Editörler : oto-danisman-expert
26 Mayıs 2023 20:38

Piyade komando Hk.

Merhabalar saygı değer komutanlarım,

Ben dış kaynaktan muvazzaf piyade(komando) astsubay bransina başvurdum. Sozlu mülakattan başarılı bir sekilde geçtim .Allah nasip ederse asil olarak kazanacağım fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Sınıf eğitiminden sonra komando olur raporu almak için hastaneye sevk ediyorlarmış. Diyelim bir sağlık problemim oldu komando olur raporunu vermediler( İnşallah bir sağlık problemim olmaz )benim Türk Silahli Kuvvetleriyle ilisiğim kesilir mi? Ben bütün aşamaları başarıyla geçeceğime inanıyorum ama sağlığın da bir kesinligi yokki 1 yılda her şey olabilir. Kılavuzda da şöyle bir madde var K.K.K. Piyade (Komando) branşına başvuran adaylar için "temine esas öncelikli şart komando temel eğitiminde başarılı olmak"tır. Tefrik edilecekleri komando temel eğitiminde başarılı olamayan adayların adaylıkları sonlandırılacak ve ilişikleri kesilecektir.

Bilgi sahibi olan komutanlarım yardımcı olursanız çok sevinirim.

ByAstsubay
Aday Memur
27 Mayıs 2023 01:23

Sağlık raporun olumsuz gelirse elenirsin

erenurg
Aday Memur
27 Mayıs 2023 13:55

Bazı değerlerim sınırda astsubay olur raporu alabildim. Üzüldüm açıkçası astsubay çavuş rutbesindeyken ilisiğin kesilmesi alt üst eder insanı. Tek yapabileceğim sağlığım konusunda dua etmek o zaman

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi