Editörler : Kubil ay
26 Mayıs 2023 17:17

Kpss puanim geçerli mi

Arkadaşlar bir arkadaşım 2022 kpss önlisans puanıyla tapu müdürlüğüne sözlesmeli tekniker olarak atandı ama 2 ay önce istifa etti.Bu arkadaşın kpss puanı yanar mı?Kanunda 1 sene geçmeden tekrar kamu kurumlarına sözlesmeli olarak atanamaz diyor.1 sene sonra tekrar kpssye girmeden o puanini kullanip tekrar bir yere basvurabilir mi?Bir de pomem veya askerlige başvurabilir mi bu puaniyla.Biraz uzun oldu ama k.bakmayin..

Baypar
Şef
27 Mayıs 2023 10:05

Pomem ve Jandarmalığa başvurabilir.Sözleşmeli uzman olamaz sanırım.Polislik kadrolu bir birim sözleşmeli birimlerle alakası yok.Bir arkadaşım polisliği kazandı istifa etti hemen astsubaylığa başvurdu ve 1 ay sonra kazandı yani sorun olmuyor

Kaley Çokaç
Aday Memur
27 Mayıs 2023 18:00

Yaa bu nörolojinin verdiği antidepresanı sormuştum ya ben bunu bana raporlu vermiş doktor ben istemediğim halde.2 yillik raporlu ilaç.Ben şimdi askerlik ve polisliğe basvurcam bir şey olur mu?Raporlu olmasindan korkuyorum.Beyaz receteli zestat 15 mg.Tani gerilim bas agrisi.Ne dersin kardes?

Kaley Çokaç
Aday Memur
27 Mayıs 2023 18:01

E nabizda rapor çikiyor

Baypar
Şef
27 Mayıs 2023 21:14

2 sene içinde olduysa sıkıntı olabilir.Psikiyatri doktoru ilaç geçmişini sorgular genel değerlendirme yapar dilim belirtir.Gerilim tipi psikiyatrik tanı değildir.A veya B dilimi verebilir ama ilaç kullanımı olduğu için raporuna bunu yazacaktır.Sağlık daireden de onay alman gerek ancak 2 yıl içindeki kullanımlara eleme veriliyor ama kesin değil tabi ki.

Kaley Çokaç, 4 ay önce

Yaa bu nörolojinin verdiği antidepresanı sormuştum ya ben bunu bana raporlu vermiş doktor ben istemediğim halde.2 yillik raporlu ilaç.Ben şimdi askerlik ve polisliğe basvurcam bir şey olur mu?Raporlu olmasindan korkuyorum.Beyaz receteli zestat 15 mg.Tani gerilim bas agrisi.Ne dersin kardes?

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi