Editörler : "eskiyara"Pangaea
26 Mayıs 2023 23:18

neden organize olamıyoruz? Ailesiz kadro kabul edilemez! Aile birliği anayasal haktır.

Sağlıkçılar haftaya bakanlıktan randevu almışlar ve eş durumu (mazeret tayinlerini) konuşacaklar. Neden milli eğitim tarafında bununla ilgili bir gruplaşma yok. Söz edilmiyor.

Sözleşmeliden kadroya geçiş (çoğu hak verilmeden) neden tartışılmıyor.

Ailesiz kadro kabul edilemez! Aile birliği anayasal haktır.

Ahmet Kaleli
Şube Müdürü
26 Mayıs 2023 23:43

çoğu kişi farkında bile değil, acı gerçekle yazın tanışacaklar, kadroya geçiyoruz büyüsü altında gerçekler görülemedi, seçim de bitti sayılır artık çok geç

eravul
Aday Memur
26 Mayıs 2023 23:53

Zamanı geldiğinde sen normal kadrolusun tayin olabilirsin eşine çocuğuna kavuşabilirsin, sen de yeni yasayla kadrolusun kusura bakma çocukların babasına eşin kocasına bir kaç yıl daha hasret kalacak mı diyecekler ???!!!!
Ahmet Kaleli, 1 yıl önce

çoğu kişi farkında bile değil, acı gerçekle yazın tanışacaklar, kadroya geçiyoruz büyüsü altında gerçekler görülemedi, seçim de bitti sayılır artık çok geç

Ahmet Kaleli
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 00:07

derler, özellikler bu son verilen zorunlu seçim görevinde hiç bir değerimizin olmadığını daha iyi anladım, görev isteyene görev vermediler, istemeyen yarın yine sınıfta, herkes mutsuz şu an, zamlı maaşa daha 2 ay var, tayinlerin yine gecikeceği konuşuluyor, eş durumu yapanlar 3 günde ev kurmak zorunda kalırsa şaşırmam

eravul, 1 yıl önce
Zamanı geldiğinde sen normal kadrolusun tayin olabilirsin eşine çocuğuna kavuşabilirsin, sen de yeni yasayla kadrolusun kusura bakma çocukların babasına eşin kocasına bir kaç yıl daha hasret kalacak mı diyecekler ???!!!!

spock
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 08:03

Ben de aileme kavuşmak istiyorum. Annemi, babamı, kardeşlerimi yılda iki ay görmekten bıktım.

Aile birliği mazereti ailesinin yanına gitmek isteyen herkese uygulanmalıdır.

Kimsebirisi
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:12

Dağa öğretmenler odasında çay konusunda birlik olamayan bir kesimden bahsediyoruz hocam ne birliği Allah aşkına.

Gerçekten aile birliğinin önünde bu tür engellerin olmasına karşıyım. Evli olanlara kolaylık sağlanmalı.

skramz
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 20:38

99 öncesi başlayana farklı 99 sonrası başlayana nasıl farklı oluyorsa bu da öyle yapılır :)

eravul, 1 yıl önce
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi