Editörler : "eskiyara"Pangaea

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 17:01

Hocam yanlış alıntı yapmışım sözlerim size değil kusura bakmayın özür diliyorum

Velocıraptor, 1 yıl önce

oy için girmeyecekleri kılık yok bu oynakların.

masum vatandaşın başına gelenin misliyle sınav olurlar inşallah.

Qovboypolis01
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 17:37

Mültecileri kim defedecekse oyum ona. Reisi severim ama bu mülteciler 20 yıl sonra ülkeyi ele geçirecekler resmen. Esas beka sorunu bu.

1Muallimbey
Aday Memur
27 Mayıs 2023 18:03

Kendi kizinin bacisinin annesinin başına gelince ah vah etme

Velocıraptor
Genel Müdür
27 Mayıs 2023 19:18

estağfurullah sorun değil

Alex10alec, 1 yıl önce

Hocam yanlış alıntı yapmışım sözlerim size değil kusura bakmayın özür diliyorum

Velocıraptor
Genel Müdür
27 Mayıs 2023 19:20

Zafer partisinin millet ittifakına katılması bu açıdan sevindirici. Yıldık bu vasıfsızlardan

uzmpskdan
Yasaklı
27 Mayıs 2023 19:41

Geliyor gelmekte olan...

Feriduni
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 19:58

Lütfen mülteciler hakkında kötü konuşmayalım. Onlar bizim din kardeşlerimiz. Onlara elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız. İslam'da ırkçılık yoktur hem, bu büyük günah.
uzmpskdan, 1 yıl önce

Geliyor gelmekte olan...

1Muallimbey
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:06

Senin karına kızına sarkıp, fotoğraflarını çekip, evine kadar takip edip rahatsız edince görürüm kardeşliğini
Feriduni, 1 yıl önce
Lütfen mülteciler hakkında kötü konuşmayalım. Onlar bizim din kardeşlerimiz. Onlara elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız. İslam'da ırkçılık yoktur hem, bu büyük günah.

Feriduni
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:10

Evet, çok haklısın. Mülteciler, asla böyle bir şey yapamaz. Onlar, zor şartlarda kalkıp gelmişler. Biz güçlü ve büyük bir ülkeyiz. 300 milyona yetecek kadar toprağımız, yiyeceğimiz var. Hocam İHA ve SİHALARIMIZ var. Yol var, elektrik ve su var. Hastane var, okul ve cami var. Her şeyimiz var. Herkes çok memnun hayatından. Ben de çok memnunum artık.
1Muallimbey, 1 yıl önce
Senin karına kızına sarkıp, fotoğraflarını çekip, evine kadar takip edip rahatsız edince görürüm kardeşliğini

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:25

Ne oldu Feridunu hocam size polyanna gibi olmuşsun

Feriduni, 1 yıl önce
Evet, çok haklısın. Mülteciler, asla böyle bir şey yapamaz. Onlar, zor şartlarda kalkıp gelmişler. Biz güçlü ve büyük bir ülkeyiz. 300 milyona yetecek kadar toprağımız, yiyeceğimiz var. Hocam İHA ve SİHALARIMIZ var. Yol var, elektrik ve su var. Hastane var, okul ve cami var. Her şeyimiz var. Herkes çok memnun hayatından. Ben de çok memnunum artık.

Feriduni
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:39

Artık böyle oldum hocam. Baktım herkes çok memnun ben de Pollyanna'nın hocası Poll oldum. ;-))
Alex10alec, 1 yıl önce

Ne oldu Feridunu hocam size polyanna gibi olmuşsun

Kagiş
Müsteşar
27 Mayıs 2023 21:22

Şükür efendim, şükürrr!))

uzmpskdan
Yasaklı
27 Mayıs 2023 22:24

Ülkemde sığınmacı istemiyorum.

cnkd
Genel Müdür
28 Mayıs 2023 01:12

sığınmacı daha çok alınmalı Türkiyeye.Özellikle Zonguldak merkez ilçe,Sinop ,Artvin hariç

Kocaeli den itibaren bütün Karadenize yerleştirilmeli.Büyüksehirlerden de Bursa ve Erzuruma çok fazla sığınmacı kabul edilebilir.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
28 Mayıs 2023 01:35

Rutin simir testi için randevu alamıyorum hastaneye gidip aradan sıra bulamıyorum çünkü kadın doğum bölümlerinde hep Suriyeliler var

Kagiş, 1 yıl önce

Güzel kardeşim, 200-300 binini parça parça gönderecekler belki ama bunların doğum(üreme) hızı yüksek olduğu için kısa süre sonra gönderdiklerinin 2 katı aramıza yeni doğan çocuk şeklinde katılacak ve hızla da artmaya devam edecekler!!? Yani vatandaşın gazını almak için küçük bir bölümünü gönderecek olsalar bile misliyle aramıza katılacak olanlar kapıda bekliyor!))

Bizi bekleyen en büyük tehlike, hızla kozmopolitleştirilerek ve etnik kimliklere sıkıştırılarak bölünmüş bir toplum haline getirilmek istenmemizdir. Bak işte burası çok önemli aziz kardeşim!!

uzmpskdan
Yasaklı
28 Mayıs 2023 05:44

Değişim bugün başlıyor.

Kagiş
Müsteşar
28 Mayıs 2023 06:28

Ben o kadar ümitli değilim!!? Toplum rutinsever oldu iyice; değişim falan deyince korku bulutları sarıyor insanları. Nasıl ki alıştığımız berbere gidiyorsak sürekli, nasıl ki hep aynı kasaptan alıyorsak eti, semt pazarında bile hep aynı balıkçıdan alıyorsak balığı yani ayaklarımız sürekli aynı yere/yerlere götürüyorsa bizi olay bitmiştir arkadaş!!

Biz yine çayımızı yudumlayıp kitabımızı okuyalım dostlar, yapacak bir şey yok değil mi!?)))

uzmpskdan, 1 yıl önce

Değişim bugün başlıyor.

uzmpskdan
Yasaklı
28 Mayıs 2023 13:24

Vatanını seven sandığa gitsin!

Velocıraptor
Genel Müdür
28 Mayıs 2023 13:30

saat 4'te mühür kırmaya gidiyorum ..

merve00000
Daire Başkanı
28 Mayıs 2023 14:01

seçim baydımıdır nedir bi sakindi ortalık inşallah kazanan cumhurbaşkanı cebimize bol bol paralar yağdırsın cebimiz bollaşsın inşallah amin.

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi