Editörler : ayşegül bgm

leonidas_cog
Daire Başkanı
10 Eylül 2023 01:22

Maalesef ülkede bir bölümden alım varsa o bölümün suyu çıkmak zorunda, ikinci üniversite olarak, bahcivandan cayciya herkes bu bölümü yazıp okuyor,

Gel gelelim sayıya , ben sayının yüksek olacağını düşünüyorum , sebebine gelince , ülkede müthiş bir doktor açığı var, ülkenin halen çoğu yerinde doktor hem hastayı muayene ediyor hem ilacını yazıyor , bilgisayarla uğraşıyor , baktığı hasta sayısı 20 olsun,

Bu doktorun yanına bir sekreter verildigi anda baktığı hasta sayısı iki katına çıkıyor , işte 32 bin kişilik alımın sırrı buydu, ve emin olun halen çok açık var,

Ben küçük bir ilcedeyim hafta içi aile sağlığı ve ilçe sağlık aynı binada oraya gittim, doktor sayısı 9 hemşire sayısı 6 ebe sayısı 2 bilin bakalım tds var mı ? Yok,

Yine hastanede sohbet imkanımız oldu, küçük bir ilçe malum,

2 diş polikliniği,

2 dahiliye polikliniği

1 çocuk hastalıkları polikliniği

3 tanede farklı poliniklinik ve acilde de 2 doktor aynı anda çalışıyor,

Bilin bakalım tıbbi sekreter kaç tane :) 2 tane onlarda son atamada gelmiş, birini yoğun diye çocuk polikliniğine diğerinide gece tek kalıyor diye acile vermişler, diğer doktorlar ise sekreter talebinde bulunuyormuş , velhasıl kelam her sekreter bir doktorun iş yapabilirligini iki kat artırıyor işe alımlar devam edecektir

kuzucukk
Aday Memur
11 Eylül 2023 13:49

farklı bölüm olsa tabi kı sıkıntı değl ama aynı kpss sınavına girmiş olan kişilerden 65 atanırken 80 lerin 70 lerin atanamaması adaletsizlik. en son seçenek olsa mesele görev verilen her yerde çalışırım diye puanımız nereye yeterse oraya yerleşsek bazı bölümlerde bu böyse sanırım öüretmenlikte ,ama bazen tercihe bağlı bizden düşükler atanırken biz yüksek puanlarla orayı tercihe yazamadığmızı için atanamıyoruz sistemin yanlışlığı söz konusu. piyangoya dönüyor iş

hadibe2, 1 yıl önce
adaletle karıştırılacak kavramlar değil bunlar kimi bölüm 90'la atanır kimi bölüm 70'le atanır bunda bir problem yok bence

eemüh35
Aday Memur
11 Eylül 2023 14:55

nasıl yani yüksek puanlarla orayı tercihe yazmadığınız için atanamıyorsunuz anlamadım? neden tercihe yazmıyorsunuz istediğiniz il olsun diye mi? adaletsizlik tam olarak nerede burda anlamadım

kuzucukk, 12 ay önce

farklı bölüm olsa tabi kı sıkıntı değl ama aynı kpss sınavına girmiş olan kişilerden 65 atanırken 80 lerin 70 lerin atanamaması adaletsizlik. en son seçenek olsa mesele görev verilen her yerde çalışırım diye puanımız nereye yeterse oraya yerleşsek bazı bölümlerde bu böyse sanırım öüretmenlikte ,ama bazen tercihe bağlı bizden düşükler atanırken biz yüksek puanlarla orayı tercihe yazamadığmızı için atanamıyoruz sistemin yanlışlığı söz konusu. piyangoya dönüyor iş

kuzucukk
Aday Memur
20 Eylül 2023 16:27

haziran ayında mezun olduğum için tercih veremedim. tercih listesinde sanırm30 küsür seçenenek var yapabilieceğimiz ,ama 81 ilde ayrı ayrı kalemler olduğu için tüm şehirleri seçemiyoruz. o yüzden son tercih her yerde görev yaparım olursa seçtiğimiz yerlerin gelmemesi durumunda türkiyenin herhangi bir yerine atanmış oluruz böylece 60 puanlı olanın yerleşmesinin önüne geçmiş oluruz yüksek puanlar olarak umarım anlatabilimişimdir :)

eemüh35, 12 ay önce

nasıl yani yüksek puanlarla orayı tercihe yazmadığınız için atanamıyorsunuz anlamadım? neden tercihe yazmıyorsunuz istediğiniz il olsun diye mi? adaletsizlik tam olarak nerede burda anlamadım

kuzucukk
Aday Memur
20 Eylül 2023 16:28

esas sorum şu 71 puanla tds atanır mıyım yoksa 2024 kpss ye mi kalırım :D

kuzucukk
Aday Memur
25 Eylül 2023 15:16

aylar geçti hala beklemedeyiz :D

29 Eylül 2023 13:31

2024 kalırsın çalışmaya başla

kuzucukk, 12 ay önce

esas sorum şu 71 puanla tds atanır mıyım yoksa 2024 kpss ye mi kalırım :D

tdsbekleyen1
Aday Memur
29 Eylül 2023 17:05

zaten sadece hemşirelerden 5bin alıyor nasıl olacak 10 bin kuzucuk
kuzucukk, 1 yıl önce

toplamda tüm sağlıkçı alımı mı 10000 eğer öyleyse tds 70 görmez en fazla kaç tds alınır ki öyle olura 1000-1500 o da 65 puanlar atanmışken 10 puan yukarısıyla atananamak demek böyle adalet mi olur ya :(

kuzucukk
Aday Memur
02 Ekim 2023 15:45

uzmanları ve haberleri dinliyorum sürekli kafa karışıyor 18 bin tds alacak diyen de var 1000 den fazla alınmayacak diyen de :) durum hakkına bir duyum bilgi var mı diye burayua bakıyorum. zaten bir yandan kpss ye hazırlanıyrum ama bir alım olunca da insanın gözü kulağı orda oluyor . şu 65 le atananlar olmasa sorun yok da psikolojimizi bozdu piyangoyu kaçırdık gibi geliyor :D

tdsbekleyen1, 12 ay önce
zaten sadece hemşirelerden 5bin alıyor nasıl olacak 10 bin kuzucuk

Saglikciyizzz50
Aday Memur
02 Ekim 2023 19:42

bu yorumun bomboş.. geçersiz.. hiç bir dayanağı olmayan.. sadece yorum yapmak için yapılan.. soyut.. hiç.. bomboş ötesi boşluk bir yorum.
vindieselailesi, 1 yıl önce

Bakanın en sevdiği alım zamanı ocak-şubat zamanı. Eğer alım yapılacaksa bu aylarda olur. Ama güncel son alıma bakınca 2 senelik alımı bir anda yaptılar. Alım gelirse max 10-15 bin arası gelir. Benim tahminim alım olmayacağı yönünde.

04 Ekim 2023 12:07

Ağla.

Saglikciyizzz50, 11 ay önce
bu yorumun bomboş.. geçersiz.. hiç bir dayanağı olmayan.. sadece yorum yapmak için yapılan.. soyut.. hiç.. bomboş ötesi boşluk bir yorum.
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi