Editörler : **sude**
25 Mayıs 2023 16:08

Ktü büro personeli iibf

Ktü iibf büroya başvuran var mı

Ylzgrms
Aday Memur
25 Mayıs 2023 23:32

Ben başvurdum sürmene 2 kisilik kadroya ya siz?

tugba53
Aday Memur
26 Mayıs 2023 01:20

Ben merkeziye başvurdum kaç puanla basvurdunuzsiz

Ylzgrms, 2 hafta önce

Ben başvurdum sürmene 2 kisilik kadroya ya siz?

Ylzgrms
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:40

80,3 siz??

tugba53
Aday Memur
26 Mayıs 2023 10:37

Ben 81,5 merkeziye başvurdum.merkeze başvuran yüksek puanlı biri var mı bildiğiniz

Ylzgrms, 2 hafta önce

80,3 siz??

Ylzgrms
Aday Memur
26 Mayıs 2023 10:46

Bir bilgim yok ama 81lerle kapatır diye düşüyorum bende, inşallah kıl payı kaçırmazsınız..Nerden gelip basvuru yaptınız?

tugba53
Aday Memur
26 Mayıs 2023 12:56

Ben trabzondayım merkeze başvurdum ama bölüm çok olduğu işin yüksek kapatacak heralde

Ylzgrms, 2 hafta önce

Bir bilgim yok ama 81lerle kapatır diye düşüyorum bende, inşallah kıl payı kaçırmazsınız..Nerden gelip basvuru yaptınız?

Ylzgrms
Aday Memur
26 Mayıs 2023 13:36

Şahsen başvuru olduğu bence şansın var, dışarıdan çok gelen olmamışsa olabilir, ben sondan birgün önce gittn kalabalık vardı yine umarım bizim iibfye dedegildir o kalabalık, ben de buradan basvurdum misal

tugba53
Aday Memur
26 Mayıs 2023 13:48

Yok hocAm dışardan gelenler var kayseri konyadan gelenler var senin olma ihtimali yüksek ilçeler düşükkapatıyo ben acele ettim sürmeneye başvurmalıyım orda daha şansım vardı ama nasip kısmet trabzondamısın sen de

Ylzgrms, 2 hafta önce

Şahsen başvuru olduğu bence şansın var, dışarıdan çok gelen olmamışsa olabilir, ben sondan birgün önce gittn kalabalık vardı yine umarım bizim iibfye dedegildir o kalabalık, ben de buradan basvurdum misal

Ylzgrms
Aday Memur
26 Mayıs 2023 13:53

Bana da gelmez orası sanmıyorum, Oftayım ben, o kadar şanslı olacağımı sanmıyorum, acaba Konya'dan Kayseriden gelenler nereye başvurdu, puanları kaçtı konuşma firsatın oldu mu?

tugba53
Aday Memur
26 Mayıs 2023 14:32

Konuştum onlar hep merkexiye başvurdu bir kişi duydum 79la sürmeneye başvuran senin olur yüksek ihtimal

tugba53, 2 hafta önce

Yok hocAm dışardan gelenler var kayseri konyadan gelenler var senin olma ihtimali yüksek ilçeler düşükkapatıyo ben acele ettim sürmeneye başvurmalıyım orda daha şansım vardı ama nasip kısmet trabzondamısın sen de

Ylzgrms
Aday Memur
26 Mayıs 2023 14:47

Yok o kadar düşmez sanmıyorum, 2 kişi zaten umutlanmak istemiyorum:)) Recep tayyip Universitesi Online başvuru yapmıştı yakın zamanda, taban puanlari var anasayfasinda, ordan bi fikir sahibi olabilirsiniz merkez icin, önünüzdeki rakip puanları onlardır, zaten hepside gelmez şahsen basvuruya

tugba53
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:04

Düşer hocam ilçeler düşük kapatıyo pamukkale üniversitesi ilçeler 70 lere düştü ama nedense Trabzon çok rağbet görüyo yüksek kapatabilir :) rize online başvuru olduğu için çok yüksek kapattı malesef bölümüm l

Ylzgrms, 2 hafta önce

Yok o kadar düşmez sanmıyorum, 2 kişi zaten umutlanmak istemiyorum:)) Recep tayyip Universitesi Online başvuru yapmıştı yakın zamanda, taban puanlari var anasayfasinda, ordan bi fikir sahibi olabilirsiniz merkez icin, önünüzdeki rakip puanları onlardır, zaten hepside gelmez şahsen basvuruya

Ylzgrms
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:10

Aynen pamukkale düşük kapattı, ama nerden bilebilirdik ki 1 kişi sonuçta, insan o kadar dışarıdan gelip o kadar masraf yapıp tek kişiliğe başvurmaya cesaret edemez ki, ben olmayacağını bildiğim için merkez,hani buradan basvurunca biraz böyle aman deyip basvurdum, yine bu ilan dışarıda olsaydı tek kişiye basvuramazdım ki..Aynen bura çok rağbet görüyor 24ünde basvuru yaptım yine kalabaliktı düşünün..Bu Kayseri Konya'daki gelenlerde hep 81lerde dimi puanları

Nelmahti
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:24

Ben 82.19ile merkeze başvurdum
Ylzgrms, 2 hafta önce

Aynen pamukkale düşük kapattı, ama nerden bilebilirdik ki 1 kişi sonuçta, insan o kadar dışarıdan gelip o kadar masraf yapıp tek kişiliğe başvurmaya cesaret edemez ki, ben olmayacağını bildiğim için merkez,hani buradan basvurunca biraz böyle aman deyip basvurdum, yine bu ilan dışarıda olsaydı tek kişiye basvuramazdım ki..Aynen bura çok rağbet görüyor 24ünde basvuru yaptım yine kalabaliktı düşünün..Bu Kayseri Konya'daki gelenlerde hep 81lerde dimi puanları

tugba53
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:32

80 var 81 var sertifikalı olan başvuran var 70 lerde hr türlü var üniversiteler çakılı kadro keşke herkes yaşdığı yere başvursa sonra bırakıp gidiyolar

Ylzgrms, 2 hafta önce

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi