Editörler : E.Kayı Han
26 Mayıs 2023 15:22

Nakit avansların tümü çekildi mi

seçime hazırlık yapıldı mı..

26 Mayıs 2023 15:27

Sayın cumhurbaşkanımız %60 ile yeniden seçilecek

34poseidon
Memur
26 Mayıs 2023 15:39

e hazırlık ona o yüzden kredi çekiyoruz zaten :D

feridunemeksiz, 4 ay önce

cevherdudayev1
Daire Başkanı
26 Mayıs 2023 23:32

azgın azınlık kuduruyor tayyip gitsinde başımıza ne gelirse gelsin diyor azıcık tarih okusalar ama okusalar ne olacak kör olmuşlar bide bize makarnacı derler

feridunemeksiz, 4 ay önce

bürodan
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 00:40

Azgın azınlık nedir ne saçmalıyorsun? Demokratik hakkını kullananlara neden nefret saçıyorsun? Azınlık dediğin ülkenin yarısına yakın kesimdir haddini bil demokrasiye saygı göster kibirinde yok olursun

cevherdudayev1, 4 ay önce

azgın azınlık kuduruyor tayyip gitsinde başımıza ne gelirse gelsin diyor azıcık tarih okusalar ama okusalar ne olacak kör olmuşlar bide bize makarnacı derler

sphinx80
Aday Memur
27 Mayıs 2023 04:12

Çekin çekin birde ödemesi var icray düştük derseniz bu paykaşımı hatırlarrsınuz

cevherdudayev1
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 12:22

onun için deprem bölgesinde reise oy verenlere hakeret ediyorsunuz dimi bide demokrasiden bahsediyor Allah şifa versin

bürodan, 4 ay önce

Azgın azınlık nedir ne saçmalıyorsun? Demokratik hakkını kullananlara neden nefret saçıyorsun? Azınlık dediğin ülkenin yarısına yakın kesimdir haddini bil demokrasiye saygı göster kibirinde yok olursun

Emre.677
Aday Memur
27 Mayıs 2023 21:16

Demokratik hakkımız olan özgür irademizle kullandığmız tercihimizden dolayı ne anamız kaldıne bacamız kaldı küfür yemediğimiz yıllardır. Gelmiş burda iki tane ergenin ettiği küfürü partiye mal ediyorsun. Senin genel başkanın küfür etti küfür

onun için deprem bölgesinde reise oy verenlere hakeret ediyorsunuz dimi bide demokrasiden bahsediyor Allah şifa versin

bürodan
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 21:43

karşında depremzede var depremzedelere hakaret etmedim etmem. Eden olursa da karşısında beni bulur. Sorsan en dindar sensin ama iftira sende önyargı sende aşağılama sende.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 23:03

Allah şifa versin iki tane ergen demiş miş bi laf görene körene körene diye kör olunca insan görmez işte tekirdağ belediyesini o iki ergenden biri yönetiyor dimi sizin mevsiminiz bitti istediğiniz kadar kürek çekin sizin kayık akıntıya ters gidiyor

bürodan, 4 ay önce

karşında depremzede var depremzedelere hakaret etmedim etmem. Eden olursa da karşısında beni bulur. Sorsan en dindar sensin ama iftira sende önyargı sende aşağılama sende.

bürodan
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 23:06

konuşmayı kendini ifade etmeyi öğren sonra forumda dolan. hakaret etmeden cümle kuramıyorsun. işine bak

Allah şifa versin iki tane ergen demiş miş bi laf görene körene körene diye kör olunca insan görmez işte tekirdağ belediyesini o iki ergenden biri yönetiyor dimi sizin mevsiminiz bitti istediğiniz kadar kürek çekin sizin kayık akıntıya ters gidiyor

cevherdudayev1
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 23:07

Allah razı olsun benim sultanım kim kime hakaret ediyor meydanda

bürodan, 4 ay önce

konuşmayı kendini ifade etmeyi öğren sonra forumda dolan. hakaret etmeden cümle kuramıyorsun. işine bak

bürodan
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 23:11

benim mesajımı alıntılayıp başkasının yazdığı şeye cevap veriyorsun. forumu kullanmayı öğren olmazsa facebooka geri dön bura sana göre değil

Allah razı olsun benim sultanım kim kime hakaret ediyor meydanda

cevherdudayev1
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 23:12

kime iftira atmışız onu de bakalım ozaman

bürodan, 4 ay önce

benim mesajımı alıntılayıp başkasının yazdığı şeye cevap veriyorsun. forumu kullanmayı öğren olmazsa facebooka geri dön bura sana göre değil

bürodan
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 23:14

bana iftira atıyorsun ben kendim deprezedeyim aşağıdaki şeyi bana yazıyorsun.

''onun için deprem bölgesinde reise oy verenlere hakeret ediyorsunuz dimi bide demokrasiden bahsediyor Allah şifa versin'

Başka kullanıcı sana iki ergenin yaptığı hakaretle ilgili şeyler yazmıs sen benim mesajımı alıntılamıssın sanki ben yazmısım gibi. heyecanlanma sakin ol önce yazılanları oku sonra biraz düşün öyle yaz.

kime iftira atmışız onu de bakalım ozaman

bürodan
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 23:19

yaran var ve gocunuyorsun biri bişey yazsın da saldırayım modundasın durup dururken alakasız şeyler yazıyorsun. belki yaşın kücük ergensin ama bura senin yerin değil.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 23:22

sana demiyorum takım tutar gibi tuttuğun taraf depremzedelere hakaret ediyor diyorum yine söylüyorum demokrasiden en son bahsedecek taraf chp dir geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez ben reisi çokmu beğeniyorum alternatifi yok arkadaş bugün daha iyisi gelsin ona oy veririm benim onla katolik nikahım yok

bürodan, 4 ay önce

bana iftira atıyorsun ben kendim deprezedeyim aşağıdaki şeyi bana yazıyorsun.

''onun için deprem bölgesinde reise oy verenlere hakeret ediyorsunuz dimi bide demokrasiden bahsediyor Allah şifa versin'

Başka kullanıcı sana iki ergenin yaptığı hakaretle ilgili şeyler yazmıs sen benim mesajımı alıntılamıssın sanki ben yazmısım gibi. heyecanlanma sakin ol önce yazılanları oku sonra biraz düşün öyle yaz.

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi