Editörler : ProletariatKubil ay
27 Mayıs 2023 04:27

Ücretsiz izin
Selamlar eşim memleketime atandı beş yıl boyunca tayin olamıyor ben de kendi memleketime tayin isteyemiyorum ücretsiz izin almak istiyorum sonrasındaki olabilir miyim ya da istifa edeceğim bu konuda yardımcı olabilecek var mı

Proletariat
Editor
27 Mayıs 2023 04:50

Aleyküm selam devrem. Ancak yazdıkların pek anlaşılmıyor. Eşin X ili olan senin memleketine atanıyor sende kendi memleketin olan X ilinde çalışmak istemiyor ve ücretsiz izin almak istiyorsun eğer bu şekilde ise birincisi ücretsiz izin alman için 5 yılı doldurman lazım ikincisi gerçekten geçerli bir sebebin olmalı örneğin çocuk falan varsa buda bir sebebtir üçüncüsü eğer yine kendi X ilinde ücretsiz izin alıp geçireceksen neden izin almayı düşünüyorsun ki..

hakkaripolisi34
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 13:16

Ücretsiz izin almak için çeşitli yollar var

1- her memurun en fazla 2 parça olarak kullanabileceği 1 senelik kendi ücretsiz izin hakkı

2- babalık ücretsiz izni ( 2 sene )

3- evlatlık edinirsen 2 sene ücretsiz izne çıkma hakkınvar

bildiklerim bunlar daha başka var mıdır bilemem

&YuSuF&
Memur
28 Mayıs 2023 05:30

Ücretsiz için 5 yılını doldurmak gerekiyor ayrıca ücretsiz izine ayrılmak için mazeret göstermeye gerek devlet memurları kanununa göre 5 yılını dolduran memur 1 yıl parça parça veya hepsini kullanabilir tabi değişikliklerle babalık izini ve annelik iznide geldi
Proletariat, 1 hafta önce
Aleyküm selam devrem. Ancak yazdıkların pek anlaşılmıyor. Eşin X ili olan senin memleketine atanıyor sende kendi memleketin olan X ilinde çalışmak istemiyor ve ücretsiz izin almak istiyorsun eğer bu şekilde ise birincisi ücretsiz izin alman için 5 yılı doldurman lazım ikincisi gerçekten geçerli bir sebebin olmalı örneğin çocuk falan varsa buda bir sebebtir üçüncüsü eğer yine kendi X ilinde ücretsiz izin alıp geçireceksen neden izin almayı düşünüyorsun ki..

Yetmişsekizlisc
Daire Başkanı
28 Mayıs 2023 08:45

Memleketine atanmaya kota koydular artık diye biliyorum eş durumu tayini iste belki memleketine atanirsin

Proletariat
Editor
28 Mayıs 2023 09:20

Egm de bir mazaret in yoksa kolay kolay vermiyorlar, denemesi bedava..
&YuSuF&, 1 hafta önce
Ücretsiz için 5 yılını doldurmak gerekiyor ayrıca ücretsiz izine ayrılmak için mazeret göstermeye gerek devlet memurları kanununa göre 5 yılını dolduran memur 1 yıl parça parça veya hepsini kullanabilir tabi değişikliklerle babalık izini ve annelik iznide geldi
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi