Editörler : gubaz"eskiyara"
25 Mayıs 2023 23:29

Rehberliğe alan değişikliği.

Felsefe öğretmenleri rehberliğe alan degisikligi istiyoruz.

kaka-g
Memur
25 Mayıs 2023 23:31

Başka bir şey istiyor musun lütfen artık yapmayın ya. Rehberlik ile felsefenin ne alakası var. Gör oku degistir alanini

onur6319
Aday Memur
26 Mayıs 2023 08:10

Rehberlik alanı, uzmanlık gerektiren bir alandır. Bu alanın lisans eğitimini almadan çalışamazsınız.

uzmpskdan
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:53

Sizin gibi geçmişte PDR alanını talan eden sözde rehber öğretmenler yüzünden "Rehber Öğretmenler Yatıyor" diye bir saçmalık türedi bu ülkede. Son 5-10 yılda atanan gerçek PDR mezunu gerçek rehber öğretmenler ise fark yaratıyor gittiği yerlerde. İyi ki geldiniz hocam deniyor. Lütfen artık alanımızı lekelemeyin, gidin kendi branşınızın en iyilerinden olmayangayret edin. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisleri yatakhane değildir!

Velocıraptor
Genel Müdür
26 Mayıs 2023 10:35

bugün pdr'ciler yatıyor algısı varsa odasından çıkmayan pdr mezunları yüzündendir.

milli eğitim sisteminden kopukluğunuzu , öğretmenler ve öğrencilerle kaynaşma korkaklığınızı başka yerlere yansıtmaya gerek yok.

silivripdr
Daire Başkanı
26 Mayıs 2023 11:25

ben de tıp doktoru olmak istiyorum. pdrciler doktorluğa geçiş hakkı istiyoruz. hem fizyoloji dersi bile aldık.

Velocıraptor
Genel Müdür
26 Mayıs 2023 11:51

En güzel çözüm bütün yan alanlardan geçenleri geri göndersinler, yeni alım zaten yapılmasın, içimizdeki İrlandalıları görelim.

Hiç bir sorun meseleyi başkasına angaje etmekle çözülmez. Yapısal sorunlar var bunların üzerine gidilecekse ne ala. Bir süre sonra 1 tane bile yan alan kalmayacak o zaman sorunlar kime havale edilecek kime çatılacak ?

Mesele bir yerden bir yere geçmekse arada görüyorum hemşirelerde doktor olmak istiyormuş. E yani olmayacak şey ama talep ediliyor nedense.

Branş fark etmeksizin başka alanlardan son zamanlarda geçiş olmuyor uzun zamandır. Olağanüstü durumlar olmadığı sürece de olmasın. Düzgün planlama olursa zaten gerekte kalmaz.

skramz
Daire Başkanı
26 Mayıs 2023 22:09

Bu başlığı bu kaçıncı açışın hiç saydın mı

Mügüm
Aday Memur
26 Mayıs 2023 23:11

Allah askina siz neden durmadan bu sacma konuyu açıp açıp bölümümüzü hedef haline getiriyorsunuz.Ne saçma bir is bu ,ben felsefeden pdr ataması yapıldığı donem ,asla yanaşmadan felsefeden atanmayi seçtim.Cunku ben o konuda eğitim aldım.Bu sekilde neden sacma bir şeyi mutemadiyen konu olarak açıp açıp bizleri zan altında bırakıyorsunuz

Velocıraptor
Genel Müdür
26 Mayıs 2023 23:35

size katılıyorum.

hiçbir ihtiyaç ve gerek yokken sürekli bu konuyu işlemek provokatörlüktür.

Mügüm, 4 ay önce

Allah askina siz neden durmadan bu sacma konuyu açıp açıp bölümümüzü hedef haline getiriyorsunuz.Ne saçma bir is bu ,ben felsefeden pdr ataması yapıldığı donem ,asla yanaşmadan felsefeden atanmayi seçtim.Cunku ben o konuda eğitim aldım.Bu sekilde neden sacma bir şeyi mutemadiyen konu olarak açıp açıp bizleri zan altında bırakıyorsunuz

Kuskusuz
Kapalı
27 Mayıs 2023 01:07

Bu rehberlikciler bir ara nöbet tutuyordu neden kaldırdılar? en azından yüzlerini görüyordu çocuklar! Şu rehberlikciler kadar organize olabilsek var yaaaaa!.. Aklıma başka nefret söylemi gelmedi benden bu kadar oluyor demek ki;)))))

samm84
Şef
27 Mayıs 2023 01:56

PDR öğretmeni değilim. Bir öğretmen arkadaşım kazandı, okuyor PDR. Bitirince de alan değişikliği yapılırsa yararlanma hakkı olacak. Ama sizinki çok alakasız olmuş. Birbirinden farklı iki bölüm. Girin sınava, kazanın, okuyun, bitirin sonra da alan değişikliği hak talebinde bulunun...

samm84
Şef
27 Mayıs 2023 02:02

Bizim okulda iki PDRci arkadaş var. Çok da güzel çalışıyorlar. Öğretmenler olarak da onlarla iç

içeyiz vaktimiz uydukça. Mutlaka işini hakkıyla yapmayanlar vardır (ilk atandığımda rehber öğretmen arkadaş da vardı yeni atanan. Bizim odamız var, kafamıza göre takılıyoruz falan derdi, tabi Anadolu'nun ücra bir köşesinde) Ama işini gayet güzel yapan arkadaşlar da var...

Kuskusuz, 4 ay önce

Bu rehberlikciler bir ara nöbet tutuyordu neden kaldırdılar? en azından yüzlerini görüyordu çocuklar! Şu rehberlikciler kadar organize olabilsek var yaaaaa!.. Aklıma başka nefret söylemi gelmedi benden bu kadar oluyor demek ki;)))))

Kuskusuz
Kapalı
27 Mayıs 2023 10:19

İroni yaptım lütfen rehberlikci sevmeyen büyük kitlenin aklımda kalan bir iki sözünü yazdım o kadar. Yoksa çok sevdiğim arkadaşlarım var. Kimseye düşmez zaten kimin ne yaptığı!..

samm84, 4 ay önce

Bizim okulda iki PDRci arkadaş var. Çok da güzel çalışıyorlar. Öğretmenler olarak da onlarla iç

içeyiz vaktimiz uydukça. Mutlaka işini hakkıyla yapmayanlar vardır (ilk atandığımda rehber öğretmen arkadaş da vardı yeni atanan. Bizim odamız var, kafamıza göre takılıyoruz falan derdi, tabi Anadolu'nun ücra bir köşesinde) Ama işini gayet güzel yapan arkadaşlar da var...

mhmtfatih
Şef
27 Mayıs 2023 11:52

Bunun da yanlış bir uygulama olduğunu düşünüyorum herhangi bir branşın öğretmeni olmak başka bir branşta diploma sahibi olunmasından dolayı o öğretmenliği de yapabilme hakkı vermemeli diğer sıfırdan başlayan gibi o da kpss ye girmeli, bugün pdr okuyan bir genç atanabilmek için çok yüksek paunlar almak zorunda %90 eleniyor %10 u atanıyor ama meb de öğretmen isen kpss yok denip o alana geçebilirsin demek o gençlere haksızlık
samm84, 4 ay önce

PDR öğretmeni değilim. Bir öğretmen arkadaşım kazandı, okuyor PDR. Bitirince de alan değişikliği yapılırsa yararlanma hakkı olacak. Ama sizinki çok alakasız olmuş. Birbirinden farklı iki bölüm. Girin sınava, kazanın, okuyun, bitirin sonra da alan değişikliği hak talebinde bulunun...

kaka-g
Memur
28 Mayıs 2023 13:45

Ya kpss puanı o %90 atanamıyor dediğiniz kişilerin planından yüksek aldı da başka bölümden atandiysa ne olacak. O soruyu cevaplamaya gerek yok demi içimden böyle geçti böyle cevap veriyorum diyorsun ne diyim. Öğretmen milletinden illallah

Kuskusuz
Kapalı
28 Mayıs 2023 14:29

Biz öğretmenler olarak yöneticisinden sendikasına, velisinden öğrencisine bir dünya insandan illallah etmişiz siz de bizden edin. Gerekceniz neyse

kaka-g, 4 ay önce

Ya kpss puanı o %90 atanamıyor dediğiniz kişilerin planından yüksek aldı da başka bölümden atandiysa ne olacak. O soruyu cevaplamaya gerek yok demi içimden böyle geçti böyle cevap veriyorum diyorsun ne diyim. Öğretmen milletinden illallah

halis4242
Genel Müdür
29 Mayıs 2023 11:40

Madem oldu olacak herkese PDR 'ye geçiş hakkı verilsin!!?

Biraz da biz yatalım, hep PDR 'ciler mi yatacak!!?

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi