Editörler : E.Kayı Han
26 Mayıs 2023 00:28

Dostlar bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar çalışmakta olduğum kurum seçim günü için görevlendirme tebliğ etti. Bu görevlendirme sonucunda kanunen ne gibi haklarımız var. Örneğin bir gün izin vs. Bir önceki seçimde görevlendirme tebliğ edilmeden kurum lojmanlarındakiler güvenlik ve gözetim için gelsin denildi gittik vazifemizi yerine getirdik.Ancak bu seçimde 3 5 personele tebliğ edildi. Kısacası hafta sonu çalıştığımız için çalıştığımız gün kadarıyla izin verme yetkisi kurum amirinin elinde olan bir şey mi yoksa kanunen bu hakkımız mıdır? Teşekkürler.

Adliyeci
Şef
26 Mayıs 2023 08:23

anladığım kadarıyla emniyet mensubusun, veya adliye mensubu değilsin, ne bilsin burdakiler ?

Memet3553
Aday Memur
26 Mayıs 2023 08:28

Infaz koruma memuruyum arkadaşım bu yüzden adalet bakanlığına yazdım ya zaten

cbedir
Aday Memur
26 Mayıs 2023 11:59

eğer görevlendirme tebliğ edilmişse ve anladığım kadarıyla gündüz personelisiniz haftalık izninizde çalıştığınız için amirinizden izin talep edebilirsiniz.

Memet3553
Aday Memur
26 Mayıs 2023 13:33

kanunen çalıştığımız gün için izin kullanma hakkımız var yani hocam. anladığım kadarıyla bu verilmesi gereken izin kurum amirinin inisiyatifinde olan bir durum değil yani.

cbedir, 4 ay önce

eğer görevlendirme tebliğ edilmişse ve anladığım kadarıyla gündüz personelisiniz haftalık izninizde çalıştığınız için amirinizden izin talep edebilirsiniz.

cbedir
Aday Memur
26 Mayıs 2023 14:55

normalde var ancak çoğu şey cezaevi yönetimi inisiyatifine bırakıldığı için maalesef net bir şey söyleyemiyorum.

Memet3553, 4 ay önce

kanunen çalıştığımız gün için izin kullanma hakkımız var yani hocam. anladığım kadarıyla bu verilmesi gereken izin kurum amirinin inisiyatifinde olan bir durum değil yani.

Memet3553
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:16

teşekkür ederim

cbedir, 4 ay önce

normalde var ancak çoğu şey cezaevi yönetimi inisiyatifine bırakıldığı için maalesef net bir şey söyleyemiyorum.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi