Editörler : ayşegül bgm
26 Mayıs 2023 20:07

İfşa ediyorum

unvan değişikliğine giren arkadaşlar sınav sorularının çözümü ile İnternet ortamında araştırma yaparken bir de ne göreyim İstanbul üniversitesi acikogretim fakültesi bölüm ders kitapları bakıyorum soru cevap aynı okulun kitapları kimisianadolu kimi Atatürk kimisi başka üniversiteden mezun insanlar var neden bunu yapıyorlar bence sendika lisans tamamlamaları destek atıyor bakanlık da buna göz yumuyor isteyen olursa linkler http://auzefkitap.istanbul.edu.tr/kitap/sosyalhizmetlt_ao/ ankara üniversitesinin kendi ders notları sayfası da burada https://acikders.ankara.edu.tr/ her birimiz emeğimizi zamanımızı verdik sosyal çalışmaci branşı baksin özellikle kendi kurumuna güvenemiyorum

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 21:53

bu paylaşımı beğenmeyen aklı evvel arkadaşlar var sisin kafa mı güzel be yapıyorsunuz??

evcilerden
Memur
26 Mayıs 2023 21:56

Ne diyosun anlasilmiyor

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 21:57

ben kendi bransimdan sorular ve cevaplar birebir uyumlu gördüm bu kadar denk gelmez diyorum güzel insan
evcilerden, 4 ay önce

Ne diyosun anlasilmiyor

evcilerden
Memur
26 Mayıs 2023 22:09

Örnek verir misin

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:13

sosyal çalışma branşı katarsis konusu incele
evcilerden, 4 ay önce

Örnek verir misin

evcilerden
Memur
26 Mayıs 2023 22:25

İnceledim yani

evcilerden
Memur
26 Mayıs 2023 22:26

Kaç netiniz var kuzum belli ki patladiniz çamura başladınız bire bir soru yok bilinçaltıniz size oyun oynuyor

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:26

veli hasıl mağduruz
evcilerden, 4 ay önce

İnceledim yani

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:30

ben hesaplamaya göre mülakata giriyorum ya diğer insanlar hakkı yenenler ne olacak? bana dokunmayan yılan bin mi yaşasın diyeceğim?
evcilerden, 4 ay önce

Kaç netiniz var kuzum belli ki patladiniz çamura başladınız bire bir soru yok bilinçaltıniz size oyun oynuyor

evcilerden
Memur
26 Mayıs 2023 22:31

Veli hasıl yazılmaz yazım yanlışı işte ondan dolayı maalesef sınavı gecemezsin yazdığın şeylerle milleti galeyana getirme çünkü maniplasyon yapıyorsunuz bu suç insanların duyguları ile oynama bir daha ki sınava çalış

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:32

birebir soru olsa çok bariz olmaz mi ama konu o kadar açık net anlatılmış ki okuyup anlayan yapar
vhki6640, 4 ay önce
ben hesaplamaya göre mülakata giriyorum ya diğer insanlar hakkı yenenler ne olacak? bana dokunmayan yılan bin mi yaşasın diyeceğim?

evcilerden
Memur
26 Mayıs 2023 22:33

Mülakata göremezsiniz girsenizde gecemezsiniz her sınavdan sonra sizin gibi tipler çıkar sonra millet onunla dalgasını geçer gider dizede öyle olacak:)

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:36

t9 kurbanı olduk diyelim de sizin yükselmeniz niye burada her şey açık insanları galeyana getiriyorsa yargı yolu açık benim korkum ha yok siz taraf tutuyorum diyorsanız bilemem
evcilerden, 4 ay önce

Veli hasıl yazılmaz yazım yanlışı işte ondan dolayı maalesef sınavı gecemezsin yazdığın şeylerle milleti galeyana getirme çünkü maniplasyon yapıyorsunuz bu suç insanların duyguları ile oynama bir daha ki sınava çalış

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:43

dizede olmaz ama bize de olabilir bak siz de hatalı yazım kurbanı oldunuz mesele o değil mesele birlik olmak
evcilerden, 4 ay önce

Mülakata göremezsiniz girsenizde gecemezsiniz her sınavdan sonra sizin gibi tipler çıkar sonra millet onunla dalgasını geçer gider dizede öyle olacak:)

evcilerden
Memur
26 Mayıs 2023 22:53

Benimki klavye sizin ki bilgisizlik :) ilkokulda Mahmut vardı sınavdan çıkınca bahane uretirdi sağol onu hatırlattın

vhki6640
Aday Memur
26 Mayıs 2023 22:55

boşa konuşuyorsun iyi geceler
evcilerden, 4 ay önce

Benimki klavye sizin ki bilgisizlik :) ilkokulda Mahmut vardı sınavdan çıkınca bahane uretirdi sağol onu hatırlattın

26 Mayıs 2023 23:21

adam cümle kuramıyor, sınavı kazanıp şef olacak(!)

evcilerden
Memur
27 Mayıs 2023 09:47

Bombos

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi