Editörler : gubaz"eskiyara"

25 Mayıs 2023 00:34

İl dışı takvim ne zaman açıklanır?

Takvimi açıklamak çok mu zor ?

UMAY13
Aday Memur
25 Mayıs 2023 09:59

muhteşem yerler olmayacağı için beklentiyi cok yüksek tutmamak lazım.....

Bahar Geldi
Kapalı
25 Mayıs 2023 11:44

İl dışı atamalarda güzel yerlerin açılması mucize olur zaten. Ama en azından tarihler açıklansa. Bu belirsizlikler bizleri yoruyor maalesef
UMAY13, 4 ay önce

muhteşem yerler olmayacağı için beklentiyi cok yüksek tutmamak lazım.....

ilkmat2727
Aday Memur
25 Mayıs 2023 11:52

Tarih ve kılavuzu bir an önce yayınlasalar keşke

Bahar Geldi
Kapalı
25 Mayıs 2023 11:56

Keşke hocam. hatta keşke pandemi öncesindeki takvimde olduğu gibi okul bitmeden il dışı atamalar yapılsaydı. Tatile daha rahat ve stressiz girerdik. Ama bu saatten sonra zor
ilkmat2727, 4 ay önce
Tarih ve kılavuzu bir an önce yayınlasalar keşke

popcorn007
Kapalı
25 Mayıs 2023 22:31

hemen bu ay içinde yayınlanıp haziranda tayinlerin gerçekleşmesi gerekiyor.

M.Krkç
Aday Memur
25 Mayıs 2023 23:16

Hocam her şeyi durdurdular. İl dışı açıklanmadı, alan değişikliği açıklanmadı, yönetici takvimi açıklanmadı. Editörler bunları haber yaparlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bahar Geldi
Kapalı
25 Mayıs 2023 23:19

Bu belirsizlikler içinde beklemeye devam o zaman. Kimsenin bir şey yaptığı yok nasılsa
M.Krkç, 4 ay önce

Hocam her şeyi durdurdular. İl dışı açıklanmadı, alan değişikliği açıklanmadı, yönetici takvimi açıklanmadı. Editörler bunları haber yaparlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

popcorn007
Kapalı
25 Mayıs 2023 23:24

Editörlerin işine gelmiyor.

M.Krkç, 4 ay önce

çiçek1100
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:09

Kök saldım beklemekten :(( açıklansa da stres bitse ne kadsr kontenjan verilecek merak ediyorum

Mateist
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:59

İl dışı büyük ihtimalle yine Ağustos'ta yapılacak. Bu yüzden acele etmeyin.

AYKIZz90
Kapalı
26 Mayıs 2023 10:07

Taşınmak sıkıntı acelemiz ondan hocam :((
Mateist, 4 ay önce

spock
Daire Başkanı
26 Mayıs 2023 10:40

Ev taşımak olmasa istersen okulun başladığı pazartesi yapılsın fark etmez.

Ev bul, elektriği suyu açtır, eşyaları taşı, temizlik yap. Sonra yeni döneme hazırlan. Şimdi bakınca çok kolaymış aslında. Eylülde yapsınlar en iyisi.

Mateist, 4 ay önce

Mateist
Aday Memur
26 Mayıs 2023 19:39

Bunu önemsediklerini hiç sanmıyorum. Ağustos'ta yapılacağı çok yüksek. Bu yüzden acele etmeyin diyorum. Yoksa sizi anlıyorum. Zaten biz de il dışı isteyeceğiz eşimle.

Bahar Geldi
Kapalı
26 Mayıs 2023 19:49

Hepimiz maalesef aynı durumdayız hocam :(
çiçek1100, 4 ay önce
Kök saldım beklemekten :(( açıklansa da stres bitse ne kadsr kontenjan verilecek merak ediyorum

papatya011
Aday Memur
27 Mayıs 2023 16:10

.

popcorn007
Kapalı
27 Mayıs 2023 16:23

Takvim bu hafta açıklanır diye umuyordum ama açıklanmaması şaşırtmadı ve yine çok geç bir tarihe öteledikleri belli. Geç açıklanacağı bu kadar belliyken bence il dışı kontenjanların artırılması için CİMER'den talepte bulunalım, herkes bir şeyler yazsa yine fayda.

O kadar bölümlerde boş norm var ve ne hikmetse bu boş normlar özür gruplarına saklanıyor ve bu durum yıllardır hep aynı devam ediyor. Bu tayin sistemini baştan değişmesi gerekiyor artık. Yıllardır aynı görev yerinde yüksek puanlarla çalışanlar, çakılı görev olarak görev yapıyor. Ama 10-20 puanı ola birisi eş tayini adı altında istediği yere nokta atışıyla gidebiliyor. Bu durumu kabullenmek bana mantıksız geliyor. En başta insan haklarına aykırı bir durum. Ben demiyorum eş tayini yapılmasın, elbette yapılsın, aile birliği her zaman sağlanmalı ama eşit ve adil bir şekilde yapılmalı. Zorunlu hizmete ve isteğe bağlı tayinlerde de görev yapanlar ailesinin olduğu yere veya istediği yere tayin isteyebilmelidir.

Bunun çok basit bir çözümü var o da ilk önce özür grubu tayinlerinin gerçekleşmesi ve daha sonra il içi ve il dışı tayinlerinin gerçekleşmesi gerekmekte. Böylelikle özür grubunda dolmayan yerler sistemde açılarak öğretmenlerin tercihlerine sunulması gerekiyor. Kısacası her sene il mem'lerin norm açıklamaları güncellenerek bu il dışı tayinlere de yansıtılması elzem bir durumdur.

KONTENJAN ŞART

Talepte bulunmamız gerekiyor İL DIŞI KONTENJANLARI ARTIRILIP Özür grubu tayinlerinde dolmayan normlar zorunlu hizmet ve isteğe bağlı tayinlere açılmalıdır. İl dışı açıldıktan sonra pişman olmamak için TALEPTE BULUNMAMIZ ŞART!!!!

ÖZÜR GRUBUNA AÇILAN YERLERİN İVEDİKLE İL DIŞI NOMRLARINA YANSITILMASI GEREKİYOR!

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi