Editörler : ayşegül bgm

25 Mayıs 2023 01:08

Tıbbi Sekreter Ünvan Değişikliği
Arkadaşlar 30 doğrum, 20 yanlışım var. Yani 60 puan... Sizce mülakata hak kazanır miyim? 396 kişi cagrilacak. Ülke genelinde sınava giren tıbbi sekreter kaç kişi bilen varsa lütfen yazsin

E. Saraydar
Aday Memur
25 Mayıs 2023 09:17

tıbbi sekreter

32 doğru 4 boş 14 yanlışım var. türkçe de 5 soruyu da yanlış yapmışım.her sınavda bi kaç soru hatalı soru hazırlanırdı. bu sınavda da hatalı soru çıkar illaki.(inş. yanlışlardan çıkar)

kpss den zor sormuşlar. türkçe , güncel sorular bu kadar zor olmamalı.(7 yanlış burdan)

dosyalama arşivleme ve uluslararası kod sorularıda zordu.(5 yanlışım da burdan)

gerisinde 2 yanlışım var sadece.

Saglikci0707
Kapalı
25 Mayıs 2023 09:20

Dostum, 4 yanlışın 1 doğruyu götürmediği sınavda neden boş soru bıraktın ki :)) Sence kaç kişi girmiştir sınava?
E. Saraydar, 4 ay önce

tıbbi sekreter

32 doğru 4 boş 14 yanlışım var. türkçe de 5 soruyu da yanlış yapmışım.her sınavda bi kaç soru hatalı soru hazırlanırdı. bu sınavda da hatalı soru çıkar illaki.(inş. yanlışlardan çıkar)

kpss den zor sormuşlar. türkçe , güncel sorular bu kadar zor olmamalı.(7 yanlış burdan)

Sessiz Yolcuu
Aday Memur
25 Mayıs 2023 09:22

Sınava giren sayısı belli değil. Genel olarak puanlar düşük olacak sanırım..

Sessiz Yolcuu
Aday Memur
25 Mayıs 2023 09:26

Ünvan değişikliği sınavına girenleri bu kadar zorlamamaları gerekiyor. Durum itibariyle zaten kamuya atanmış, mesleki tecrübesi olan, bölümü okumuş ve yetişmiş personel. Kaldı ki normal tıbbi sekreterlik atamasında mülakat bile yok. Birde bu sınava gireni mülakata alıyorsun.

E. Saraydar, 4 ay önce

tıbbi sekreter

E. Saraydar
Aday Memur
25 Mayıs 2023 09:32

4 yanlış 1 doğruyu getiriyor diye düşündüm . soru kitapcığının arkasını okumadım.

vardır bi hayır.sonra kızdım kendime ama yapacak bi şey yok.iki şık arasında kalsam atardım

ama . demek bilgim olmayan sorulardı.on parmak kişi ismi ve tarih sorusunu boş bıraktım.

bir önceki sınavdan az kişi katıldığı kesin.

sınavı üniversitenin yapması ve sınav ücretinin 500 tl olmasından dolayı çoğu kişi girmedi.zor

sınav olacağı a. üniversitesinin yapacağından dolayı emindik ama bazı soruları alanın

uzmanları bile yapamaz bence.

hakkımızda hayırlısı 80 puan üzeri alanlar kesin tıbbi sek. geçiş yapar diye düşünüyorum.

Sessiz Yolcuu
Aday Memur
25 Mayıs 2023 09:36

Mülakat olacaksa kimse yazılı puan ile kazandığını garanti edemez. İki veya üç soru soruldu diyelim yazılıdan yüksek alan hiçbirine cevap veremedi lakin düşük alan hepsine cevap verdi o zaman durum değişir. Değişmeyecek ise mülakatın bir anlamı yoksa tüm soruları bilmenin de bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum..

E. Saraydar, 4 ay önce

4 yanlış 1 doğruyu getiriyor diye düşündüm . soru kitapcığının arkasını okumadım.

vardır bi hayır.sonra kızdım kendime ama yapacak bi şey yok.iki şık arasında kalsam atardım

ama . demek bilgim olmayan sorulardı.on parmak kişi ismi ve tarih sorusunu boş bıraktım.

sınavı üniversitenin yapması ve sınav ücretinin 500 tl olmasından dolayı çoğu kişi girmedi.zor

sınav olacağı a. üniversitesinin yapacağından dolayı emindik ama bazı soruları alanın

hakkımızda hayırlısı 80 puan üzeri alanlar kesin tıbbi sek. geçiş yapar diye düşünüyorum.

Saglikci0707
Kapalı
25 Mayıs 2023 10:01

Bir önceki unvan degisikligi sınavina katılan sayısı var mı?
E. Saraydar, 4 ay önce

Saglikci0707
Kapalı
25 Mayıs 2023 11:41

Güncel

Saglikci0707
Kapalı
25 Mayıs 2023 14:26

+1

Saglikci0707
Kapalı
25 Mayıs 2023 17:07

Kimse girmedi mi bu sınava arkadaş:))