Editörler : E.Kayı Han
25 Mayıs 2023 00:01

Son 1yıl içersinde 4b li çalıştınızmı?sorusu

son 1yıl içersinde 4b li çalıştınızmı?

5 yıldır unıversitede saglık personelı olarak 4blı calısıyordum 2 ay once kadroya gectım.nakıl imkansıza yakın oldugundan dolayı sozlesmelı unı alımına basvuru yapıcam.fakat basvuruda ''son bir sene içersinde 4li olarak çalıştınızmı sorusu var?'' kadroludan sozlemeli alıma tercıh yaparkende kadro aldıktan sonra 1 sene beklemekmı gerekıyor tercıh yapmak ıcın bu soruyu anlayamadım bilgisi olan varsa tesekkurler..

anti4001ci
Memur
25 Mayıs 2023 09:11

evet en son sözleşmeli çalışma süreniz üstünden yani kadroya geçtiğiniz tarihten itibaren 1 yıl süre geçmesi gerekiyor.

kartalkalem
Aday Memur
25 Mayıs 2023 10:55

Neye göre bunu deyip yanlış yönlendiriyorsunuz? Kadroya geçtikten sonra 1 yıl bekleme diye bir şey yok. Kadroya geçtikten hemen sonra sözleşmeli alıma başvurabilir.

anti4001ci, 4 ay önce

evet en son sözleşmeli çalışma süreniz üstünden yani kadroya geçtiğiniz tarihten itibaren 1 yıl süre geçmesi gerekiyor.

hiranur20
Aday Memur
25 Mayıs 2023 17:19

O zaman basvuru esnasında sorulan o soru sozleşmeli çalısıp ıstıfa edenler ıcın olablirmi bir sene beklemesi şartı ıcın

kartalkalem
Aday Memur
25 Mayıs 2023 23:12

Evet onlar için.
hiranur20, 4 ay önce

O zaman basvuru esnasında sorulan o soru sozleşmeli çalısıp ıstıfa edenler ıcın olablirmi bir sene beklemesi şartı ıcın

Runeknight
Aday Memur
26 Mayıs 2023 19:44

Kardeşim bakar mısın ben 4b li destek personeli olarak atandım 15 Nisan da kadrolu hizmetli oldum şimdi de 4b li destek personeli olarak başka bir kurumda kazandım Kadrolu memurluk tan istifa ettikten sonra sıkıntısız bir şekilde 4b li alıma geçebilir miyim???
kartalkalem, 4 ay önce
Evet onlar için.

mertt1995
Aday Memur
26 Mayıs 2023 19:47

Hocam bende aynı durumdayım. Başvuruda orayı işaretledim ben 15 nisanda kadroya geçtim öncesinde sözleşmeliydim bir sıkıntı yaratır mı?

kartalkalem, 4 ay önce

Neye göre bunu deyip yanlış yönlendiriyorsunuz? Kadroya geçtikten sonra 1 yıl bekleme diye bir şey yok. Kadroya geçtikten hemen sonra sözleşmeli alıma başvurabilir.

kartalkalem
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:50

Geçersiniz. Yine de kurumların saçma prosedürlerine takılmamak için kazandığınız yerle de görüşün.

Runeknight, 4 ay önce
Kardeşim bakar mısın ben 4b li destek personeli olarak atandım 15 Nisan da kadrolu hizmetli oldum şimdi de 4b li destek personeli olarak başka bir kurumda kazandım Kadrolu memurluk tan istifa ettikten sonra sıkıntısız bir şekilde 4b li alıma geçebilir miyim???

Runeknight
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:51

Görüştüm bir mahsuru yok dedi çarsamba günü başlayın deid tebligat da geldi
kartalkalem, 4 ay önce

Geçersiniz. Yine de kurumların saçma prosedürlerine takılmamak için kazandığınız yerle de görüşün.

kartalkalem
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:52

Bir şey olmaz. Sözleşmeli devam etseydiniz olmazdı ama kadrolu birisi sözleşmeli olarak atanabilir.

Bakın 2013'te kadroya geçenlerle alakalı böyle bir şey yayınlamıştı dpb.

https://www.memurlar.net/haber/399669/kadroya-gecen-4-b-liler-baska-kadroya-atanabilir-mi.html

mertt1995, 4 ay önce

Hocam bende aynı durumdayım. Başvuruda orayı işaretledim ben 15 nisanda kadroya geçtim öncesinde sözleşmeliydim bir sıkıntı yaratır mı?

murat fasulye
Aday Memur
31 Mayıs 2023 23:28

Sorulan ana konuda gelişme var mı arkadaşlar, 4B'den kadroya geçtik, geri 4B'li atanabilir miyiz?

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi