Editörler : cihan27E.Kayı Han

Muhammed2023
Yasaklı
28 Mayıs 2023 08:35

90 gün odemesende aynı olacak yapilandirma demek kanuni takip demek bişey değiştirmez icraya düşmüş gibi olursun sistemde 1.36 dan mi yapılandırdin faizi neydi

murat_operant, 4 ay önce

Ben de dün kredi kartımı (akbank) yapılandırdım.

36 ay'a böldük ama ben sene sonunda düzgün bir zam alırsak tümünü kapatacağım nasipse.

Kart limitim borcu kapatınca tekrar açılır mı acaba tecrübeli arkadaşlar bilir belki.

Bir de mali sicilim 5 yıl bozuldu mu?

Bundan önceki dönemlerde hep düzenli ödedim hiç gecikme yaşamadım ama bu ay ödeyemeyeceğimi anlayınca 3 gün gecikmeden sonra yapılandırdım.

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı
28 Mayıs 2023 11:04

Yani mali sicil bozuldu öyle mi? Peki kart borcu bitince kart açılır mı tekrar?

Evet 1,36'dan yapılandırdılar.

Muhammed2023, 4 ay önce

90 gün odemesende aynı olacak yapilandirma demek kanuni takip demek bişey değiştirmez icraya düşmüş gibi olursun sistemde 1.36 dan mi yapılandırdin faizi neydi

Aksak bey
Şube Müdürü
28 Mayıs 2023 11:18

Kurumdan kuruma farkeder. Bazı kurum yazılı bir savunma ister ceza vermez konu kapanır. Genelde böyle olur. Bazı idareciler(hâlden anlamayanlar) kınama veya uyarı verir en fazla olacağı bu. Benim 9-10 tane vardı zamanında hiç kimse sormadı kardeş ne yapıyorsun diye. Ödedik çıktık ama deprem sonrası yine düştük hayırlısı artık.

tenoretic, 4 ay önce
Merhaba icraya düşmek disiplin soruşturması açılmasını sağlamıyor mu? Soruşturma geçirdiniz mi? Özellikle birden fazla icrası olanlar?

tenoretic
Memur
28 Mayıs 2023 11:42

Kurumdan kuruma böyle fark olması anormal değil mi? Bizim kurumda da kınama verildi hem de 2 tane icraya ki tutarları bile çok değildi.
Aksak bey, 4 ay önce

Kurumdan kuruma farkeder. Bazı kurum yazılı bir savunma ister ceza vermez konu kapanır. Genelde böyle olur. Bazı idareciler(hâlden anlamayanlar) kınama veya uyarı verir en fazla olacağı bu. Benim 9-10 tane vardı zamanında hiç kimse sormadı kardeş ne yapıyorsun diye. Ödedik çıktık ama deprem sonrası yine düştük hayırlısı artık.

Türk Filozof
Aday Memur
28 Mayıs 2023 11:50

Banka avukatıyla uğraşma, saplamaya çalışır. Direk dosyanın bağlı olduğu icra dairesine git, dosyanı kapatacağını söyle, kuruşu kuruşuna hesaplarlar, 1 lira bile fazla vermemiş olursun.

Hatay31king, 4 ay önce
135 bin icram var peşin kapatmak istersem ne kadara düşer tahmini

erhannn34
Şube Müdürü
28 Mayıs 2023 11:51

Ana borcunu teklif et hatta daha az sonra ana borç
Hatay31king, 4 ay önce
135 bin icram var peşin kapatmak istersem ne kadara düşer tahmini

dogukan5252
Aday Memur
28 Mayıs 2023 15:57

İcra memuru olarak yazıyorum sicil düzelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ama hangi icra dairesinden icralık olduysanız banka hesaplarına haciz konulduysa icra dairesine giderek haciz kaldırma yazısı almanız gerekli. Haciz kaldırma yazısını bankaya vereceksiniz ya da e tebligat ile bankanın genel müdürlüğüne yazdıracaksınız. Bunları yaptıktan sonra temize çıkıyorsunuz. Birde dosyalar takipsizlikle kapalı olmayacak haricen tahsil infaz vazgeçme feragat şeklinde kapalı olacak bilginiz olsun devamında bunları yaptıktan sonra küçük krediler çekerek kredi puanınızı yükseltebilirsiniz

Hatay31king
Aday Memur
28 Mayıs 2023 16:17

Ana borç 135 bindi zaten 180 bin oldu faiziyle geçen yıl ağustos tan beri ödüyorum hala 135 bin borç var 180 bin olan borç ta uyap ta şuan 190 bin görünüyor kalan borç 135 bin
erhannn34, 4 ay önce
Ana borcunu teklif et hatta daha az sonra ana borç

Susturamassın
Yasaklı
28 Mayıs 2023 20:12

Benim de 7-8 icram vardı bu yeni bitti hepsini kapadım 7 senedir icra kesiliyordu maaşındam artık tam maaş alacağım

Muhammed2023
Yasaklı
28 Mayıs 2023 20:24

Aynı Kart açılmaz borç bitince ufak ufak yükselir baska kartın yoksa

murat_operant, 4 ay önce

Yani mali sicil bozuldu öyle mi? Peki kart borcu bitince kart açılır mı tekrar?

Evet 1,36'dan yapılandırdılar.

viber
Aday Memur
28 Mayıs 2023 21:02

evet soruşturma açıldı borçlanmayı alışkanlık haline getirmek diye konuyla ilgili ifademi aldılar ayrıntılı bir şekilde ifademi verdim ceza verilmedi kaldırıldı.

tenoretic, 4 ay önce
Merhaba icraya düşmek disiplin soruşturması açılmasını sağlamıyor mu? Soruşturma geçirdiniz mi? Özellikle birden fazla icrası olanlar?

viber
Aday Memur
07 Haziran 2023 18:45

hayırlı olsun uzun süre sonra ilk tam maaşı almak

Susturamassın, 4 ay önce
Benim de 7-8 icram vardı bu yeni bitti hepsini kapadım 7 senedir icra kesiliyordu maaşındam artık tam maaş alacağım
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi