Editörler : **sude**
26 Mayıs 2023 14:53

Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Personel

Arkadaşlar merhaba. 10 Mart'ta biten sözleşmeli personel alımına ilişkin bugün komşuma sivil polisler gelip benim hakkımda birkaç soru sormuşlar. Ellerinde resimli bir evrak varmış ve resmimi gösterip bir iş başvuru olduğunu ve güvenlik soruşturması için geldiklerini söylemişler. Bu konuda daha önce tecrübeli biri varsa sormak istediğim şu : Daha asil yedek kazanan açıklanmadı ama güvenlik soruşturması sadece asil/yedeklere mi yapılır yoksa mülakata katılan herkese mi ? Başka başvurum yok msb den başka şu an.

SorhanS
Aday Memur
26 Mayıs 2023 21:29

Ben de aynı durumdayım hocam mülakata giren herkese yapılıyormuş bu işlemler.

muhendis4258
Aday Memur
27 Mayıs 2023 02:31

İyide 5000 küsür kişi çağırdılar. Hadi 4000 kişi gelsin. Bu kadar adama soruşturma yapmak çok saçma değil mi ? Kazanana yedeğe yap ta kazanamayana niye yapasın anlamadım
SorhanS, 4 ay önce
Ben de aynı durumdayım hocam mülakata giren herkese yapılıyormuş bu işlemler.

SorhanS
Aday Memur
27 Mayıs 2023 09:41

Bilmiyorum banada mantıksız geliyor ama PERTEM e bir arkadaş gidip sordu öyle demişler
muhendis4258, 4 ay önce
İyide 5000 küsür kişi çağırdılar. Hadi 4000 kişi gelsin. Bu kadar adama soruşturma yapmak çok saçma değil mi ? Kazanana yedeğe yap ta kazanamayana niye yapasın anlamadım

muhendis4258
Aday Memur
05 Haziran 2023 20:12

Başka bilgisi olan var mı ?

F.Ataner
Aday Memur
09 Haziran 2023 22:32

Dün, beni de etrafa soruşturmuşlar. Nasıl biri tarzı düz sorular sorulmuş. Gerçekten mülakatı kazanana mı yoksa herkese mi yapılıyor bu soruşturma? Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı?

SorhanS, 4 ay önce
Bilmiyorum banada mantıksız geliyor ama PERTEM e bir arkadaş gidip sordu öyle demişler

muhendis4258
Aday Memur
12 Haziran 2023 10:39

Ben herkese yapıldığını düşünmüyorum hocam ya. 10 kat aday çağırıldı yani az değil
F.Ataner, 4 ay önce

Dün, beni de etrafa soruşturmuşlar. Nasıl biri tarzı düz sorular sorulmuş. Gerçekten mülakatı kazanana mı yoksa herkese mi yapılıyor bu soruşturma? Bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı?

Sherlocholm
Memur
13 Haziran 2023 14:02

Herkese güvenlik soruşturması yapılmıyor arkadaşlar.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi