"okul müdürümüz cümleye hep kıymetli öğretmenim, değerli hocam diye
başlar, öğretmenler bi teklifle geldiklerinde hep, siz nasıl uygun
görürseniz, çocuklara faydalı olacak diyorsanız ben de varım der."
Müdürünüz işini bilen yetenekli birine benziyor.
---
"örnegin bu yıl sadece toprak gübre çalışması ve kuluçka makinesinde
civciv büyütüp kümes yapmaktı.tek proje yaptık ama bütün çocukların eli
değdi, seramızdan domates yedik, kümesimizin açılışını yaptık, yumurta
salatası yaptık yedik."
Bence çok iyi bir çalışma olmuş. Yapılan işin büyüklüğü önemli değil bence, birlikte yapmak ve sonuçlarını görmek etkileyici olmuştur.
"okul müdürümüz cümleye hep kıymetli öğretmenim, değerli hocam diye
başlar, öğretmenler bi teklifle geldiklerinde hep, siz nasıl uygun
görürseniz, çocuklara faydalı olacak diyorsanız ben de varım der."
Müdürünüz işini bilen yetenekli birine benziyor.
---
"örnegin bu yıl sadece toprak gübre çalışması ve kuluçka makinesinde
civciv büyütüp kümes yapmaktı.tek proje yaptık ama bütün çocukların eli
değdi, seramızdan domates yedik, kümesimizin açılışını yaptık, yumurta
salatası yaptık yedik."
Bence çok iyi bir çalışma olmuş. Yapılan işin büyüklüğü önemli değil bence, birlikte yapmak ve sonuçlarını görmek etkileyici olmuştur.
Melike500 , 4 ay önce
aslında 30 yaş altı 4 öğretmenimiz var geri kalanlar 45 yaş üstü ama gelişime acayip açık insanlar ben 8 yıldır burdayım 9 a döndüm geldiğimdede herkesi rol yapıyor sandım önce çünki daha önceki çalıştığım okulda daha farklı bir durum vardı.hatta buraya ilk geldiğimde aman hiç bir gruba dahil olamayayım kimsenin lafının sözünün içinde olmayayım diye insan üstü bir performans gösteriyordum. ama sonra gerçektende çok yapıcı ve yardımsever insanlar olduğunu görünce bende rahatladım o tedirginliğimi üzerimden attım ,kurum kültürüyle ilgili çok bilgi sahibi değilim ama benim gözlemlediğim okul müdürümüz cümleye hep kıymetli öğretmenim, değerli hocam diye başlar öğretmenler bi teklifle geldiklerinde hep, siz nasıl uygun görürseniz çocuklara faydalı olacak diyorsanız bende varım der. mutlaka sık sık piknikler öğretmenlerinde katıldıkları yarışmalı oyunlar,hiç bişey yapamassak bile öğrenciler dağıldıktan sonra müdürümüz bize bi çiğköfte yapar.öyle okulumuzda büyük planlar büyük projeler yapılmaz örnegin bu yıl sadece toprak gübre çalışması ve kuluçka makinesinde civciv büyütüp kümes yapmaktı.tek proje yaptık ama bütün çocukların eli değdi seramızdan domates yedik kümesimizin açılışını yaptık yumurta salatası yaptık yedik belki bunu okuyanlar aman bi işmi yapmışsınız diyebilirler ama hem öğrenciler hem biz okadar mutlu oldukki umarım bizim okulumuzdaki mutluluğu paylaşım yapan öğretmen arkadaşımda yakalar