Editörler : gubaz"eskiyara"
27 Mayıs 2023 15:26

Soğan patates
Soğan patatese vatanimizi satmayız diyorsunuz iyi hoş ama reyiziniz vatandasliginizi Araplara soğan patates gibi satıyor.. elini her attığınız yerde suriyeli, Pakistanlı, Arap, .. Hatay'ın 3 te ikisinde Araplar var şu an ... Siz hala beyninizi kullanmamaya devam edin ..

fizikçi1982
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 16:15

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Kimsen ulen sen akıllı ol bak!

1Muallimbey
Aday Memur
27 Mayıs 2023 16:19

Keşke siz biraz akıllı olsanız bu durumda olmazdık...
fizikçi1982, 4 ay önce

Kimsen ulen sen akıllı ol bak!

27 Mayıs 2023 17:19

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Siz şimdi beyninizi mi kullanmış oluyorsunuz, hem de beyin ölümü gerçekleşmiş Kemal bloğuna destek imasında bulunarak, öyle mi?... Ben sizlere satılmış diyordum ama olay daha da vahim, kendisinden daha az akıllı olan adamı beni yönetmesini arzuluyor!

1Muallimbey
Aday Memur
27 Mayıs 2023 17:41

Akıllı yönetince dolar 1.20 den 22 ye çıktı , benzin 6 liraydı 32 gördü , peynir kilosu 15 liradan alıyordum 150 oldu .. maaş kısmından örnek vermeyeyim en fazla 3 kat arttı çünkü ... Bu mu akıllı o kadar sen mi ??? Satılık sensin ... Senin savunduğun zihniyet , pasaport nüfus cüzdanı satıyor ampul kafali
TNR KIZILKALE, 4 ay önce
Siz şimdi beyninizi mi kullanmış oluyorsunuz, hem de beyin ölümü gerçekleşmiş Kemal bloğuna destek imasında bulunarak, öyle mi?... Ben sizlere satılmış diyordum ama olay daha da vahim, kendisinden daha az akıllı olan adamı beni yönetmesini arzuluyor!

muallim_34
Genel Müdür
27 Mayıs 2023 18:09

Arkadaş ülkede at izi it izine karıştı...

Edepsizlik aldı başını gitti..

Siyaset uğruna terbiyesizce birbirine hakaret eder oldular..Ve haftalar sonra utanmadan yüzlerine bakacaklar..

Neyse...

Röportajda dinledim..

Yaşlı teyzeye soruyorlar hangi partiye oy vereceksin..

A partisine diyor..Neden diyorlar..

Yolumuzu yaptı suyumuzu getirdi v.s.

Başka bir röportajda orta yaşlı bir bayana soruyorlar..

B partili belediye başkanının çalışmalarından memnun musunuz.

Cevap..Hayır hiç bir çalışması yok..Her yer berbat..

Secimde kime oy vereceksiniz..

B partiye..Ama memnun değilsiniz.Olsun biz B partileyiz..

Birinci Soru şu..

Hizmet ediyor diye A partiye oy veren mı akıllı

Yoksa hizmet etmiyor diye şikayet ettiği B partiye veren mı akıllı..

Ikinci soru..

Eğer hizmet etmediği halde aynı partiye oy veren akıllı ise..Ülkeyi iyi yönetemiyor niye A partisine oy veriyorsunuz diye neden sizlaniyorlar..

Üçüncü soru..

B partili bir prof..parti baskanini beğenmiyor ve seçtiğimiz için aptaliz diyor..Ama bu B partililer başkalarını aptallikla suçluyor.Bu durum garip değil mi..

Netice..

Insanlar önce kendine bakmalı sonra başkasını eleştirmeli.. Kendisi yamuksa bu yamuklugunu kapatmak için başkasını eleştirmemeli hakaret etmemeli..

Feriduni
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 19:56

Taner Hoca'm haklı. Ülkede her şey çok iyi ve güzel. Birkaç mülteci var diye böyle birbirimizi üzecek değiliz. Hem onlar sayesinde ekonomimiz ayakta. Ben mülteciler kalsın, diyorum. Onlar muhacir, biz Ensar olmalıyız. Din kardeşlerimiz onlar bizim. Umarım daha çok mülteciye yardımcı oluruz. Biz çok güçlü ve de zengin bir ülkeyiz.
TNR KIZILKALE, 4 ay önce

1Muallimbey
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:04

Hayal dünyasında yaşamaya devam edin ...
Feriduni, 4 ay önce
Taner Hoca'm haklı. Ülkede her şey çok iyi ve güzel. Birkaç mülteci var diye böyle birbirimizi üzecek değiliz. Hem onlar sayesinde ekonomimiz ayakta. Ben mülteciler kalsın, diyorum. Onlar muhacir, biz Ensar olmalıyız. Din kardeşlerimiz onlar bizim. Umarım daha çok mülteciye yardımcı oluruz. Biz çok güçlü ve de zengin bir ülkeyiz.

Feriduni
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:07

Önceden ben de hep karşı çıkardım. Artık kabullendim her şeyi. Çünkü her şey çok iyi ve de yolunda. Herkes hayatından çok memnun, ben de memnunum artık. Bundan sonra böyle!
1Muallimbey, 4 ay önce
Hayal dünyasında yaşamaya devam edin ...

1Muallimbey
Aday Memur
27 Mayıs 2023 20:08

Ben tek kalsam da karşıyım... Yandaş olmam ...
Feriduni, 4 ay önce
Önceden ben de hep karşı çıkardım. Artık kabullendim her şeyi. Çünkü her şey çok iyi ve de yolunda. Herkes hayatından çok memnun, ben de memnunum artık. Bundan sonra böyle!

Feriduni
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:13

Önceden muhaliftim artık doğru yolu buldum. Ben yandaş olmaya karar verdim. Çok mutluyum. Pollyanna beni görse benden ders alır, o derece her şeyden memnunum ve de çok mutluyum.
1Muallimbey, 4 ay önce
Ben tek kalsam da karşıyım... Yandaş olmam ...

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:21

Evinizin kapılarını açın o zaman afganistan uyruklu ama dışarıda evsiz kalan birçok insan var burada sözle olmaz evinize alıp kalacak yer verin karınlarını doyurun ensarlık bunu gerektirir.

Feriduni, 4 ay önce

serkansah86
Daire Başkanı
27 Mayıs 2023 20:34

Hocam siz başka ülke de yaşıyorsunuz herhalde Ankara Altındağ da 8 şubesi olan ilkokulda sadece 2 sınıf Türk, 6 sınıf Suriyeli sınıfı 30 mevcutla çarp bir de 2.,3. Ve 4. Sınıf olarak çarp anlarsın durumun vehamerini eğer iktidar kalırsa bunlar kalmaya devam ederse, ne olacak hiç düşündün mü, siyasi ikbal için Türkiye nin demografik yapısı bozulacak, sokaklarda bile gezemezsin

Feriduni, 4 ay önce

Feriduni
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 20:38

Beni az çok bilirsiniz. Anlamanız gerekirdi beni. Ben artık yandaş olmaya karar verdim. Dedim ya Pollyanna gelse benden ders alır. Artık umrumda değil. Tek derdim ben, ailem ve çok yakın çevrem. Benden sonrası tufan. Eee atalarımız ne demiş: Şeytan azapta gerek.

Kagiş
Müsteşar
27 Mayıs 2023 21:43

Sana oy verene de vermeyene de hizmet etmelisin!? Yolu, suyu sadece oy verene değil, vermeyene de götürmelisin! Bana oy verenler kahraman, vermeyenler hakkında ise kötü düşünürüm imajı çizmemek lâzım!

Unutmamak lâzım ki fırsat verilen her siyasi hareket görevini yapmak için üzerine düşeni yerine getirecektir! Hiçbir siyasi oluşum da alternatifsiz değildir, vazgeçilmez değildir! Demokrasilerde bu böyledir ancak!

İstikrar deyince de çıkan tablodan insanların rutini bozmak istemedikleri anlaşılmıştır!Psikolojiden de bildiğimiz üzere alışkanlıklarımızdan vazgeçmek çok kolay bir şey değildir! Yeni olan bize ilk etapta ürkütücü gelir. En basitinden cep telefonu hat tarifesini bile değiştirmek istediğimizde düşünür, taşınır, bir bilene sorarız! Yani birilerinin bizi ikna etmesine ihtiyaç duyarız ; lâkin bu aslında o kadar da büyütülecek bir şey değildir. Sadece biraz cesaret ve kararlılıkla "yeni" ye merhaba deyip onu da benimseyebiliriz!! Her şey insan için kardeşim!

muallim_34, 4 ay önce

Arkadaş ülkede at izi it izine karıştı...

Edepsizlik aldı başını gitti..

Siyaset uğruna terbiyesizce birbirine hakaret eder oldular..Ve haftalar sonra utanmadan yüzlerine bakacaklar..

Neyse...

Röportajda dinledim..

Yaşlı teyzeye soruyorlar hangi partiye oy vereceksin..

A partisine diyor..Neden diyorlar..

Yolumuzu yaptı suyumuzu getirdi v.s.

Başka bir röportajda orta yaşlı bir bayana soruyorlar..

B partili belediye başkanının çalışmalarından memnun musunuz.

Cevap..Hayır hiç bir çalışması yok..Her yer berbat..

Secimde kime oy vereceksiniz..

B partiye..Ama memnun değilsiniz.Olsun biz B partileyiz..

Birinci Soru şu..

Hizmet ediyor diye A partiye oy veren mı akıllı

Yoksa hizmet etmiyor diye şikayet ettiği B partiye veren mı akıllı..

Ikinci soru..

Eğer hizmet etmediği halde aynı partiye oy veren akıllı ise..Ülkeyi iyi yönetemiyor niye A partisine oy veriyorsunuz diye neden sizlaniyorlar..

Üçüncü soru..

B partili bir prof..parti baskanini beğenmiyor ve seçtiğimiz için aptaliz diyor..Ama bu B partililer başkalarını aptallikla suçluyor.Bu durum garip değil mi..

Netice..

Insanlar önce kendine bakmalı sonra başkasını eleştirmeli.. Kendisi yamuksa bu yamuklugunu kapatmak için başkasını eleştirmemeli hakaret etmemeli..

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi