Editörler : **sude**
26 Mayıs 2023 01:35

Kpss 2024 Nasıl Hazırlanmalı?
Merhaba İktisat mezunuyum Kpss B'den düz memurluk için sınava hazırlanacağım daha önce kpss çok fazla çalışmadım ama bu sene kararlıyım yapacağıma inanıyorum nasıl çalışmalıyım çok alt yapım yok tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim programınız nasıldı

turasas2022
Aday Memur
26 Mayıs 2023 08:41

gk ağırlıklı çalışılmalı bence fazla kasmadan stres olmadan süreci yönetmek önemli matematik temelin varsa işin daha kolay

can kervanci
Aday Memur
26 Mayıs 2023 09:22

türkçe-mat önemli gk çalışan herkes yapıyor. arkadaşın dediği gibi mat varsa sorun olmaz

accountant_17
Aday Memur
27 Mayıs 2023 11:02

++

maratonton
Memur
27 Mayıs 2023 20:22

Gk 45 üstü şans işi bence gyde 60 net yapılır ama bunun için bol bol deneme çözülmeli özellikle ALES ve DGS denemeleri

Meliheem
Memur
28 Mayıs 2023 09:15

türkçe ve tarih yapan götürüyor işi diğer dersler kolaylaştı ama özellikle türkçe yapan alıyor

Mavera98
Aday Memur
31 Mayıs 2023 10:25

Matematik temelim var ama unutmuşum açıkcası önce onunla başlamak istiyorum daha sonra gk ağırlık vereyim diyorum Türkçe zaten son zamanlarda okuduğunu yorumlayabilme üzerine onada kitap okuma alışkanlığının olması gerekiyor
turasas2022, 4 ay önce

gk ağırlıklı çalışılmalı bence fazla kasmadan stres olmadan süreci yönetmek önemli matematik temelin varsa işin daha kolay

Mavera98
Aday Memur
31 Mayıs 2023 10:26

Türkçe gerçekten son dönemlerde tamamen okuduğunu yorumlama üzerine tarih detaylaştı matematiğede ağırlık vermek gerekmez mi
Meliheem, 4 ay önce

türkçe ve tarih yapan götürüyor işi diğer dersler kolaylaştı ama özellikle türkçe yapan alıyor

satellite88
Aday Memur
01 Haziran 2023 08:52

Matematik evet çok önemli. Çünkü özellikle problem sorularında okuduğunu anlama temelinde soruluyor artık. Bu yüzden matematikte kavrama hızını artırmak şart. Sürekli problem çözerek dakika tutarak soru çözün. Şahsen ben DEHBli olduğum için en çok matematikte zorlandım. Dikkatimi toparlamak imkansıza yakınken 20 netten 28,75 netle matematiği hallettim. Türkçe olmazsa olmaz olan zaten. Yine dikkat eksikliğinden ötürü çok zorlansam da kendimi azami ölçüde zorlayarak 27,5 netle de bıurauı hallettim. Genel kültür hakikaten kültür meselesi. Ders gibi görmeyin. Hayatınızın odağına bu sınavı koyarsanız kısa süreliğine günlük rutin hayatınızda da GK dersleriyle muhabbet ederseniz mesela inanın zevk alarak ders çalışacaksınız. M.A.Birand'ın 32. Gün belgeselleriini tavsiye ederim. Zevkine izlediğim videolarla 3 soru çözdüm Çağdaş'ta. GK'da ne kadar zorlasanız da en iyi soru çözerek halledeceksiniz. Son olarak çok fazla soru çözün, branş denemesi çok önemli. TGleri ihmal etmeyin.

cepniii
Memur
01 Haziran 2023 12:12

Hazırlanmayana gerek yok. Kendine bir dayı bul işçi kadrosundan gir kurumlara. Lise mezunu olup dayı ile işçi kadrosundan girip masa başı iş yapan memurun 2.5 katı alanlardan ol. Boşver KPSS'yi.

ecenazz
Şef
01 Haziran 2023 12:19

Mehmet Şimşek gelirse bekleriz kadroları daha öncekiler bilir kamuya alımaa Kemer sıkma politikası yapıyordu hep

Mavera98
Aday Memur
01 Haziran 2023 12:55

:(
cepniii, 4 ay önce

Hazırlanmayana gerek yok. Kendine bir dayı bul işçi kadrosundan gir kurumlara. Lise mezunu olup dayı ile işçi kadrosundan girip masa başı iş yapan memurun 2.5 katı alanlardan ol. Boşver KPSS'yi.

SlymnCn
Memur
01 Haziran 2023 22:13

Çalışanın şevkini kırmak istemem zira ben de 2024 için çalışacağım yaşım 30 olsa dahi ama benimle aynı lisede okuyup sıraların üzerinde gezerek dersi kaynatmaya çalışan boş beleş adamların dayı yardımı ile 2 yıllık saçma bir bölüm ve 65 70 gibi puanlarla memur olup bazılarının 60 puanla polis olup zevk-i sefa içinde yaşaması gerçekten ülke için rezil bir durum.

cepniii, 4 ay önce

HAME47
Aday Memur
02 Ağustos 2023 08:54

Çok ciddi çalışma lazim

kralkel44
Aday Memur
02 Ağustos 2023 09:07

öncelikle dershaneye gitmeyeceksen youtubeda bir sürü hoca var.Bu hocalardan birer video izleyip hangisi sizin için daha uygunsa o hocadan devam edin çünkü herkes şu hoca daha iyi bu hocadan öğrendin diyecek siz kendi hocanızı kendiniz bulun. bol bol tekrar yapın ben bu tekrar işini daha çok soru bankası bitirerek yaptım ama size kalmış orası.En önemlisi bol bol deneme çözmek ama her denemeni sınavdaymış çözmek her türlü yayının denemesi çözün bu kolay bu zor denemeden çözün çok işinize yarayacaktır

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi