Editörler : E.Kayı Han
26 Mayıs 2023 12:49

EGM yüksek disiplin kurulu
EGM yüksek disiplin kurulu. En son nezamn toplandı bilen var mı bide ihraçla yargılamada Ankara'ya çağırıyorlarmı kurula yoksa çağırmadan mı ihraçlar oluyor

policeofficer63
Aday Memur
26 Mayıs 2023 13:31

Bende merak ediyorum bu konuyu adlı bir olaydan (feto değil) dolayı ihraclik dosyam var

ahmet3442
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:25

Bu konu hakkında bilgisi olan paylasirsa sevinirim..emniyet yuksek disiplin kurulu kimlerden oluşuyor ve hangi aylar toplanıyor genelde müfettişin verdiği cezayı onaylıyorlar mi?Ankara sözlü savunma yapmak istiyorum dedim bunu dikkate almadan ihrac ederler mi?benimde gorevi kotuye kullanmaktan ihrac dosyam var malesef yardimci olalim birbirimize

Mazlmm
Aday Memur
27 Mayıs 2023 02:01

Benim dosyam 28 martta görüldü sonrasında toplandı mı bilmiyorum zaten bu konu hakkında bilgide verilmiyor. Normal şartlarda il disillin kurulundaki savunma son savunma sayıldığı için tekrar egm ydk nun savunma alma zorunluluğu yok diye biliyorum. Ancak ben il disiplin kurulunda savunma verdikten sonra dilekçe yazıp tekrar savunma talebinde bulunmuştum. Talebim olumlu karşılanmış olmalı ki toplantı gününden bir gün önce tebliğ yapıldı ve skype görüşme ile tekrar savunma verdim

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi