Editörler : crops35
26 Mayıs 2023 17:16

KPSS puanım geçerli mi?

Arkadaşlar bir arkadaşım 2022 kpss önlisans puanıyla tapu müdürlüğüne sözlesmeli tekniker olarak atandı ama 2 ay önce istifa etti.Bu arkadaşın kpss puanı yanar mı?Kanunda 1 sene geçmeden tekrar kamu kurumlarına sözlesmeli olarak atanamaz diyor.1 sene sonra tekrar kpssye girmeden o puanini kullanip tekrar bir yere basvurabilir mi?Bir de pomem veya askerlige başvurabilir mi bu puaniyla.Biraz uzun oldu ama k.bakmayin..

han aslı
Kapalı
26 Mayıs 2023 20:04

temmuzda tercih yapabilir diye biliyorum

Kral299
Aday Memur
26 Mayıs 2023 23:33

POMEM askerlik olmaz sözleşmeli onlar

Kaley Çokaç
Aday Memur
27 Mayıs 2023 01:02

Nasıl temmuzda tercih verebilir anlamadim.Ayrica polislik nasil sozlesmeli kardesim kadrolu ya

han aslı
Kapalı
28 Mayıs 2023 00:25

temmuzdan kastım merkezi alım.tercih yapar atanır.yerleştirme gerçekleşirse istifa eder,atandığı yerde başlar.polisliği bilmiyorum.

Kaley Çokaç, 1 yıl önce

Nasıl temmuzda tercih verebilir anlamadim.Ayrica polislik nasil sozlesmeli kardesim kadrolu ya

Kaley Çokaç
Aday Memur
28 Mayıs 2023 00:56

Hayir zaten bu arkadaş şu anda sözleşmeli personeldi istifa etti.Merkezi alima absvurabilir mi?Bu arada temmuzda neyin merkezi alimi var?Bu arkadas tapu ve kadastro okudu basvurabilir mi?

Kaley Çokaç
Aday Memur
28 Mayıs 2023 00:57

Bu arkadaş şu an istifa etti sözleşmeli personelliken.Tercih yapmadan yani bir yere

han aslı
Kapalı
28 Mayıs 2023 13:03

TERCİH YAPABİLİR.merkezi atama demek sınava giren lisans, önlisans, ortaöğretimden bütün bölümlerin tercih yapabilmesi demek.4 kere olur 2tanesi aralıkta 2tanesi temmuzda.ilki aralıkta gerçekleşti ikincisi temmuzda .kpssye giren biri zaten bunları biliyor olmalı.detaylı bilgi için ösymyi arayabilir siniz.

Kaley Çokaç, 1 yıl önce

Hayir zaten bu arkadaş şu anda sözleşmeli personeldi istifa etti.Merkezi alima absvurabilir mi?Bu arada temmuzda neyin merkezi alimi var?Bu arkadas tapu ve kadastro okudu basvurabilir mi?

Kaley Çokaç
Aday Memur
28 Mayıs 2023 18:29

Peki bu temmuzdaki merkezi alımlarda ben nereye başvurabilirim?Tapu ve kadastro mezunuyum kpss puanım 81 bir yere girme şansım var mı?

han aslı
Kapalı
28 Mayıs 2023 19:53

onu bilemem alımlara göre değişir.ayrıca koduna göre tercih yapacaksın.neresi alım yapıyorsa.konuyla alakalı hiç bilgin yoksa bir dersaneye gidip rehberlik al.ya da ösymyi ara yardımcı olurlar.

Kaley Çokaç, 1 yıl önce

Peki bu temmuzdaki merkezi alımlarda ben nereye başvurabilirim?Tapu ve kadastro mezunuyum kpss puanım 81 bir yere girme şansım var mı?

Babalar44
Aday Memur
14 Haziran 2023 17:52

Merhaba öğrenebildiniz mi ben de merak ediyorum bu durumu

Kaley Çokaç, 1 yıl önce

melodrama01
Aday Memur
07 Temmuz 2023 10:08

Sözleşmeli olmayan kadrolu alıma başvurabilir diye biliyorum

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi