Editörler : E.Kayı Han
25 Mayıs 2023 19:48

1 senesini dolduran sözleşmeli personelin tayin hakkı var mı ?

Arkadaşlar bir kuruma 4-b sözleşmeli büro personeli olarak atandım aynı kurumun memleketimde de yeri var müdürüyle konuştum 1 sene sonra alabileceğini söyledi 1 sene sonra tayin hakkım doğuyor mu daha önce hiç 4b sözleşmelinin tayin olduğuna şahit oldunuz mu ?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
26 Mayıs 2023 08:46

Duruma, mazerete göre değişir. Önce açıp sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin yönetmeliğini okuyun. Daha sonra varsa kurumunuzun tayin ve nakil yönetmeliğini okuyun.

jonsnow1
Aday Memur
26 Mayıs 2023 08:49

Torpil bulsam 1 sene durup geçebilir miyim çünkü boş yer var memleketimde ve müdürü de beni almak istedi

Dhahajaksdc
Aday Memur
26 Mayıs 2023 08:57

Kanka bir gün çalışmadan 4b li tayin olan var. Ama memleketindeki müdürün istemesi tayin olmanı sağlamaz çalıştığın kurumdaki amirinin göndermesi gerek ya da sağlam torpille tayin olursun
jonsnow1, 4 ay önce

Torpil bulsam 1 sene durup geçebilir miyim çünkü boş yer var memleketimde ve müdürü de beni almak istedi

jonsnow1
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:01

Torpilim sağlam kanka ama bi sıkıntı var benim torpilim direkt bas merkeze yazdı ama gelencevap

4/B sözleşmeli statüsünde atanması nedeniyle yer değişikliği yapması mümkün değildir.Ancak; 1 yıl görev yaptıktan sonra eşi kamu çalışanı olması ve boş pozisyon bulunması veya becayiş durumunda atama yapılabilir.

Arz ederim. Bu

Dhahajaksdc
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:32

Benim çalıştığım kurumda müdürümün söylemesine göre 4b atanıp bir gün dahi çalışmadan memleketine tayin olmuş yalan değilse müdürümde bu duruma şaşırmış benim duyduğum bu
jonsnow1, 4 ay önce

Torpilim sağlam kanka ama bi sıkıntı var benim torpilim direkt bas merkeze yazdı ama gelencevap

4/B sözleşmeli statüsünde atanması nedeniyle yer değişikliği yapması mümkün değildir.Ancak; 1 yıl görev yaptıktan sonra eşi kamu çalışanı olması ve boş pozisyon bulunması veya becayiş durumunda atama yapılabilir.

Arz ederim. Bu

shiranka
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:40

Şaka mı bu? Babasının dükkanına mı alıyor :)

jonsnow1
Aday Memur
26 Mayıs 2023 11:07

Nasıl yani

Ulaştırma.trafik
Aday Memur
26 Mayıs 2023 14:42

Bende 1 yıl bekledim eş durumu tayin için. Bayan bi arkadaş vardı 6 ay dolmadan tayin olmuştu :)
jonsnow1, 4 ay önce

Arz ederim. Bu

Destekpersoneli
Aday Memur
27 Mayıs 2023 00:39

3 gün durup tayin olan var
Ulaştırma.trafik, 4 ay önce
Bende 1 yıl bekledim eş durumu tayin için. Bayan bi arkadaş vardı 6 ay dolmadan tayin olmuştu :)

Ulaştırma.trafik
Aday Memur
27 Mayıs 2023 01:03

Billur kuvvetli demek ki
Destekpersoneli, 4 ay önce
3 gün durup tayin olan var

Destekpersoneli
Aday Memur
28 Mayıs 2023 22:08

SAYIN ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM. DEPREM BÖLGESİ OLAN BİR ŞEHRE TAYİN İSTEDİM. VERMEMELERİ DURUMUNDA NE YAPMALIYIM. TEŞEKKÜRLER.
Ulaştırma.trafik, 4 ay önce
Billur kuvvetli demek ki
29 Mayıs 2023 08:06

Umarım tayinin olmaz da ömür boyu memleket dışında çalışıp belki hak yememeyi öğrenirsin

selma akan
Kapalı
29 Mayıs 2023 10:16

nerede çalışıyorsunuz

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi