yeşekkür ne ola acep...

Entellektüelizm
Şube Müdürü
25 Mayıs 2023 00:15

Zaten eskiden yoktu, sırf saçma sapan muhabbetler dönmesin diye getirilmiş içi boş bir uygulamaydı.

hugo.almeida
Kapalı
25 Mayıs 2023 00:33

10 bin liralık ürün alıyorum. Kocaman paketin içine koyup göndermişler. İçine de üç tane şeker koyup; yanına da not yazmışlar: "iyi günlerde kullanın."

Ürün nasıl? Pek iyi değil ama şekerler çok güzel bir jest. Çok hoşuma gitti.

Yamyamav
Şef
25 Mayıs 2023 00:43

Hocalarım öğretmen milleti bazen başına ne gelse hakediyor. Yorum yazan bazılarini görünce inşallah böyle öğretmenler çocuğuma denk gelmez diyorum

Kuskusuz
Genel Müdür
25 Mayıs 2023 01:06

Çok ucu açık olmus! Hangi öğretmen denk gelmesin?

- seminerler uzaktan diye sevinip bakanı guzelleyenler mi?

- Zaten bomboş tarlaya boşaltım yapmış üstüne tüy dikmiş olduğunu düşünenler mi?

Yamyamav, 1 yıl önce

Hocalarım öğretmen milleti bazen başına ne gelse hakediyor. Yorum yazan bazılarini görünce inşallah böyle öğretmenler çocuğuma denk gelmez diyorum

melcea
Genel Müdür
25 Mayıs 2023 01:49

Ben de çok "yeşekkür" ederim.

Kagiş
Müsteşar
25 Mayıs 2023 04:33

Hakarette sınır tanımayan bir bankamatik fenomeni daha!? Her şeyi ek derse, paraya indirgeyen maddeci bir tayfa!? Senin derdin ilkyardım kursu falan değil, seni mutlu eden semineri evden alacak olman ve bunun karşılığında ücretinin de verilmesi!?

Bazı yeni nesil android arkadaşlar, tamamen konformist olup ulûfe dağıtım haberlerini duyunca sevinen yeniçeri misali bir ruh haline bürünmekteler!

Yalnız dikkat edelim de sizin yüzünüzden 1826'daki Vak'ayi Hayriye akıbetine uğramayalım. Şunu bilelim ki ocak devlet içindir! Ama içimizdeki bazı aklı evveller bunu devlet ocak içindire dönüştürmeye çalışıyorlar gibi! Sonra biri çıkıp ocağı da kapatırsa o zaman görürsün semineri de ek dersi de tatili de!!?

Ne demişti Bill Gates? Öğretmenlik 2025'te bitiyor mu demişti! İşte en çok düşünmemiz gereken şey bu!? Sen seminer için teşekkür etmeyi bırak da dünyadaki gelişmelere, yönelimlere kulak ver eyyy âdem!?)))

bhdrzn, 1 yıl önce

Kagiş
Müsteşar
25 Mayıs 2023 04:33

Hakarette sınır tanımayan bir bankamatik fenomeni daha!? Her şeyi ek derse, paraya indirgeyen maddeci bir tayfa!? Senin derdin ilkyardım kursu falan değil, seni mutlu eden semineri evden alacak olman ve bunun karşılığında ücretinin de verilmesi!?

Bazı yeni nesil android arkadaşlar, tamamen konformist olup ulûfe dağıtım haberlerini duyunca sevinen yeniçeri misali bir ruh haline bürünmekteler!

Yalnız dikkat edelim de sizin yüzünüzden 1826'daki Vak'ayi Hayriye akıbetine uğramayalım. Şunu bilelim ki ocak devlet içindir! Ama içimizdeki bazı aklı evveller bunu devlet ocak içindire dönüştürmeye çalışıyorlar gibi! Sonra biri çıkıp ocağı da kapatırsa o zaman görürsün semineri de ek dersi de tatili de!!?

Ne demişti Bill Gates? Öğretmenlik 2025'te bitiyor mu demişti! İşte en çok düşünmemiz gereken şey bu!? Sen seminer için teşekkür etmeyi bırak da dünyadaki gelişmelere, yönelimlere kulak ver eyyy âdem!?)))

bhdrzn, 1 yıl önce

Kifuby
Aday Memur
25 Mayıs 2023 05:36

Nöbetçi öğretmenlere bir sorumluluk daha yükleme çalışması bence. Yoksa ucunda sertifika olmazdı veya gönüllü olurdu mecburi değil... İyi(?) düşünülmüş.

bhdrzn, 1 yıl önce

mem-mur
Aday Memur
25 Mayıs 2023 08:22

İlk Yardım Kursu belgesi olmayan öğretmen olmamalı. Bizim işimiz anne babaların göz nuru

evlatları. Onun için tüm öğretmenler bu eğitimi almalı.

Kagiş, 1 yıl önce

ferroksit
Aday Memur
27 Mayıs 2023 18:21

Müdür yüzyüze toplantı koydu yine gidecez. Güya bakanımız kıyak geçti, gitmeyecektik.
Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi