Editörler : E.Kayı Han
25 Mayıs 2023 22:56

Saldırıya uğrayan infaz koruma memuru gözünü kaybedebilir!

Ceza infaz kurumlarında zor şartlar altında görev yapan memurlara yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Üzücü olay Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşandı. Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görev yapan infaz ve koruma memurları bir koğuşa mahkumların kavgasını ayırmak üzere müdahale etti. Yaşanılan arbedede iki infaz ve koruma memurunun darp edildiği öğrenildi. GÖZÜNÜ KAYBEDEBİLİR! Arkadaşımıza geçmiş olsun. Bu son olsun diyeceğim ama hiç umudum yok. Kendisi tapulamış gibi senelerce rahat yerlerde birimlerde çalışan, bana dokunmayan yılan bin diyenlere ve kurumlarda açık arayan idarecilere duyurulur.

Devir Kötü
Şube Müdürü
25 Mayıs 2023 23:52

Adalet Bakanlığı açıklama yaptı mı acaba?

Unknowq
Memur
26 Mayıs 2023 00:53

Hayır bu gibi olaylarda hiç bir şekilde açıklama yapılmıyor. Sadece twitter, cte gruplarında ve bazı haber sitelerinde yazılıyor.

hkn000064
Memur
26 Mayıs 2023 10:28

bakanlık açıklama yapınca cezaevlerinin itibarının zedeleneceğini sanıyor olabilir.

Unknowq
Memur
26 Mayıs 2023 12:57

Hiç sanmıyorum cte deki geçmiş basın açıklamalarına bakarsan durumun bizim için ne kadar vahim olduğunu anlarsın...

cbedir
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:04

mahkum gözünü kaybedecek olsa hem bakanlık hem cte sayfa dolusu açıklama yapardı. ne diyelim. söylenecek söz çok ama cezasıda çok.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi