Editörler : Pangaea

Yasaklı
26 Mayıs 2023 17:14

Seçime Son 2 Gün
Oyunuzu kime vereceksiniz?

Bu ankete 3 günde, 50 kişi oy kullandı ve 29/05/2023 17:14 tarihinde sona erdi.

26 Mayıs 2023 18:14

Reis %55 ile alır. Chp K.K. ile vedalaşır.

Kagiş
Müsteşar
26 Mayıs 2023 19:43

Siz de tüm mahalle ve mültecilerle kutlama yaparsınız artık!?))) Ohh çok şükürr.

Bozkurtbakışlı, 2 yıl önce
Reis %55 ile alır. Chp K.K. ile vedalaşır.
26 Mayıs 2023 19:47

kandil itleriyle ağlaşarak! Yas tutmaktan iyidir.
Kagiş, 2 yıl önce

Siz de tüm mahalle ve mültecilerle kutlama yaparsınız artık!?))) Ohh çok şükürr.

Velocıraptor
Genel Müdür
26 Mayıs 2023 19:58

Şehrin ortasında analara bacılara tecavüzler başlayınca görürüm o kardeşliği(!)

Kagiş
Müsteşar
26 Mayıs 2023 20:23

Yazık kardeşim, çok yazık! Kimsenin Kandil'in itleriyle falan birlikte olduğu yok, olamaz da! Yaşınız kaç bilmiyorum ama Kandil deyip, terör deyip siyaset yapan milletvekilleri kendi çocuklarını askere göndermeyip bedelli yaptırırken bir de üstüne meclise vekil olarak sokarken senin de milliyetçi damarını kullanıp geçiyorlar!! Ben yıllarca oyumu senin şu kullandığın nick'i sembolü olarak kullanan partiye verdim. Sadece oyumu değil, gönlümü de verdim. Lâkin güzel ve asil bakışlı kardeşim, bugün geldiğim nokta samimi anlamda söylüyorum Millet İttifakı olmuştur! Ben ülkemde mülteci istemiyorum, ben ülkemde kutuplaşma istemiyorum, pamuk ipliğine bağlı bir ekonomi ve kontrolsüz bir enflasyon , rayından çıkmış bir eğitim sistemi, yandaş bir medya ve uzantılarını is-te-mi -yor-um.

Katarlının, Kuveytli'nin... vs'nin gelip de ülkemin en güzel yerlerinde benim yaşayamadığım rahatı, konforu yaşamasını istemiyorum bizim oğlan!

Benim tatil yapamadığım yerlerde, önünden bile geçemediğim yerlerde bu yabancıların tatil yapıp benim insanımın da bunlara hizmet etmesini istemiyorum bizim oğlan!

Kiracısıyla kavga edip mahkemelik olan, sokaklarda birbirini yaralayıp öldürmeye teşebbüs eden ve sonra da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan suçlu insanlar(!) görmek istemiyorum bizim oğlan!

Türk'üm, doğruyum, çalışkanım..... diye başlayan andımızı özlüyorum bee bizim oğlan!

Türk bayrağına neden Türkiye bayrağını denmiyor diyen, anayasanın değiştirilemez hiçbir maddesi olmamalı diyen adamların meclise girmesini istemiyordum ama girdiler bizim oğlan

Ben camilerde cuma namazında " Silahlarınızı doldurun, hazırlayın...!" diyen imam(!) ve türevlerini de görmek istemiyorum bizim oğlan.

Korkuyorum kardeşim, ne olacak bu gidişat bilmiyorum! Yalnız şunu çok iyi biliyorum: Kızımın ve oğlumun adını Türk tarihimizin destanlarında geçen kahramanlarımızın isimlerinden esinlenerek koydum ve ülkem için, vatanım için, devletim için, bayrağım için yılmadan çalışan başarılı ve sevilen bir öğretmenim kardeşim. Kal sağlıcakla.

Mustfa4444
Memur
26 Mayıs 2023 20:52

Kaçak yollarla ülkeye girip sığınma talep etmeyenler dışındakileri zorla ülkelerine gönderemezsin.(Sığınma talep edebilmenin de şartları vardır.Örneğin;İran vatandası ve o ülkede idam var.Siyasi sebeplerden Türkiye ye gelmiştir.Bunu zorla gönderemezsin.Bi ülkede savaş vardır.Senin ülkene gelmiştir.Savaş resmi olarak bitmeden zorla gönderemezsin.Bu iki iki dört. Çünkü uluslararası antlaşmalara tarafsın.Şu ittifak bu ittifak demiyorum.Biraz gerçekçi olmak lazım.Geçici Koruma Statüsündekileri zorla gönderemezsin.Ülklerine zorla gönderebileceklerin bellidir.Bunlar da kaçak yollardan girenler.Not:Kötü bi imaj gösterilerek ülkeye giren sadece Suriyeli,Afgan değil,mağduriyeti olmayan Rus,Ukranyalı vs vs bu ülkeye katkısı olmayan,yatırımı olmayan,herhangi bir nitelikli mesleği olmayanın da bi plan çercevesinde gönderilmesinden yanayım.Bana göre artan işsizliğe,enflasyona,kira ve ev fiyatlarına sebebiyet verdikleri açık. Siyasetçinin bunu halka düzgün anlatması taraftarıyım.Adam Suriyelidir,burda işletmesi vardır,isdihdama katkısı vardır veya mühendistir vs kalsın.Ama hiçbir katkısı ve mağduriyeti olmanın gönderilmesi taraftarıyım.

Kuskusuz
Genel Müdür
26 Mayıs 2023 20:57

Yooo yooooo burda da bu lafı duymuş olamam. Yooo yooo!..

Kuskusuz
Genel Müdür
26 Mayıs 2023 21:01

Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın hocam. Biz de aynı şekilde Türkçe bir isim seçtik. Ülkemize olan sevgi ve bağlılığımızın bu kadar basit bir şekilde dillere düşmesinden çok yoruldum.

Kagiş, 2 yıl önce

Yazık kardeşim, çok yazık! Kimsenin Kandil'in itleriyle falan birlikte olduğu yok, olamaz da! Yaşınız kaç bilmiyorum ama Kandil deyip, terör deyip siyaset yapan milletvekilleri kendi çocuklarını askere göndermeyip bedelli yaptırırken bir de üstüne meclise vekil olarak sokarken senin de milliyetçi damarını kullanıp geçiyorlar!! Ben yıllarca oyumu senin şu kullandığın nick'i sembolü olarak kullanan partiye verdim. Sadece oyumu değil, gönlümü de verdim. Lâkin güzel ve asil bakışlı kardeşim, bugün geldiğim nokta samimi anlamda söylüyorum Millet İttifakı olmuştur! Ben ülkemde mülteci istemiyorum, ben ülkemde kutuplaşma istemiyorum, pamuk ipliğine bağlı bir ekonomi ve kontrolsüz bir enflasyon , rayından çıkmış bir eğitim sistemi, yandaş bir medya ve uzantılarını is-te-mi -yor-um.

Katarlının, Kuveytli'nin... vs'nin gelip de ülkemin en güzel yerlerinde benim yaşayamadığım rahatı, konforu yaşamasını istemiyorum bizim oğlan!

Benim tatil yapamadığım yerlerde, önünden bile geçemediğim yerlerde bu yabancıların tatil yapıp benim insanımın da bunlara hizmet etmesini istemiyorum bizim oğlan!

Kiracısıyla kavga edip mahkemelik olan, sokaklarda birbirini yaralayıp öldürmeye teşebbüs eden ve sonra da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan suçlu insanlar(!) görmek istemiyorum bizim oğlan!

Türk'üm, doğruyum, çalışkanım..... diye başlayan andımızı özlüyorum bee bizim oğlan!

Türk bayrağına neden Türkiye bayrağını denmiyor diyen, anayasanın değiştirilemez hiçbir maddesi olmamalı diyen adamların meclise girmesini istemiyordum ama girdiler bizim oğlan

Ben camilerde cuma namazında " Silahlarınızı doldurun, hazırlayın...!" diyen imam(!) ve türevlerini de görmek istemiyorum bizim oğlan.

Korkuyorum kardeşim, ne olacak bu gidişat bilmiyorum! Yalnız şunu çok iyi biliyorum: Kızımın ve oğlumun adını Türk tarihimizin destanlarında geçen kahramanlarımızın isimlerinden esinlenerek koydum ve ülkem için, vatanım için, devletim için, bayrağım için yılmadan çalışan başarılı ve sevilen bir öğretmenim kardeşim. Kal sağlıcakla.

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 07:34

O savunduğumuz mülteciler gün gelecek maliniza canınıza ve namusunuza göz dikecekler o zaman kafanızı taşlara varacaksınız ben ülkemde huzur içinde yaşamak istiyorum çok mu şey istiyorum bunlar yakında beka sorununa olacak

27 Mayıs 2023 09:36

Mülteciyi savunduğumuz falan yok. GİDECEKLER. Kaç defa açıkladı Sn. CUMHURBAŞKANI.
Alex10alec, 2 yıl önce

O savunduğumuz mülteciler gün gelecek maliniza canınıza ve namusunuza göz dikecekler o zaman kafanızı taşlara varacaksınız ben ülkemde huzur içinde yaşamak istiyorum çok mu şey istiyorum bunlar yakında beka sorununa olacak

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 10:02

Çok beklersiniz

Mülteciyi savunduğumuz falan yok. GİDECEKLER. Kaç defa açıkladı Sn. CUMHURBAŞKANI.

Hukukcu-hoca
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 10:10

Sayın cumhurbaşkanının öyle bir açıklamasını duymadım. Varsa linki atar mısınız buraya?

Kagiş
Müsteşar
27 Mayıs 2023 10:52

Güzel kardeşim, 200-300 binini parça parça gönderecekler belki ama bunların doğum(üreme) hızı yüksek olduğu için kısa süre sonra gönderdiklerinin 2 katı aramıza yeni doğan çocuk şeklinde katılacak ve hızla da artmaya devam edecekler!!? Yani vatandaşın gazını almak için küçük bir bölümünü gönderecek olsalar bile misliyle aramıza katılacak olanlar kapıda bekliyor!))

Bizi bekleyen en büyük tehlike, hızla kozmopolitleştirilerek ve etnik kimliklere sıkıştırılarak bölünmüş bir toplum haline getirilmek istenmemizdir. Bak işte burası çok önemli aziz kardeşim!!

uzmpskdan
Yasaklı
27 Mayıs 2023 13:54

Ba ba la tv yayını, kademeli eyt, trt müjdeleri sonrası Kılıçdaroğlu favori oldu. Seçimi kazanan %50-51.5 arasında kazanacaktır. Hayırlısı olsun.

Capo calaberno
Aday Memur
27 Mayıs 2023 14:04

bu taciz tecavüz yalanları da moda oldu hdp chp liler arasında. bilmeyende diyecek kimi eli kimin cebinde belli değil. o kadar da değil.

Velocıraptor, 2 yıl önce

Şehrin ortasında analara bacılara tecavüzler başlayınca görürüm o kardeşliği(!)

uzmpskdan
Yasaklı
27 Mayıs 2023 15:54

51-49 Kılıçdaroğlu kazanıyor.

Kagiş
Müsteşar
27 Mayıs 2023 16:07

Toplumda artan şiddet, taciz... vs. olayları anlamak ya da algılamak için sosyolog ya da psikolog olmamıza gerek yok değil mi!? Birbirini dövenler, öldürüp gömenler, sarkıntılık ve tacizler, kadına şiddet, hayvanlara yapılan eziyetler.... yahu daha hangi birini sayayım ki!?

Biz ne ara böyle bir toplum olup çıktık yaa! Hiç düşündün mü!? Empati yapmak lâzım! Bu yaşanan olayların mağdur ettiği birisi sizin yakınınız olsa ya da böyle bir durum sizin başınıza gelse ne hissedersiniz!?

Şimdi mülteciye gark olan toplumumuzda böyle olumsuz gelişmelerin azalmasını bekleyebilir miyiz!? Hiç sanmıyorum hem de hiiçç!?

Capo calaberno, 2 yıl önce

bu taciz tecavüz yalanları da moda oldu hdp chp liler arasında. bilmeyende diyecek kimi eli kimin cebinde belli değil. o kadar da değil.

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 16:09

Daha geçen gün bizim evin yanındaki parkta yaşandı 3 Afganlı genç liseli bir kıza sarkıntılıik yaptı eğer müdahale etmesem kim bilir ne yapacaklardı.

Capo calaberno, 2 yıl önce

Velocıraptor
Genel Müdür
27 Mayıs 2023 16:37

oy için girmeyecekleri kılık yok bu oynakların.

masum vatandaşın başına gelenin misliyle sınav olurlar inşallah.

Alex10alec, 2 yıl önce

Daha geçen gün bizim evin yanındaki parkta yaşandı 3 Afganlı genç liseli bir kıza sarkıntılıik yaptı eğer müdahale etmesem kim bilir ne yapacaklardı.

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 16:59

Bana bak surdan defolup git bir oynak varsa sizsiniz trolluk beyninize vurmuş Allah belanızı verecek bir daha benim yazdiğima cevap verme kaybol şuradan

Velocıraptor, 2 yıl önce

oy için girmeyecekleri kılık yok bu oynakların.

masum vatandaşın başına gelenin misliyle sınav olurlar inşallah.

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi