Editörler : cihan27E.Kayı Han

İnfaz4206
Şube Müdürü
12 Aralık 2024 19:28

vakifbank 4/1 kesmiyor mu
viber, 2 yıl önce

bankanın işlettiği faizden sonra icraya verdiği rakam önemli icradaki faizlerde indirim uyguluyor avukatlar genelde.

İnfaz4206
Şube Müdürü
12 Aralık 2024 19:29

vakifbankdan icraya düşünce 4/1 ni kesmiyor mu

viber
Aday Memur
13 Aralık 2024 18:18

Merhaba, icra bittikten sonra özel bir bankadan teminatlı kredi kartı çıkardım yaklaşık 5 ay düzenli kullandıktan sonra kendiliğinden banka bana 150.000tl ön onaylı kredi çıkardı sonra teminatlı kredi kartını kapatıp normal kredi kartı çıkardım şuan sorun yok

MesutCan8734, 1 ay önce

Merhaba acaba icranız kapandıktan ne kadar süre sonra kredi veya kredi kartı imkanlarına ulaştınız bilgi verebilir misiniz

Md00
Memur
13 Aralık 2024 18:57

geçmiş olsun Allah bir daha bulaştırmasın uğraştırmasın inşallah,icrada olan arkadaşlara da Allah yardımcısı olsun,inşallah kurtulurlar ..benimde var kredi kartı borç 500k küsür..yapılandırma istedim 700 küsüre çıkıyor üstelik faiz oranı 3.5 küsürlerdr garanti bankası,bende mecbur şu ara ödeyebildiğim kadar ödüyorum,başka ne yapabilirim önerisi tavsiyesi olan nedir ..

Uzman-karacalı
Şube Müdürü
17 Aralık 2024 17:24

İcra berbat birşey

08 Ocak 2025 15:10

İcra resmen ömür törpüsü

Komando91
Aday Memur
08 Ocak 2025 16:06

İcra dosyasını kapattıktan sonra icra dairesine dosya masrafini vs yatirdiktan sonra zaten icra dairesi bankaya bildiriyor ki kişinin e haczini vs kaldırın dosya haricen tahsil edilmiştir diye.Sizin anlatmak istediğiniz farklı bı şey mi ama zannetmiyorum?/Bilgilendirirseniz sevinirim
Aksak bey, 1 yıl önce

İcradan çıkanlar için bir kaç kelam etmek istiyorum.

Sicilin temizlenmesi için yok 5 yıl geçecek, yok af çıkacak. Kesinlikle bakın kesinlikle böyle bir şey yoktur. Başımdan geçtiği için biliyorum.

Örneğin 7 tane icraniz var. Bunların tamamını kapattınız. İcra dairesine gidin bu icraları kapattığınıza dair (hangi bankayla çalışıyorsan en azından 2-3 bankan) tebligat göndertin. Genel merkeze ulaşıp işleme alınması 2-3 hafta sürüyor. Artık bu bankalar size temiz gözüyle bakıyor.

İcranın kapandığına dair yazı gitmezse bizim icradan kurtulan gariban kardeşim bekliyor ki 5 sene geçsin. Bankaya tebligat gitmediği için mobilden 50 defa başvuru yapıyor red yiyor. Diyor ki tamam sicil affı ve 5 sene lazım. Alakası yoktur. Bunu bana icra dairesinde anlattılar. Dediklerini hemen yaptım o zaman. Sadece 2 gün sonra 20 bin kredi kartı bir banka, 50 bin kredi kartı başka banka onayladı. 12 bin TL ek hesap. 50 bin 50 bin iki kredi 2 hafta içinde aldım. Burda kredi çekin diye teşvik etmiyorum yanlış anlamayın ama sicil affı ve 5 yıl beklemek diye bişey yok.

debug
Genel Müdür
08 Ocak 2025 16:49

İcra borcu kapandığında zaten avukat yazı yazıyor... 5 yıl boyunca o dosya sistemde görünüyor(5 yıldan eskiler de görünür bankalar tarafından aslında ama işleme tabii olmaz) Zaten findeks'te de dosyanın kapandığı tarih görülüyor. Kalanı bankanın insiyatifinde. geçen mart ayında icra dosyamı kapattım mesela. Vakıfbank 5 bin lira limitli kredi kartı bile vermiyor hala :) başka bir banka sadece 15 bin lira limitli bi kart verdi. Öyle bankaya yazı yazdır fln değil mesele. (UYAP'ta bankalara yazılan borç kapandı ve e haciz işlemi kaldırılması yazısı var)

Aksak bey, 1 yıl önce

İcradan çıkanlar için bir kaç kelam etmek istiyorum.

Sicilin temizlenmesi için yok 5 yıl geçecek, yok af çıkacak. Kesinlikle bakın kesinlikle böyle bir şey yoktur. Başımdan geçtiği için biliyorum.

Örneğin 7 tane icraniz var. Bunların tamamını kapattınız. İcra dairesine gidin bu icraları kapattığınıza dair (hangi bankayla çalışıyorsan en azından 2-3 bankan) tebligat göndertin. Genel merkeze ulaşıp işleme alınması 2-3 hafta sürüyor. Artık bu bankalar size temiz gözüyle bakıyor.

İcranın kapandığına dair yazı gitmezse bizim icradan kurtulan gariban kardeşim bekliyor ki 5 sene geçsin. Bankaya tebligat gitmediği için mobilden 50 defa başvuru yapıyor red yiyor. Diyor ki tamam sicil affı ve 5 sene lazım. Alakası yoktur. Bunu bana icra dairesinde anlattılar. Dediklerini hemen yaptım o zaman. Sadece 2 gün sonra 20 bin kredi kartı bir banka, 50 bin kredi kartı başka banka onayladı. 12 bin TL ek hesap. 50 bin 50 bin iki kredi 2 hafta içinde aldım. Burda kredi çekin diye teşvik etmiyorum yanlış anlamayın ama sicil affı ve 5 yıl beklemek diye bişey yok.

Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi