Editörler : E.Kayı Han
26 Mayıs 2023 02:32

Ücretsiz izinde iken tayin talebi

Doğum nedeniyle Ocak 2025e kadar ücretsiz izne ayrıldım. Eşim polis memuru seneye tayin talebinde bulunacağız inşallah benim başlama yapmam gerekiyor mu tayin talebinde bulunmak için ve tayinimin çıktığı yerde başlama yapmadan ücretsiz iznimi devam ettirebilir miyim teşekkür ederim arkadaşlar

cbedir
Aday Memur
26 Mayıs 2023 15:17

Sizin tayin talebiniz Aile Birliği Mazereti nedenli olacaktır. Daha önce yapılan tayinlerde "adalet komisyonu yetki alanı içerisinde fiilen 1 (bir) yıllık hizmet süresini doldurmuş olmak (sözleşmeli pozisyonda geçen süreler hesaba katılacak; askerlik, görevden uzaklaştırma durumunda ve aylıksız izinde geçirilen sürelerin tamamı ile hastalık raporlarının 3 (üç) aydan fazlası hesaba katılmayacaktır) gerekmektedir." hükmü var. benim anladığım bir yıllık bir çalışma süresi istenilmekte.

tabi konuyu daha iyi bilen birisi daha net bir açıklama yapacaktır.

Fatma00000
Aday Memur
26 Mayıs 2023 16:50

Ücretsiz izinde mazeret tayini isteyemezsiniz. Aktif çalışıyor olmanız gerekli. Başıma geldi ordan biliyorum. Başlama yapıp tayin istersiniz. Yoksa red gelecektir. Gittiğiniz yerde yeniden ücretsiz izne ayrılabilirsiniz.

Katipeeee
Aday Memur
08 Haziran 2023 22:35

Red cevabınız ne kadar sürede geldi. Eşimin tayini çıktıktan sonra mevcut görev yerimde başlama yapıp tayin istedik diyelim ne kadar sürede cevap geliyor. Sonuçta aile birliği söz konusuyken ivedi davranılıyor mu acaba
Fatma00000, 4 ay önce
Ücretsiz izinde mazeret tayini isteyemezsiniz. Aktif çalışıyor olmanız gerekli. Başıma geldi ordan biliyorum. Başlama yapıp tayin istersiniz. Yoksa red gelecektir. Gittiğiniz yerde yeniden ücretsiz izne ayrılabilirsiniz.

Fatma00000
Aday Memur
09 Haziran 2023 00:12

Red cevabı gelmiyor. Telefonla sık sık personel genel müd. arayıp dilekçenizi sorun. Hatta aciliyet gerekçeniz ne ise anlatın. Ben red cevabını aradığımda öğrendim. Başlama yqpıp dilekçeyi gönderince 2-3 günde bir arayıp ilk dilekçenin red verildiğini, evimi taşıdığımı mağdur olduğumu anlattım. 2 hafta kadar sürede çıkmıştı. Ama bugünlerde istiyorsanız genel havuz tayini dönemi olduğu için bakanlık çalışanlarıda çok yoğun oluyor. O nedenle dilekçe incelemesi uzun sürebiliyor.
Katipeeee, 4 ay önce
Red cevabınız ne kadar sürede geldi. Eşimin tayini çıktıktan sonra mevcut görev yerimde başlama yapıp tayin istedik diyelim ne kadar sürede cevap geliyor. Sonuçta aile birliği söz konusuyken ivedi davranılıyor mu acaba

Katipeeee
Aday Memur
09 Haziran 2023 00:19

Teşekkür ederim cevabınız için
Fatma00000, 4 ay önce
Red cevabı gelmiyor. Telefonla sık sık personel genel müd. arayıp dilekçenizi sorun. Hatta aciliyet gerekçeniz ne ise anlatın. Ben red cevabını aradığımda öğrendim. Başlama yqpıp dilekçeyi gönderince 2-3 günde bir arayıp ilk dilekçenin red verildiğini, evimi taşıdığımı mağdur olduğumu anlattım. 2 hafta kadar sürede çıkmıştı. Ama bugünlerde istiyorsanız genel havuz tayini dönemi olduğu için bakanlık çalışanlarıda çok yoğun oluyor. O nedenle dilekçe incelemesi uzun sürebiliyor.
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi